Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

vartotojo įkelta nuotrauka
ir
Atsakyti

Sveikos,

gal galite padeti surasti panasu kvapa?

Anyta nori Kaledoms kvepalu, kurie primintu Aramis Tuscany per donna, jie nebegaminami, Estee laudet juos buvo perleide, bet kaip suprantu prekyboje irgi nera, bent Lietuvoje nerandu..

Randu, kad panasus turetubuti Samsara EDT

http://www.fragranti...-Donna-122.html

Labiau noreciau EDP dovanoti, gal kazkas palyginti Samsara EDP IR EDTgaletumet, ar labai skiriasi?

guerlain-samsara-kvepalai-moterims-50ml-

Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2016 12 12, 17:52)
Labiau noreciau EDP dovanoti, gal kazkas palyginti Samsara EDP IR EDTgaletumet, ar labai skiriasi?

Man asmeniškai nelabai skiriasi.

P.S. Dėl kvapo turtingumo ir stiprumo, tai pilnai užtenka ir EDT. Nebent jūsų anyta turi išankstinį nusistatymą prieš edt.
Atsakyti
Tom Ford Tuscan Leather ir Parfums de Marly Godolphin .
Tikrai nera identiski .bet panasus .
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 12 14, 09:47)
Tom Ford Tuscan Leather ir Parfums de Marly Godolphin .
Tikrai nera identiski .bet panasus .

Man TF Tuscan Leather panašūs į Givenchy Hot Couture edp, tik vyriškesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 12 14, 11:35)
Man TF Tuscan Leather panašūs į Givenchy Hot Couture edp, tik vyriškesni smile.gif

Kaip senai uoscius Hot Couture ... Reikia pratestuot dabar ...
Atsakyti
Dior J`Adore L`Or Essence de Parfum primena Chanel No 5 Eau Premiere, tik J`Adore L`Or turtingesnis ir sodresnis kvapas
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
kai nusivadeja iki baziniu natu
supanaseja su
neveltui, su sunshine yra manes klause ar vyriskais kvepalais kvepiu biggrin.gif
Atsakyti

:4u: 

Turiu YSL manifesto elexira, kaip panasu jam emiau Trussardi my name. Na svelnus labai pastarasis palyginus su manifestu:) norm nera to WAU kuri sukelia man YSL bet esu patenkinta tuo svelnumu kuri suteikia my name:)

Noriu dar!:D

Kaip manot apie Dior hypnotic poison? Tiktu i mano kruvele?:) 

Noriu kazko panasaus ir tuo paciu kitokio:)

Atsakyti
Susipurskiau siandien paskutinius lasus linari eleganza luminosa ir toks vaizdas kad midnight poison pasikvepinau, tik linari saldesnis gal (ir nejauciu as juose jokiu freziju, kur fragrantikoj nubalsuota)
Atsakyti
Labai idomi jusu nuomone, kuo skiriasi YSL Opium nuo YSL Opium Nuit blanche? Gal antrieji lenvesne versija? Pirmuosius turejau, labai ju norejau, bet jie man per sunkus, visai netiko ir nepatiko man, o va ant kitos moters kvepejo nuostabiai, dabar daznai testuoju Nuit Blanche labai patinka, bet didesnio skirtumo tarp ju nematau, tad bijau kad nusipirkus vel prasausiu
Atsakyti
Sakykit jūs ką norit, bet man labai panašūs Byredo Bal d'Afrique (kai nugaruoja viršutinės vyriškos natos) ir TM Womanity Eau Pour Elles

Papildyta:
Montale Pretty Fruity yra tiesiog Escada Pacific Paradise kopija
Atsakyti