Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

oho, rimtai? blink.gif nes man tai Tabac Rouge primena tik Tobacco Vanille, o Histoires - niekaip ne g.gif
Atsakyti
Dabar jau ir pati suabejojau, uzsipurskiau abu ant riesu, kad palygint. Tai identiskais niekaip nepavadinsi, tabac rouge trenkia gerokai stipriau nosin, o histoiries daug lengvesni ir gaivesni tokie. O bet taciau man kazkurios natos vistiek panasios ( gal muskusas su imbieru, nezinau, nesu dar sioje srityje tokia pazengusi). Zodziu, kiek nosiu, tiek nuomoniu smile.gif
beje, Tobacco vanille nesu ragavusi, bet butinai isbandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LimeCandy @ 2014 03 08, 01:30)
beje, Tobacco vanille nesu ragavusi, bet butinai isbandysiu  ax.gif

išėmus iš Tabac Rouge tą imbierą, man būtų beveik Tobacco Vanille, tik pigesnė smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip, jau paskaiciau atsiliepimus fragrantikoj, ten siuos kvapus identiskais vadina drinks_cheers.gif
Bet TV vistiek pati isbandysiu ax.gif Dar nezinia ko ten mano nosis ras lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, koleges smile.gif
QUOTE(eglegle @ 2014 03 07, 23:36)
išėmus iš Tabac Rouge tą imbierą, man būtų beveik Tobacco Vanille, tik pigesnė smile.gif

Pinigine prasme ar ne tokia grazi?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 03 08, 08:16)
Labas rytas, koleges  smile.gif

Labas rytas, kolege.
Užmačiau pasisveikinimą, nuotaiką pakėlė ir atsakyti užsimaniau.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 03 08, 09:16)
Labas rytas, koleges  smile.gif

Pinigine prasme ar ne tokia grazi?

Miela kolege, būtent pinigine prasme, 100 ml anojo kainuoja gal panašiai kaip 50 ml TV (žinokite, miela, kolege, labai tingiu žiūrėt, nes dar beveik miegu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LimeCandy @ 2014 03 07, 23:10)
Siandien turejau malonumo isbandyti

user posted image
Issyk primine siuos

user posted image

Dristu kategoriskai nesutikti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2014 03 07, 23:13)
oho, rimtai?  blink.gif nes man tai Tabac Rouge primena tik Tobacco Vanille, o Histoires - niekaip ne  g.gif

+100
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
...Kazkaip pasirode kad po kokiu 5val Montale dark purple supanasejo su John Galliano EDP g.gif
Atsakyti
nu vienas prie vieno
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti