Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 03 17, 12:50)
Labai panašūs

La Prairie Midnight Rain

ir

Calvin Klein Forbidden Euphoria

Sutaupėt man krūvą pinigų thumbup.gif Forbidden'ą turiu, o Midnight Rain'as vis rūpėdavo... Dabar žinosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2016 03 17, 16:49)
Sutaupėt man krūvą pinigų  thumbup.gif Forbidden'ą turiu, o Midnight Rain'as vis rūpėdavo... Dabar žinosiu  drinks_cheers.gif

Tik man niekas nesutaupė unsure.gif Nors jei rimtai, tai fragranticoj daug kas minėjęs, kad panašūs, bet aš, kaip visad, kol pati nepauostau, tol netikiu, o ir nerašė, kad ant tiek biggrin.gif Ėjau uostyt, tai, kaip tyčia, kvepalai stovėjo, o testerio nebuvo. Nėr visiškai identiški, Forbidden Euphoria gaivesni, gal daugiau vyriškų natų, Midnight Rain saldesni, Forbidden Euphoria - avietė, Midnight Rain - guava, bet panašumas išties didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 17 kovo 2016 - 17:14
http://www.fragranti...hine-18491.html

Ir, kai smarkiai nugaruoja -

http://www.fragranti...ubies-1705.html
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2016 03 17, 17:49)
Sutaupėt man krūvą pinigų  thumbup.gif Forbidden'ą turiu, o Midnight Rain'as vis rūpėdavo... Dabar žinosiu  drinks_cheers.gif

Tai dar pauostykit ir Midnight rain:)

Na mano nosiai kazkaip nepanasu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 22 kovo 2016 - 22:30
Sveikos,

nežinau ar į šią temą papuoliau smile.gif
Ilgą laiką kvepinausi Narcizo Rodriguez Musc Collection, šiais kvepalais:
Musc

Dabar ieškau kažko naujo, bet tuo pačiu ir kažko panašaus.
Gaidos woody, musc, flora.
Gal turite ką patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2016 03 22, 21:24)
Tai dar pauostykit ir Midnight rain:)

Na mano nosiai kazkaip nepanasu.

man tai kazkiek panasumo yr bet nera taip kad vienas pakeistu kita.. nuo forbbiden kazko galva greit isiskausta smilkiniuos ir tiesiog erzint pradeda (o kazkada taip norejau kol viso kibiro nenusipirkau ir nepanadziau naudot) o va midnight rain labai nesiojami man ir neerzina ir butent ta guava as turbut juose labai gerai jauciu kurios man nera euphorijoj 4u.gif
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
Gal kas bandete ir galite atsakyti ar Givenchy Amarige ir Amarige Mariage yra panasus? Kai kur raso, kad bazeje panasus.
Jei nebandete abieju-gal apibudintume kas Amarige? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 05 07, 10:44)
Gal kas bandete ir galite atsakyti ar Givenchy Amarige ir Amarige Mariage yra panasus? Kai kur raso, kad bazeje panasus.
Jei nebandete abieju-gal apibudintume kas Amarige? mirksiukas.gif

na, man jie panašūs g.gif bet gal dėl to, kad Amarige - mano patys nemėgstamiausi kvepalai doh.gif vat yra vienas dalykas, ko tikrai niekaip niekaip - tai Amarige. Ir nežinau kodėl rolleyes.gif

Bet apibūdinti galiu - klasikiniai, šilti, gėliniai, kompleksiški, šleifiniai, ambriniai ant manęs. Sakyčiau - vykęs kūrinys. Bet vat niekaip su jais aš.. schmoll.gif

būtinai pabandykit. Nežinau, ar jie buvo reformuluoti, aš turėjau senesnių metų leidimo.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 07, 10:41)
na, man jie panašūs  g.gif bet gal dėl to, kad Amarige - mano patys nemėgstamiausi kvepalai doh.gif vat yra vienas dalykas, ko tikrai niekaip niekaip - tai Amarige. Ir nežinau kodėl rolleyes.gif

Seniai aš juos bandžiau, jau labai net seniai. Bet man jie irgi niekaip niekaip schmoll.gif schmoll.gif
Kažkoks kartumas juose yra, kuris mane atbaido (na kad pačiai kvėpintis, jeigu ant kito, tai kažin ar esu susidūrusi, bet gal viskas gerai būtų, manau).
Atsakyti

RitaRazi, Ingenai -dekoju uz atsiliepima 4u.gif
Mano atminty irgi-pauoscius lentynoj Amarige nuo kamstelio nuejau susiraukus..bet dabar galvoju, kad skonis keiciasi, ne tik Be Delicious tipo renkuosi, pradedu ir sunkesne artilerija naudoti.. biggrin.gif O Amarige tai juk vistik jau klasika, o svarbiausia-patiko Amarige Mariage, bet kazkokio subtilumo juose man daugiau norejosi, kad taptu mano ir tik mano..Galvoju gal Amarige jis slepiasi... ax.gif
Bandysiu gyvai mirksiukas.gif
Atsakyti