Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 25, 10:34)
Ta prasme, verta gilintis?  g.gif  biggrin.gif

Verta verta . Zinokit, kaip pone Monmorensi jau ir rase, galima labai idomiu dalyku aptikti smile.gif As irgi visada ziuriu kad butu geri atsiliepimai apie pardaveja, bet ir su 100% reitingu gali atsitikti nemalonumu. Man nepasitaike, bet mateme kazkada akyvaizdziai padirbtu Chanel nuotrauka, o pardavejas turejo 100% reitinga. vat taip va cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 25, 11:44)
pačiam pirkime ten nieko sudėtingo.
kad ant fufliaus neužtaikyti, reikia skirti šiek tiek laiko ir pastudijuoti atsiliepimus apie pardavėją. aš tai dažniausiai arba pigenas ebay perku arba kokią retenieną, tokie paprastai nebūna padirbinėjami. ir jei yra bent vienas atsiliepimas, kad gavo neoriginalą, irgi niekad neperku, kad ir koks aukštas reitingas. ir su mažiau 99,5 reitingo neperku, geriau jau šiek tiek brangiau, bet iš patikimesnio pardavėjo.

QUOTE(Tantamm @ 2015 06 25, 11:52)
Verta verta . Zinokit, kaip pone Monmorensi jau ir rase, galima labai idomiu dalyku aptikti smile.gif As irgi visada ziuriu kad butu geri atsiliepimai apie pardaveja,  bet ir su 100% reitingu gali atsitikti nemalonumu. Man nepasitaike, bet mateme kazkada akyvaizdziai padirbtu Chanel nuotrauka, o pardavejas turejo 100% reitinga. vat taip va  cool.gif

Et, viliojat biggrin.gif Tik bijau ten su muitinėm, kad kokių mokesčių neuždėtų, bet či agal biškį OT.
Dėkui mergiukai. Einu bent akis ten paganysiu smile.gif .
Atsakyti
sveikos jus cia ismanot tuos kvapus tai ir klausiu jusu patarimu. man patinak Chanel chance eu freiche , ir [/B] kvapusis vanduo Elizabeth Arden Ardenbeauty[B] atsiprasau už klaidas. gal galetumet ka nors panasaus rekomenduoti. Man patinka gaivus, neastrus ir nesaldus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 06 25, 12:52)
Verta verta . Zinokit, kaip pone Monmorensi jau ir rase, galima labai idomiu dalyku aptikti smile.gif As irgi visada ziuriu kad butu geri atsiliepimai apie pardaveja,  bet ir su 100% reitingu gali atsitikti nemalonumu. Man nepasitaike, bet mateme kazkada akyvaizdziai padirbtu Chanel nuotrauka, o pardavejas turejo 100% reitinga. vat taip va  cool.gif

Aš pati du fufelius nusipirkus iš 100 proc feedback'us turėjusių pardavėjų. Tyrinėju kaip niekad viską, bet rizika visad yra.
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 06 25, 12:52)
kaip pone Monmorensi

božemoj, kas čia per titulas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 25, 14:08)
Et, viliojat  biggrin.gif Tik bijau ten su muitinėm, kad kokių mokesčių neuždėtų, bet či agal biškį OT.

jei po ES, tai nėr jokių mokesčių. aišku, Amerikėj viskas pigiau, bet su mokesčiais jau kaip (ne)pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 25, 18:34)
jei po ES, tai nėr jokių mokesčių. aišku, Amerikėj viskas pigiau, bet su mokesčiais jau kaip (ne)pasiseks.

Aš iš Amerikės ebay naudojuosi tarpininke.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 06 25, 18:35)
Aš iš Amerikės ebay naudojuosi tarpininke.

galima ir taip drinks_cheers.gif arba rizikuot rolleyes.gif
Atsakyti
Esteban Patchouli ir Lalique Perles De Lalique
Atsakyti
Vel ne itema busiu, bet Ponios Monmorensi avataras ... thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 06 29, 22:36)
Vel ne itema busiu, bet Ponios Monmorensi avataras ...  thumbup.gif  biggrin.gif

biggrin.gif ponia suvaikėjo
Atsakyti

user posted image ir user posted image
Atsakyti
http://www.fragranti...tish-17198.html
Pauosciau ,tris minutes masciau biggrin.gif Sakau ,o Puredistance M artimas giminaitis .
Kuri pirmiau sukure Roja ,reiks paziuret g.gif
Atsakyti