ir
Į ką panašūs Cartier La Panthere?
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 02, 13:17)
Paloma Picasso + Chloe edp
QUOTE(eglegle @ 2015 12 02, 11:23)
Ačiū O Sisley Soir de Lune neprimena? O gal nors kiek panašūs į Faubourg, 24? Kadangi yra gardenija, tai turiu vilties, kad gali patikti, nes atsiliepimai tiek angliškoj, tiek rusiškoj fragranticoj blizgantys. Bet jeigu grynas žalias šipras pagal senas tradicijas, tai vargu bau Nors kai kas rašo, kad saldūs, tai nesuprasi.
Pabandysiu savaitgalį Kristianoj, nes Douglase jų nėra
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 02, 12:17)
negaliu pasakyti - konkrečiai į nieką nepanašus, nėra niekieno "dvynys", bet jis toks saldus stiprus gėlinis-vaisinis šipras.. Jei reikėtų su kažkuo kitu į vieną lentyną sustatyti - tai gal Organza arba Cinema..
aklai imsit?
o, eglegle parašė - sutikčiau
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 02, 13:42)
Ačiū O Sisley Soir de Lune neprimena? O gal nors kiek panašūs į Faubourg, 24? Kadangi yra gardenija, tai turiu vilties, kad gali patikti, nes atsiliepimai tiek angliškoj, tiek rusiškoj fragranticoj blizgantys. Bet jeigu grynas žalias šipras pagal senas tradicijas, tai vargu bau Nors kai kas rašo, kad saldūs, tai nesuprasi.
Turi panašumo į abu. Manau, patiks, tikrai ne grynas žalias šipras, nei pagal senas tradicijas. Toks sumodernintas variantas
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 02, 11:44)
negaliu pasakyti - konkrečiai į nieką nepanašus, nėra niekieno "dvynys", bet jis toks saldus stiprus gėlinis-vaisinis šipras.. Jei reikėtų su kažkuo kitu į vieną lentyną sustatyti - tai gal Organza arba Cinema..
aklai imsit?
aklai imsit?
Aklai neimsiu, iš principo pabandysiu, nors pagal jūsų atsiliepimus, manau, 90% tikimybė, kad patiks.
QUOTE(eglegle @ 2015 12 02, 11:44)
Turi panašumo į abu. Manau, patiks, tikrai ne grynas žalias šipras, nei pagal senas tradicijas. Toks sumodernintas variantas
O neee, jau buvau pasiryžus daugiau nieko nebepirkti, bet panašu, kad pabaigos dar nebus
Ačiū, damos
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 02, 12:42)
Faubourg 24 turiu, ta proga pauosčiau - La Panthere būtų labiau "modernesnis" ir "lengvesnis", "demokratiškesnis" kvapas. Mano nosiai Pantera mažiau aštri, labiau saldi. Ir aš jos žalia niekaip nepavadinčiau..
Gero niekad negana
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 02, 13:29)
Faubourg 24 turiu, ta proga pauosčiau - La Panthere būtų labiau "modernesnis" ir "lengvesnis", "demokratiškesnis" kvapas. Mano nosiai Pantera mažiau aštri, labiau saldi. Ir aš jos žalia niekaip nepavadinčiau..
Gero niekad negana
Gero niekad negana
Dievinu Faubourg, 24, bet kvepinuosi jais retai, nes man tai reto elegantiškumo kvepalai, ne kasdienai. Kažkada jais pasikvepinusi, sulaukiau klausimo, ar tai ne Chanel No 5 Aišku, spėjo bet ką, nes jie visai nepanašūs (ir No 5 visai manęs neveža ), bet va reiškia, kad kitiems jie irgi asocijuojasi su amžinąja klasika. Tai jeigu Pantera turi panašumo, negali būti blogai.
Tai jau tikrai
QUOTE(eglegle @ 2015 12 02, 11:23)
O man Panthere nepatiko [tie senieji] , nors Paloma - auksas
Chloe patinka, gal tik per stiprūs.
Panthere man tokie labai labai sooodrūs.
QUOTE(rastafarinas @ 2015 12 02, 23:52)
O man Panthere nepatiko [tie senieji] , nors Paloma - auksas
Pink Pepper klausė apie La Panthere
QUOTE(eglegle @ 2015 12 03, 08:12)
Pink Pepper klausė apie La Panthere
Aaaa, apie tuos naujus
Ou je, sorry, o aš apsiskelbiau čia matai, apie pomėgius savo