Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Tantamm @ 2016 01 05, 16:49)
Nesu profe, bet visai nepanasus man kvepalai . Ir asmeniskai man tai Moters Portretas fui , o Magija geeris  biggrin.gif

Magija gal kiek sunkesnė man,bet kas pauostė tą Portretą,sako čia magijos užsipurškei? biggrin.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau

user posted image.
man labai labai panasus i kadaise turetus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2016 01 05, 16:28)
Magija gal kiek sunkesnė man,bet kas pauostė tą Portretą,sako čia magijos užsipurškei? biggrin.gif

Kur taip lankotes kad visi taip gerai pazista vintazine Magie Noir ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2016 01 05, 19:09)
Kur taip lankotes kad visi taip gerai pazista vintazine Magie Noir ?  biggrin.gif

ai, nesijuok, bet man atrodo, kad senosois Magie Noire kvapą mes geriau pažįstam g.gif bent jau aš senąją iš tolo atpažįstu, iš vaikystės skrynelės, taip sakant... biggrin.gif
Atsakyti
Labai labai, ypač nusivadėjus:

http://www.fragranti...rial-31243.html

ir

http://www.fragranti...lles-15949.html
Atsakyti
pagal fragrantica Lancome Tresor Midnight Rose panasus su Jeanne Lanvin Couture Lanvin for women. ar tikrai labai panasus? gal kas lygino parduotuveje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2016 01 05, 19:09)
Kur taip lankotes kad visi taip gerai pazista vintazine Magie Noir ?  biggrin.gif

Taigi mano podruškės ir aš esame tokio amžiaus,kai beveik visos kvepėjome Magija.
Climat,Dali ar dviem Diorais biggrin.gif Sunku buvo pasiklysti kvapuose smile.gif A,dar 'Byt možet" 4u.gif ,šitie kasdienai.O štai Magija šeštadienio vakarams restoranui tongue.gif .Niekad nepamiršiu to kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2016 01 06, 14:09)
Taigi mano podruškės ir aš esame tokio amžiaus,kai beveik visos kvepėjome Magija.
Climat,Dali ar dviem Diorais biggrin.gif Sunku buvo pasiklysti kvapuose smile.gif A,dar 'Byt možet" 4u.gif ,šitie kasdienai.O štai Magija šeštadienio vakarams restoranui tongue.gif .Niekad nepamiršiu to kvapo biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif Aisku tada
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 01 06, 14:48)
pagal fragrantica Lancome Tresor Midnight Rose panasus su Jeanne Lanvin Couture Lanvin for women. ar tikrai labai panasus? gal kas lygino parduotuveje? ax.gif

Abu turėjau ir tikrai abu labu labai jau panašūs.
Atsakyti
Šiandien apsipurškiau gautaisiais Phaedon Tabac Rouge. Daugelis juose girdi kone dvynį Tom Ford Tobacco Vanille,o man jie daug panašesni į L`Artisan Parfumeur Tea For Two.
Atsakyti
QUOTE(sniegute1 @ 2016 01 05, 17:05)
SVEIKOS. Koks panašiausias kvapas, Jūsų nuomone, į NASOMATTO NARCOTIC VENUS? smile.gif Manieji baiginėjasi.... O gal kam neprilipo ir norėtų perleisti?

as kazkada irgi kazko panasaus ieskojau, bet nelabai ka radau. na dar robert piguet fracas kazkiek nesa i ta puse, bet mano nosiai sunkesnis zymiai ir ne tas ax.gif
Atsakyti
Man pasirode panasus:

Guerlain Champs Elysees
Giorgio Armani Senses
ax.gif
Atsakyti