Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(bellete @ 2016 01 17, 12:16)
Man pasirode panasus:

Guerlain Champs Elysees
Giorgio Armani Senses
ax.gif

tikrai? savo nuotaika? ar natomis? nes man ne itin panašūs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 01 17, 15:57)
tikrai? savo nuotaika? ar natomis? nes man ne itin panašūs. smile.gif

Dar patyrinesiu smile.gif
Bet taip-ir nuotaika, ir natomis. Savo nustebimui siandien salia visu gelyciu pajauciau abiejuose....svelnu migdola! biggrin.gif
(o as jo praktiskai niekur nejauciu.. verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 01 17, 22:34)
Bet taip-ir nuotaika, ir natomis. Savo nustebimui siandien salia visu gelyciu pajauciau abiejuose....svelnu migdola! biggrin.gif

švelnų migdola? biggrin.gif tuose kvepaluose? negąsdinkit manęs - aš jo ten neužuodžiu (ir ačiū Dievui), o lingvistinis programavimas (tipo, negalvokit apie juodą katę) - ginklas galingas hihihi.gif beveik duodu garantiją, kad Eliziejaus laukuose migdolų ieškosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 01 17, 21:34)

Guerlain Champs Elysees jaučiasi migdolas drinks_cheers.gif Betgi ir natose jis yra ax.gif O apie kuriuos čia Senses kalbat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 sausio 2016 - 13:23
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 19, 13:21)
Guerlain Champs Elysees jaučiasi migdolas drinks_cheers.gif Betgi ir natose jis yra ax.gif O apie kuriuos čia Senses kalbat?

Apie siuos Sensi (na ir tundra as, ne Senses gi... blush2.gif )
user posted image

Bet kaip idomu-Jus irgi pajautet Champs Elysees migdola!
O as vis SM temas perziuredama pagalvoju, kad Pink Pepper kvapai ir man visi (ar beveik visi) patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 01 19, 12:58)
švelnų migdola? biggrin.gif tuose kvepaluose? negąsdinkit manęs - aš jo ten neužuodžiu (ir ačiū Dievui), o lingvistinis programavimas (tipo, negalvokit apie juodą katę) - ginklas galingas hihihi.gif beveik duodu garantiją, kad Eliziejaus laukuose migdolų ieškosiu tongue.gif

Bet migdolas Eliziejaus laukuose turbūt neryškus. Nes aš irgi tokia pat - kvepaluose su migdolu nedraugauju unsure.gif doh.gif O Eliziejaus laukai man visai patinka.
Žodžiu viskas gerai matyt su ta kate biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 01 19, 19:06)
Bet migdolas Eliziejaus laukuose turbūt neryškus. Nes aš irgi tokia pat - kvepaluose su migdolu nedraugauju  unsure.gif  doh.gif  O Eliziejaus laukai man visai patinka.
Žodžiu viskas gerai matyt su ta kate  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tai sakau-as su migdolu draugauciau, bet labai sunkiai ji "pagaunu", o cia matyt saltis isryskino butent sia nata abiejuose kvapuose ir purkstelejus ant rieso Sensi greit griebiau Eliziejaus Laukus. Taip! Migdoliukas!
Na bet cia man paciai naujiena buvo. Ir kol kas zinokit -ta nata man virsuje tebeplaukia. Ant odos.
Saltis cia, ne kitaip... ax.gif
Atsakyti
Va is fragrantica dar vienai "susirode" kaip ir man:
"[...but the drydown is delicious almond, vanilla and something fresh...]"
cia apie Champs Elysees
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellete: 19 sausio 2016 - 21:43
Salvador Dali Rubylips ir Chanel Coco Mademoiselle.

Kažkaip silpnoki man tie Rubylips atrodė, todėl atidaviau mamai. Ir nors matytadau, kad kai kas juos lygina su Coco Mademoiselle, man taip neatrodė. Kažkiek to panašumo įžvelgdavau dėl citrusų ir pačiulio, bet nelaikydavau jų panašiais, nes Rubylips raudoni serbentai dominuoja. Bet visgi kaip skirtingai atrodo, kai uostai tą vietą, kur papurškei ir kai užuodi šleifą. Galvoju, mmm, kas čia taip skaniai kvepia, iš kur pas mamą CM? Klausiu, kokie čia kvepalai? Sako, Salvador Dali. blink.gif
Atsakyti
Kas is paprastesniu butu panasu i Dior Miss Dior EDT? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2016 01 26, 16:13)
Kas is paprastesniu butu panasu i Dior Miss Dior EDT? aciu  4u.gif

Gal Yves Rocher So Elixir EDT, bet jie man tokie pusiau Coco Mademoiselle, pusiau Miss Dior.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 26, 17:50)
Gal Yves Rocher So Elixir EDT, bet jie man tokie pusiau Coco Mademoiselle, pusiau Miss Dior.

Ačiū smile.gif O ką nors, ką galima rasti mūsų Eurokosuose, Droguose, Kosmadoje, Douglase, na kad purškaliotis kasdienai, bet kvapas būtų panašus, kiek bandžiau testuoti, nieko net šiek tiek panašaus nerandu schmoll.gif
Atsakyti