Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(eglegle @ 2015 12 07, 15:19)
Man Cartier pantera kaip tik atrodo išskirtinesnė tarp tų dviejų siaubūnų ir begalės beveidžių jų versijų (turiu omeny Gyvenimą ir Si)  smile.gif bet kiekvienam savo  4u.gif

Tai už tuos du tikrai išskirtinesni, bet man ne tokie išskirtiniai, kaip kad fragranticoj apdainuoti. Nu man toks deja vu juos užpurškus, iškart prisiminiau Narciso Rodriguez, Lovely, Rumeur, Idylle ir ypač Signature Story (nes šitie irgi turi oakmoss natą). O eiliniai ant bloterio po kurio laiko patampa, ta muskusinė bazė, kurią turi bene visi šiuolaikiniai kvepalai. O dėl saldumo, tai man visai nesaldūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 07 gruodžio 2015 - 15:49
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 07, 15:08)
čia, rastafarinai, viskas iš mandrumo ir dyko buvimo biggrin.gif
aš greičiau turėjau omeny generic reikšmę perimtą ir farmacijos pasaulio - bet ne tiesiogiai, kad Cartier no name'as, bet kad kvapas kaip ir dauguma kitų...

pati, matyt, irgi iš dyko buvimo, teisingai "pagavai"  biggrin.gif

Ačiū ir Pink Pepper, ir Mimi. (iš telefo nemoku daukartiniai cituot biggrin.gif )

Tai va, RitaRazi. biggrin.gif
Nu gerai čia atsakėt biggrin.gif , nes taigi ir pataikėt lotuliukas.gif
Labai patiko biggrin.gif

P. S. Reiks dar apie ką nors padykinėt, o tai visai, žiūriu, gerai čia gaunasi, entelektualnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 07, 17:41)
Signature Story

šitie kažkada labai patiko, pardėj net pirkau tik pauosčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 12 07, 15:58)
šitie kažkada labai patiko, pardėj net pirkau tik pauosčius  smile.gif

drinks_cheers.gif Man ir dabar jie patinka. Man jie kvepia kaip NR + Faubourg, 24
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 12 07, 16:19)
Man Cartier pantera kaip tik atrodo išskirtinesnė tarp tų dviejų siaubūnų ir begalės beveidžių jų versijų (turiu omeny Gyvenimą ir Si)  smile.gif bet kiekvienam savo  4u.gif

tas tai jau tikrai... bet nepakankamai, kad pinigais balsuočiau g.gif geriau Faubourg 24 mažą talpelę ax.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 07, 16:41)
Tai už tuos du tikrai išskirtinesni, bet man ne tokie išskirtiniai, kaip kad fragranticoj apdainuoti. Nu man toks deja vu juos užpurškus, iškart prisiminiau Narciso Rodriguez, Lovely, Rumeur, Idylle ir ypač Signature Story (nes šitie irgi turi oakmoss natą). O eiliniai ant bloterio po kurio laiko patampa, ta muskusinė bazė, kurią turi bene visi šiuolaikiniai kvepalai. O dėl saldumo, tai man visai nesaldūs.

man tik Rodriguez, kaip bebūtų keista, patinka, o vat Pantera - mažiau..

QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 07, 16:48)
Ačiū ir Pink Pepper, ir Mimi. (iš telefo nemoku daukartiniai cituot  biggrin.gif )

Tai va, RitaRazi.  biggrin.gif
Nu gerai čia atsakėt biggrin.gif , nes taigi ir pataikėt  lotuliukas.gif
Labai patiko  biggrin.gif

P. S. Reiks dar apie ką nors padykinėt, o tai visai, žiūriu, gerai čia gaunasi, entelektualnai  biggrin.gif

aš čia labiau apie savo dyką buvimą bet žiūriu, kad ne aš viena entelektualnai dykinėju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 07 gruodžio 2015 - 19:23
nors bendra nata tik viena, givenchy nusivadeje tai man viens prie vieno narciso ka tik papurskus
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal galit parašyt į kokį kitą kvapą panašūs Stella McCartney Stella kvepalai? gaivūs, saldūs aštrūs? Nerandu kur galėčiau gyvai pauostyt, nei douglas nei kristianoj nėra jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2015 12 09, 16:04)
Gal galit parašyt į kokį  kitą kvapą panašūs Stella McCartney Stella kvepalai? gaivūs, saldūs aštrūs? Nerandu kur galėčiau gyvai pauostyt, nei douglas nei kristianoj nėra jų 4u.gif

žiūrėkit čia: juliette has a gun galite creme de la creme pauostyti, body shopo - body shope 4u.gif

http://www.fragranti...Stella-601.html

tiek daug žmonių sako, kad panašūs - nesiimčiau net ginčytis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
gal kas pasakytų koks panašus kvapas į Chanel Allure Sensuel ax.gif
ir kad ilgai laikytusi
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2015 12 10, 16:10)
4u.gif
gal kas pasakytų koks panašus kvapas į Chanel Allure Sensuel  ax.gif
ir kad ilgai laikytusi
mirksiukas.gif

jam analogu nera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2015 12 10, 15:10)
4u.gif
ir kad ilgai laikytusi
mirksiukas.gif

Pabandykite Guerlain Shalimar Suffle, panasi kryptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurine @ 2015 12 10, 14:10)
4u.gif
ir kad ilgai laikytusi
mirksiukas.gif

Sutinku su Astela99, kad jam analogų nėra. Ta prasme, kad panašus ir bus tik panašus...Mano nuomone jei kvapas patinka-tai ir rinkis jį, jei neišgali įsigyti buteliuko-pirk atomaizeri ar likutį ir džiaukis. O jei ne-ieškok kito mylimo kvapo. Tikrai rasi smile.gif

Atsakyti