ir
ne viens prie vieno bet man jie is tos pat serijos, ypac pirmieji akordai
Givenchy Ange ou Demon Le Parfum (didesnis buteliukas) labai panašus į TM Alien ar kažkurį kitą Alien flankerį. Pirmos natos nepanašios, bet paskui supanašėja, kaip ir Ange ou Demon Le Secret Elixir.
viens prie vieno, abeji man
Sospiro Accento
ir Sospiro Erba Pura
Pradžioj gal ir nepanašus, erba pura saldukas vaisinis, o accento toks labiau gal sipras man, bet neilgai trukus abiejuose prasimusa stiprus net nosi grauziantis muskusas net sakyciau vyriskas kvapas (mano kolege kuri siaip nemegsta didziosios dalies pasaulyje esanciu kvepalu apie sospiro accento ir erba yra isireiskus - koks sveiko proto zmogus gali pats noret kvepet diklofosu ir dar uz tokius pinigus).o siaip ir as pati paisourskus accento as buvau sventai isitikinus kad jie vyriski, o erba pura moteriski tai teko didziai nustebt pasak fragranticos accento moteriski, o erba pura unisex nors opera ir unisex kai man jie tikrai moteriski
ir Sospiro Erba Pura
Pradžioj gal ir nepanašus, erba pura saldukas vaisinis, o accento toks labiau gal sipras man, bet neilgai trukus abiejuose prasimusa stiprus net nosi grauziantis muskusas net sakyciau vyriskas kvapas (mano kolege kuri siaip nemegsta didziosios dalies pasaulyje esanciu kvepalu apie sospiro accento ir erba yra isireiskus - koks sveiko proto zmogus gali pats noret kvepet diklofosu ir dar uz tokius pinigus).o siaip ir as pati paisourskus accento as buvau sventai isitikinus kad jie vyriski, o erba pura moteriski tai teko didziai nustebt pasak fragranticos accento moteriski, o erba pura unisex nors opera ir unisex kai man jie tikrai moteriski
Padovanojau vyrui Valentino Valentino Uomo Intense, ir dabar einu iš proto kaip man jie skaniai kvepia:) nors imk ir pati kvepinkis:) bet norisi savo buteliuko:)) gal žinote moteriškus panašius kvepalus?
QUOTE(rytoruka.s @ 2016 08 15, 22:43)
Padovanojau vyrui Valentino Valentino Uomo Intense, ir dabar einu iš proto kaip man jie skaniai kvepia:) nors imk ir pati kvepinkis:) bet norisi savo buteliuko:)) gal žinote moteriškus panašius kvepalus?
tai tokį pat, bet sau nusipirkit - ir kvit, turėsit savo buteliuką o kad vyriški - kam rūpi bile jums komfortas ir džiaugsmas..
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 15, 23:24)
tai tokį pat, bet sau nusipirkit - ir kvit, turėsit savo buteliuką o kad vyriški - kam rūpi bile jums komfortas ir džiaugsmas..
kažkaip nefaina vienodai su vyru kvepėt po to as jo nebeuzuosiu o jis manes prie kvepalu priprantu ir nebeužuodžiu nori kažko labai panašaus,bet ne tokio vyriškai intensyvaus
Nustebsit, bet tas Lancome saldumas La Nuit Tresor, nusivadėjus saldžioms natoms, labai primena Novaya Zarya Mystere. Lygiai ta pati tamsi, rūgšti rožė. Va tai tau.
Merginos, gal kas žinot panašius į šituos kvepalus ? Šių nerandu Lietuvoje
Top Notes
Crushed blackcurrant leaf, Lemon, Watermelon
Heart Notes
Ylang ylang, Passionfruit, Jasmine
Base notes
Peach, Raspberry, Vanilla
Top Notes
Crushed blackcurrant leaf, Lemon, Watermelon
Heart Notes
Ylang ylang, Passionfruit, Jasmine
Base notes
Peach, Raspberry, Vanilla
ir
labai panasus, tik l'ange noir dar turi toki nusigaravusios automobilines eglutes kvapa (kai jau kabo simta metu ir kvepia kazkuo nusivadejusiu ir kartonu is kurio pagaminta)
O gal kas zino i kokius kitus kvepalus panasus Armani Prive Ambre Eccentrico?