Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 24, 08:41)
Nu dar bandysiu, - reik 'išrišt' šitą reikalą  biggrin.gif

Gal dar ir vasara kalta g.gif Kažkaip vasarą savo nosimi aš mažiau pasitikiu blush2.gif , gali nuo karščio ji uždurniuoti blush2.gif Ir kvepalai kitaip skleistis, nei priklauso.

QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 24, 10:41)
man irgi, kiek pamenu, visai nepanašūs. Lalique tiršti, sunkoki. Torrente man truputį toks vandeniukas  blush2.gif

va va drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 06 24, 13:25)
Gal dar ir vasara kalta  g.gif Kažkaip vasarą savo nosimi aš mažiau pasitikiu  blush2.gif , gali nuo karščio ji uždurniuoti  blush2.gif  Ir kvepalai kitaip skleistis, nei priklauso.
va va  drinks_cheers.gif

brangioji, kokie karščiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 06 24, 11:28)
brangioji, kokie karščiai? biggrin.gif

a, ups, nusisvaigau biggrin.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Na gerai, prieš pora savaičių kitur karščius teko patirti, tai gal dar tebegaruoju biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image

lyg ir kažkuo skiriasi, bet ir visi panašūs smile.gif net nežinai, kaip žmogus vertinti biggrin.gif ar čia plagiatas, ar tiesiog kaip šių metų Eurovizijos daina-nugalėtoja, į kažką labai panaši biggrin.gif

ir visi trys man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Monmorensi ,visiskai pritariu ,man jie irgi panasus ,is tos pacios lentynos drinks_cheers.gif biggrin.gif
Manoa neturejus ,tik miniuka ,bet tikrai labai i ta puse .Ir visi turi savotiško šarmelio wub.gif
Dar idomus dalykas ,gal tik man cia taip ,bet ilgiau panaudojus Fate ,juose irgi jauciu kazkoki Shalimar seseli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 24, 13:47)

O kur Reve Indien nukovėt?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 24, 16:42)
O kur Reve Indien nukovėt?

iš Ebay
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 06 24, 16:21)

4u.gif Ponial.

Aš kažkaip dar iki šiol ten neįsitraukus kžkp, nors vis užkliuva akis / ausis, kai gėrių ten kokių nors būna sumedžiojama smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 24, 18:01)
Aš kažkaip dar iki šiol ten neįsitraukus kžkp, nors vis užkliuva akis / ausis, kai gėrių ten kokių nors būna sumedžiojama  smile.gif .

O taip!
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 24, 17:01)
4u.gif Ponial.

Aš kažkaip dar iki šiol ten neįsitraukus kžkp, nors vis užkliuva akis / ausis, kai gėrių ten kokių nors būna sumedžiojama  smile.gif .

Ir geriu ir negeriu biggrin.gif

O man reikia Tizianos Maremmos , bet gi neperku, tai kankinuosi dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 25 birželio 2015 - 07:14
QUOTE(Rutule @ 2015 06 25, 07:09)

Ta prasme, verta gilintis? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Tantamm @ 2015 06 25, 07:12)
Ir geriu ir negeriu biggrin.gif

O man reikia Tizianos Maremmos , bet gi neperku, tai kankinuosi dabar  doh.gif

biggrin.gif

Ir tas pažįstama biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 06 25, 11:34)
Ta prasme, verta gilintis?  g.gif  biggrin.gif

pačiam pirkime ten nieko sudėtingo.
kad ant fufliaus neužtaikyti, reikia skirti šiek tiek laiko ir pastudijuoti atsiliepimus apie pardavėją. aš tai dažniausiai arba pigenas ebay perku arba kokią retenieną, tokie paprastai nebūna padirbinėjami. ir jei yra bent vienas atsiliepimas, kad gavo neoriginalą, irgi niekad neperku, kad ir koks aukštas reitingas. ir su mažiau 99,5 reitingo neperku, geriau jau šiek tiek brangiau, bet iš patikimesnio pardavėjo.
Atsakyti