ai, nesijuok, bet man atrodo, kad senosois Magie Noire kvapą mes geriau pažįstam bent jau aš senąją iš tolo atpažįstu, iš vaikystės skrynelės, taip sakant...
pagal fragrantica Lancome Tresor Midnight Rose panasus su Jeanne Lanvin Couture Lanvin for women. ar tikrai labai panasus? gal kas lygino parduotuveje?
Taigi mano podruškės ir aš esame tokio amžiaus,kai beveik visos kvepėjome Magija.
Climat,Dali ar dviem Diorais Sunku buvo pasiklysti kvapuose A,dar 'Byt možet" ,šitie kasdienai.O štai Magija šeštadienio vakarams restoranui .Niekad nepamiršiu to kvapo
Taigi mano podruškės ir aš esame tokio amžiaus,kai beveik visos kvepėjome Magija.
Climat,Dali ar dviem Diorais Sunku buvo pasiklysti kvapuose A,dar 'Byt možet" ,šitie kasdienai.O štai Magija šeštadienio vakarams restoranui .Niekad nepamiršiu to kvapo
pagal fragrantica Lancome Tresor Midnight Rose panasus su Jeanne Lanvin Couture Lanvin for women. ar tikrai labai panasus? gal kas lygino parduotuveje?
Šiandien apsipurškiau gautaisiais Phaedon Tabac Rouge. Daugelis juose girdi kone dvynį Tom Ford Tobacco Vanille,o man jie daug panašesni į L`Artisan Parfumeur Tea For Two.
as kazkada irgi kazko panasaus ieskojau, bet nelabai ka radau. na dar robert piguet fracas kazkiek nesa i ta puse, bet mano nosiai sunkesnis zymiai ir ne tas