Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(sadjola @ 2015 03 25, 21:24)
Noriu kvapo apie nieko  doh.gif
   gali buti svaros, medvilnes, kazkokio grazaus gaivumo...

uf, truksta man zodziu.  jeigu kas supratot mane ir galit parekomenduoti kokiu padoriu kvapu- parasykite, prasau.  

aciu, mergaites flirt.gif 4u.gif

Šitie man apie švarą, gaivą ir švarią medvilnę http://www.fragranti...utens-8337.html

Apie medvilnę http://www.fragranti...ower-15568.html Vatos kvapas man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 25 kovo 2015 - 21:18

uf, truksta man zodziu.  jeigu kas supratot mane ir galit parekomenduoti kokiu padoriu kvapu- parasykite, prasau. 

Mano mylimiausi apie nieką: http://www.fragranti...-Blanc-145.html
Atsakyti

4u.gif

Chloe EDP - svarus muiliukas
Bvlgari Cristalline - tikros svaros ir gaivos kvapas
Bvlgari au the blanc - svarus saltukas
Atsakyti
Megaujuosi Guerlain Samsara-zinau, kad turbut ne mano tai kvapas, bet traukia, nuostabus jis wub.gif
Ir kazka primena is uostu, gal net turetu..Kankinuosi-kas tai???
Gal kas pasidalintu kuri gan populiaru kvapa primena Samsara?
Jau rodos tuoj tuoj "pagausiu" uz uodegos atminty, bet.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 03 26, 19:50)
Megaujuosi Guerlain Samsara-zinau, kad turbut ne mano tai kvapas, bet traukia, nuostabus jis wub.gif

Man į Samsarą panašūs JHAG Citizen Queen.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 26, 22:02)

turiu abu - abu mėgstu labai, reiks pabandyt, niekad nebuvau "radusi" jų panašumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 03 26, 19:50)

Kankinuosi ties tuo pačiu klausimu smile.gif , man atrodo , kad kažkas panašaus į Trussardi Phyton ir Gianfranco Ferre FERRE mixą , na čia mano nelabai įgudusiai nosiai taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepusvaiguma @ 2015 03 27, 13:49)
Kankinuosi ties tuo pačiu klausimu smile.gif , man atrodo , kad kažkas panašaus į Trussardi Phyton ir Gianfranco Ferre FERRE mixą , na čia mano nelabai įgudusiai nosiai taip atrodo smile.gif . Greičiausiai, kad nusišnekėjau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 03 26, 21:02)

QUOTE(liepusvaiguma @ 2015 03 27, 13:49)
Kankinuosi ties tuo pačiu klausimu smile.gif , man atrodo , kad kažkas panašaus į Trussardi Phyton ir Gianfranco Ferre FERRE mixą , na čia mano nelabai įgudusiai nosiai taip atrodo smile.gif

JHAG neteko net arti tureti, gal RitaRazi savo verdikta paskelbs del ju panasumo smile.gif
Phyton atsimenu tik bendra gera ispudi, del Ferre-vel nieko nepasakysiu, neprisimenu.. verysad.gif
Visiska nesamone teksiu-gal kazkiek i Carolina Herrera 212? blush2.gif Gal nera panasus,bet giminingi ar kaip ten.
Kelios bendros natos yra, gal jos man sudominuoja?.. doh.gif
Bet dar ne tie.
Dar biski pasikankinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 03 27, 16:22)
Visiska nesamone teksiu-gal kazkiek i Carolina Herrera 212?  blush2.gif Gal nera panasus,bet giminingi ar kaip ten.

Nu kad ne schmoll.gif

Ai, dar prisiminiau Shiseido Zen (geltonus). Nepanašūs, bet yra juose viena nata ar natų kombinacija, kuri man žiauriai primena Samsarą.
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 03 27, 17:22)
JHAG neteko net arti tureti, gal RitaRazi savo verdikta paskelbs del ju panasumo smile.gif

Dar biski pasikankinsiu biggrin.gif

Samsara EDT ir Citizen Queen man nėra panašūs.. Ieškojau panašumo specialiai, pusdienį - kaip vienoj vietoj smegenų.. mastau.gif vis tik ne g.gif
Atsakyti
Ai, nebesikankinkim ne viena! Kvapo suvokimas ir panasu/nepanasu matyt per daug personalinis dalykas.. ax.gif
Vat girdziu tarkim kokiu triju natu derini, kita nosyte-labiau kitu triju ir t.t.
Puikus tie Samsara ir tiek! thumbup.gif
Va nebent dar kas pasakytu ar edp ir edt panasus? Mano edt, man pakankamai tvarus ir galios pakanka. Tai nejaugi edp...dar labiau?..stipriau?..ilgiau?.. blink.gif
Atsakyti