Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 12 17, 15:00)
blink.gif

Kartais nesupainiojot su Beyond Love?

Dar paziurejau i meginuka, pavadinimas tas pats. Nu man kazkas su dior asocijuojasi, cia gal mano nosiai. Sedziu ir eina sleifas, o, galvoju, lyg ir su poison nieko nedariau. O vakar vakare ant popieriuko uzpurskiau BK Love, tai ji pauosciau- akurat cool.gif Bet tik vienas pshykas, nes du jau tikrai nebe niekas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura oshia: 17 gruodžio 2014 - 16:21
QUOTE(jura oshia @ 2014 12 17, 17:20)
Dar paziurejau i meginuka, pavadinimas tas pats. Nu man kazkas su dior asocijuojasi, cia gal mano nosiai. Sedziu ir eina sleifas, o, galvoju, lyg ir su poison nieko nedariau. O vakar vakare ant popieriuko uzpurskiau BK Love, tai ji pauosciau- akurat cool.gif Bet tik vienas pshykas, nes du jau tikrai nebe niekas biggrin.gif

o gal Poison'as kitas? g.gif Ten dabar tų flankerių.. doh.gif
Atsakyti
http://www.fragranti...VIII-24138.html

ir

http://www.fragranti...rchid-1018.html
Atsakyti
user posted image ir user posted image
Nur ir Soleil kaip 1:1

user posted image ir user posted image
Hajj galima pavadint svelnesne Dohos versija

Pasirodo SoOud aromatus kuria Stephane Humbert Lucas smile.gif Stai kodel man jie taip patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2015 01 16, 15:22

Pasirodo [i)
SoOud[/i] aromatus kuria Stephane Humbert Lucas smile.gif Stai kodel man jie taip patinka biggrin.gif

Kur ju galima uzmatyti Lietuvoje? ax.gif
Atsakyti
SoOud prekiauja Autent parfume, Vilniuje Etmonu g.1. Turi savo int. psl. www.autentparfume.com
Atsakyti
Merginos, jau sioje temoje buvo rasyta i ka panasus Montale Aoud Meloki, bet dabar nuotraukos nerodo. Gal kas galetu parasyti? Dekui
Atsakyti
QUOTE(Sweetbeads @ 2015 02 07, 10:01)
Merginos, jau sioje temoje buvo rasyta i ka panasus Montale Aoud Meloki, bet dabar nuotraukos nerodo. Gal kas galetu parasyti? Dekui

Aš rašiau. Į vienus arabiškus kvepalus, LT jų nėra. Pamiršau pavadinimą, buteliukas panašus į Frapin buteliukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2015 02 07, 10:11)
Aš rašiau. Į vienus arabiškus kvepalus, LT jų nėra. Pamiršau pavadinimą, buteliukas panašus į Frapin buteliukus  unsure.gif

tada zinau Raghba by Lattafa
user posted image

nes galvojau dar kokie kiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweetbeads @ 2015 02 07, 12:32)
tada zinau Raghba by Lattafa

taip smile.gif
Atsakyti
kadangi šiandien kvepiu Taurio Orange star, tai važiuojant iš darbo cinktelėjo mintis, kad į juos, kiek tai yra įmanoma, panašūs yra D&G Sicily - aišku, Sicily nėra tokie gilūs
įdomumo dėlei palyginsiu juos ant riešų, nes čia, praktiškai, pasąmoninė mintis apie panašumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 02 10, 20:25)
kadangi šiandien kvepiu Taurio Orange star, tai važiuojant iš darbo cinktelėjo mintis, kad į juos, kiek tai yra įmanoma, panašūs yra D&G Sicily - aišku, Sicily nėra tokie gilūs
įdomumo dėlei palyginsiu juos ant riešų, nes čia, praktiškai, pasąmoninė mintis apie panašumą smile.gif

bigsmile.gif kaip idomu g.gif
Atsakyti