Na ir privardinot čia man. Einu ieškoti kokių mėginukų siųstis... Gal atsirinksiu ką patinkančio.
Kiek panasumu!
SL Rahat Loukoum ir By Kilian Love
Visiskai nesitikejau tokio ispudzio. Pagal daugeli atsiliepimu Fragrantic*ose, galvojau apie migdolus, roziu uogiene ets. Bet atsiskleide, kaip atsiskleide. Testuota is sausu ketveriukiu.
SL Rahat Loukoum ir By Kilian Love
Visiskai nesitikejau tokio ispudzio. Pagal daugeli atsiliepimu Fragrantic*ose, galvojau apie migdolus, roziu uogiene ets. Bet atsiskleide, kaip atsiskleide. Testuota is sausu ketveriukiu.
QUOTE(micefee @ 2015 03 07, 17:29)
Patarkit, kokie kvepalai kvepia panašiai į šiuos: http://www.fragranti...stobal-397.html
Ar kad būtų iš panašios serijos.
Ar kad būtų iš panašios serijos.
Man niekas ju neatstoja ir panasumo nei vienu neizvelgiu is panu isvardintu Nepykit
QUOTE(jura oshia @ 2015 03 07, 21:00)
Man niekas ju neatstoja ir panasumo nei vienu neizvelgiu is panu isvardintu Nepykit
aš panašumo didelio irgi nematau. nebent "iš tos serijos". esu skaičius, kad šitie panašūs, bet kur jų būna nežinau.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 07, 20:06)
aš panašumo didelio irgi nematau. nebent "iš tos serijos". esu skaičius, kad šitie panašūs, bet kur jų būna nežinau.
Susiradau šituos per jų fr puslapį galima įsigyti. Parsisiųsiu mėginuką. O šiaip nusipirkau YSL Cinema... Neuosčius. Gera kaina išparduotuvėj buvo...
QUOTE(Marokietė @ 2015 03 07, 23:00)
Gal galite uzrasyti pavadinima, as ju nezinau
QUOTE(Rutule @ 2015 03 06, 07:37)
Ir man jie panašūs
Noriu kvapo apie nieko
gali buti svaros, medvilnes, kazkokio grazaus gaivumo...
uf, truksta man zodziu. jeigu kas supratot mane ir galit parekomenduoti kokiu padoriu kvapu- parasykite, prasau.
aciu, mergaites
QUOTE(sadjola @ 2015 03 25, 21:24)
Noriu kvapo apie nieko
uf, truksta man zodziu. jeigu kas supratot mane ir galit parekomenduoti kokiu padoriu kvapu- parasykite, prasau.
aciu, mergaites
aciu, mergaites
MFK Aqua universalis
QUOTE(sadjola @ 2015 03 25, 21:24)
1. MFK Aqua Univrsalis
2. SL Laine de Verre
3. LM Parfums Chemise Blanches