Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(bellete @ 2015 03 27, 19:32)

Va nebent dar kas pasakytu ar edp ir edt panasus? Mano edt, man pakankamai tvarus ir galios pakanka. Tai nejaugi edp...dar labiau?..stipriau?..ilgiau?.. blink.gif

tai vat aš ir pagalvojau, kad galbūt Samsara EDP su JHAG ir galėtų būti panašūs g.gif bet man tas panašumas vis tiek toks pat, kaip dar jaunos močiutės ir jos paauglės anūkės biggrin.gif

esamajame laike EDP neturiu, tik EDT, bet kad man jie skiriasi - tiksliai žinau. EDP galingi, rafinuoti ir man per stiprūs kasdienai, renkuosi EDT versiją, su ja jaučiuosi jaukiai.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 28, 09:56)
tai vat aš ir pagalvojau, kad galbūt Samsara EDP su JHAG ir galėtų būti panašūs g.gif bet man tas panašumas vis tiek toks pat, kaip dar jaunos močiutės ir jos paauglės anūkės biggrin.gif

esamajame laike EDP neturiu, tik EDT, bet kad man jie skiriasi - tiksliai žinau. EDP galingi, rafinuoti ir man per stiprūs kasdienai, renkuosi EDT versiją, su ja jaučiuosi jaukiai.

Geras! As kaip kokia kvapu goduole visada labiau puolu ant edp versiju, nesvarbu kas biggrin.gif
O va Samsaros edt man pasirode pakankamas. Butinai bandysiu ir edp.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sadjola @ 2015 03 25, 20:24)
Noriu kvapo apie nieko  doh.gif
  gali buti svaros, medvilnes, kazkokio grazaus gaivumo...

gal ne visai tiksliai 'į temą', bet dar šitą prisiminiau - Tauer'io Cologne du Maghreb
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 28, 10:56)

O man priešingai - edt kažkaip pasimeta ant odos, o edp - pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 03 28, 18:45)
O man priešingai - edt kažkaip pasimeta ant odos, o edp - pats tas smile.gif

o jums apskritai Samsara į kokį nors parfiumą panaši? g.gif man tai ji viena iš tų, kuri į nieką nepanaši..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 29, 01:02)
o jums apskritai Samsara į kokį nors parfiumą panaši?  g.gif man tai ji viena iš tų, kuri į nieką nepanaši..

Perkračiau atmintį - nedrįsčiau su niekuo lyginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 29, 00:02)
o jums apskritai Samsara į kokį nors parfiumą panaši?  g.gif man tai ji viena iš tų, kuri į nieką nepanaši..

Man Samsara kaip Cristobal Balenciaga - į juos panašių nosiai nesu aptikusi g.gif
Atsakyti
"Geriau uz kalnus gali buti tik kalnai, kuriuose tu dar nepabuvai"-taip dainavo Vysockis.
Geriau uz Samsara gali buti tik Samsara, kurios tu dar nepabandei!-pridursime mes biggrin.gif
Vanas ner i juos panasiu. Belieka rinktis tarp versiju. Jeigu reikia smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Aisku, ne tas pats, bet Magie Noire megejoms tikrai patiks. Kvapas vertas nuodemes, labiausiai grazus is Operu linijos. Tamsesnis uz Lancome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 31 kovo 2015 - 22:00
Gal kas galit pasakyti, koks panasus kvapas i LANVIN ECLAT
Atsakyti
Ar cia tik man taip susirode, kad panasus? g.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal pasikartosiu, bet man tai labai labai panasus, net labiau nei Pure poison su del pozo in white

user posted image

ir

user posted image
(naujaja versija)
Atsakyti