Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Dėjau daug vilčių į Narciso, bet taip ir likau nesupratus, už ką tos panegirikos jam, nes nieko naujo ar įspūdingo, nors ir malonus kvapas, bet man tai Gucci Rush klonas. Neužuodžiu gardenijos, tik persikus
user posted imageiruser posted image

La Panthere labiau patiko, bet irgi nieko naujo, labai primena visus tuos muskusinius a la Narciso Rodriguez (pirmuosius) ir panašius į juos, bet labiausiai primena Beckham Signature Story, nes jie irgi turi tokią vintažinę natą
Deja, bet La Panthere po valandos ant lapuko visai generic patampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 05 gruodžio 2015 - 20:00
Pure Gold žiauriai panašūs į Libertine. Libertine esu turėjusi, tai tikrai nesusapnavau smile.gif Pure Gold gal vos saldesni, bet man tai tas pats kvapas iš esmės. Pažiūrėjau, kad daug kas rašo, kad Pure Gold panašūs į Chypre Fruite, o Chypre Fruite daug kas lygina su Libertine, tai viskas čia logiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 05, 20:58)

ant manęs ji rėksminga ir man asmeniškai per saldi, per šiuolaikiška. O kaip ant jūsų odos? Nes mūsų viena kaimynė kvėpinasi jais - kvepia puikiai, kai tuo tarpu ant manęs - miserable, generic, kaip bepavadinsi..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 06, 15:22)
ant manęs ji rėksminga ir man asmeniškai per saldi, per šiuolaikiška. O kaip ant jūsų odos? Nes mūsų viena kaimynė kvėpinasi jais - kvepia puikiai, kai tuo tarpu ant manęs - miserable, generic, kaip bepavadinsi..

Nebandžiau ant odos, tiesiog apsidžiaugiau, kad jau turiu kažką pan. ir neprisireikė jų man smile.gif Išvis, kiek vakar prasinešiau pro parfumerijos parduotuves, tai nieko taip rimtai ir neužsinorėjau, o dar ir kelis senus norus išbraukiau iš norų sąrašo.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 06, 16:49)
Nebandžiau ant odos, tiesiog apsidžiaugiau, kad jau turiu kažką pan. ir neprisireikė jų man smile.gif Išvis, kiek vakar prasinešiau pro parfumerijos parduotuves, tai nieko taip rimtai ir neužsinorėjau, o dar ir kelis senus norus išbraukiau iš norų sąrašo.

verta kelionė buvo jau vien dėl to, na, jei kiti norai kaip slibino galvos mūru nestojo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 06, 16:04)
verta kelionė buvo jau vien dėl to, na, jei kiti norai kaip slibino galvos mūru nestojo..  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Taip, net lengviau atsikvėpiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 05, 18:58)
Dėjau daug vilčių į Narciso, bet taip ir likau nesupratus, už ką tos panegirikos jam, nes nieko naujo ar įspūdingo, nors ir malonus kvapas, bet man tai Gucci Rush klonas. Neužuodžiu gardenijos, tik persikus

o man narciso nei persiku nei gardenijos schmoll.gif muskusas ir viskas. pantheros irgi labai norejau ant drauges pauoscius, bet ant lapuko tai man no no no schmoll.gif net smilkinius uzspaude
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 06, 15:22)

miserable tai "apgailėtinas" biggrin.gif , o ką tas "generic" terminas reiškia? Nykus, perdėm įprastas, kadieniškas? g.gif biggrin.gif

Čia man įdomu, nes aplink man enieks tokia terminologija nesinaudoja, tai net suitrigavot damos / dama RitaRazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 07, 14:27)
miserable tai "apgailėtinas"  biggrin.gif , o ką tas "generic" terminas reiškia? Nykus, perdėm įprastas, kadieniškas?  g.gif  biggrin.gif

Čia man įdomu, nes aplink man enieks tokia terminologija nesinaudoja, tai net suitrigavot damos / dama RitaRazi smile.gif

'generic' - 'eilinis' šiuo atveju būtų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 07, 13:27)
miserable tai "apgailėtinas"  biggrin.gif , o ką tas "generic" terminas reiškia? Nykus, perdėm įprastas, kadieniškas?  g.gif  biggrin.gif

aš tai supraščiau, kad neiškskirtinis, paprastas, vienas is daugelio kokiu jau pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 07, 15:27)

čia, rastafarinai, viskas iš mandrumo ir dyko buvimo biggrin.gif
aš greičiau turėjau omeny generic reikšmę perimtą ir farmacijos pasaulio - bet ne tiesiogiai, kad Cartier no name'as, bet kad kvapas kaip ir dauguma kitų...

pati, matyt, irgi iš dyko buvimo, teisingai "pagavai" biggrin.gif
Atsakyti
Man Cartier pantera kaip tik atrodo išskirtinesnė tarp tų dviejų siaubūnų ir begalės beveidžių jų versijų (turiu omeny Gyvenimą ir Si) smile.gif bet kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti