Labas , gal patartumėte kas yra panašu į Ombre Fumee Evody?
QUOTE(Maltiete @ 2015 12 27, 12:12)
Į vyriškus Lalique Encre Noire
QUOTE(eglegle @ 2015 12 27, 11:48)
Į vyriškus Lalique Encre Noire
turiu juos, yra panašumas.
O į kokius moteriškus?
Juicy Couture Couture Couture yra Lancome Poeme draugas, tik lengvesnis ir jaunatviškesnis už Poeme, bet tikrai iš tos pačios operos. Ir nors ir saldūs, bet prie klasikos man jie labiau traukia nei prie moderno.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 27, 11:37)
Juicy Couture Couture Couture yra Lancome Poeme draugas, tik lengvesnis ir jaunatviškesnis už Poeme, bet tikrai iš tos pačios operos. Ir nors ir saldūs, bet prie klasikos man jie labiau traukia nei prie moderno.
O, bandysiu. Nes iki šiol visi JC man atrodė kad tik gaiviakai, bet matyt, tik tokius teko išbandyti.
Sudominot
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 27, 21:34)
O, bandysiu. Nes iki šiol visi JC man atrodė kad tik gaiviakai, bet matyt, tik tokius teko išbandyti.
Sudominot
Sudominot
Oi, kaip tik ten dauguma ne gaiviakai. Bent jau tie trys, kuriuos turiu Patys pirmieji tuberoziniai Juicy Couture išvis tokie elegantiški, stiprūs, manau, jaunimėliui bobiški pasirodytų.
Labas kvepalų asės, gal patartumėte, ar yra moteriški kvepalai panašūs į vyriškus Guerlain Habit Rouge EDP
QUOTE(likta @ 2016 01 05, 08:05)
Labas kvepalų asės, gal patartumėte, ar yra moteriški kvepalai panašūs į vyriškus Guerlain Habit Rouge EDP
EDP neragavau. Turiu naują Habit Rouge edt - labai panašus i klasikinį Shalimar edt, edc vintage. ant mano vyro odos dar labai panašus mix'as Shalimar+Jicky.
greit 100-ukas baigsis. neieškosiu, kas panašu, ieškosiu dar vieno buteliuko Habit Rouge. nuo atsitadimo namie tapo vyrui Nr.1- absoliutus favoritas (dabar jis turi 16 kvapų)
by ki, ačiū
QUOTE(Teoleda @ 2016 01 05, 14:42)
Sveikos,kvepalų profės Sakykite,ar FM "moters portretas" tik man kvepia senąja "čiornaja Magija"?? Susimedžiojau pagaliau atomiką,jau įsivaizdavau kažką tooookio,purkšt ir fuuuuuuuiiiii.... Ar čia mano oda taip nuskenavo?
Nesu profe, bet visai nepanasus man kvepalai . Ir asmeniskai man tai Moters Portretas fui , o Magija geeris
SVEIKOS. Koks panašiausias kvapas, Jūsų nuomone, į NASOMATTO NARCOTIC VENUS? Manieji baiginėjasi.... O gal kam neprilipo ir norėtų perleisti?