Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(vile999 @ 2014 11 10, 20:35)
panasu ir maloniai saldu Chopard casmir(bet man labai primena hanae mori, tai jei isigijot , tai gal ir nelabai),gal nera panasus, bet maloniai saldus ir tinkantys saltesniajam metui Chopard wish tamsiai melynas, Calvin klein euphoria

thumbup.gif Aciu, pirmai progai pasitaikius pauostysiu.
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2014 11 10, 17:06)
Aciu uz patarima. Prada Candy turiu. Lolita Lempicka L man kazkodel netiko. Apie kuriuos konkreciai Armani, Tom Ford ir By Killian kalbat?

oi, sorry, kažkaip nesurašiau - by Killian tikrai beveik visi turi tokio gero saldumo - pats pačiausias tai Love by Killian, bet tikrai išbandykit daugiau, jei norisi prie saldesnio - turėtų sueiti.

Tom Ford Black Orchid. Tie pusapvaliai buteliukai visi prie saldesnių. Ir violetinis, ir baltas.

Armani Code arba Mania, jau nekalbant apie Si - bet tas tai dabar labai labai ant bangos g.gif

L'instant de Guerlain - labai ir labai geras kvapas, tik man asmeniškai per saldus, visą butelką mamai atidaviau, bet jei norisi saldžiau, tikrai geras pasirinkimas.

Na, dar yra Carolina Herrera violetiniai - šitie, tai jie man labai saldūs, gal geriau Pink Pepper apie juos galėtų - ji laiminga šių savininkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 11, 12:41)
oi, sorry, kažkaip nesurašiau - by Killian tikrai beveik visi turi tokio gero saldumo - pats pačiausias tai Love by Killian, bet tikrai išbandykit daugiau, jei norisi prie saldesnio - turėtų sueiti.

Back to black - tirštas sirupas - man jie saldesni už Love
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 11, 10:41)
Na, dar yra Carolina Herrera violetiniai - šitie, tai jie man labai saldūs, gal geriau Pink Pepper apie juos galėtų - ji laiminga šių savininkė smile.gif

Neturiu aš Sublime schmoll.gif Pas mane paprasti CH (raudoni). Nors šiaip man jie labai panašūs.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 11 10, 17:27)
doh.gif Net nupurtė. Taurusis Kyoto ir ta košmariška trioba (tikrai dabar sapnuosis)

lotuliukas.gif

Nebaisi ta trioba biggrin.gif irnesakyk.gif man tai įspūdį kelia susitvenkęs kvapas - ten visokios medinės senienos, metalo detalės, gyvūnų iškamšos... user posted image
Savotiška atmosfera.
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 11 11, 13:03)
lotuliukas.gif
Nebaisi ta trioba biggrin.gif irnesakyk.gif man tai įspūdį kelia susitvenkęs kvapas - ten visokios medinės senienos, metalo detalės, gyvūnų iškamšos... user posted image
Savotiška atmosfera.

ir as pasikvepinus montale vanille absolu prie tos triobos labai tikciau biggrin.gif
Atsakyti

Aha, čia kaip Geiša su Kaščėjumi.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 11 13, 11:42)
Aha, čia kaip Geiša su Kaščėjumi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote, kas kvepia panašiai (bet pigiau blush2.gif ) kaip Amouage Journey? Pasipurškiau "per klaidą" kreminėj stovėdama eilėje ir pirkdama kitus, ir negaliu nustoti svajoti apie šį kvapą doh.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas susipazinote su abiem Bluebell - Penhaligon's ir Jo Malone (Wild Bluebell)?
Ar jie turi panasumo? Busiu dekinga uz visus komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2014 11 15, 12:10)
Gal kas susipazinote su abiem Bluebell - Penhaligon's ir Jo Malone (Wild Bluebell)?
Ar jie turi panasumo? Busiu dekinga uz visus komentarus 4u.gif

man nė arti nestovi..
Penhaligons'ai man tokie žemiški, šalti, tikri, aštroki. Kristi_na buvo įspūdžiuose rašiusi, o ir kitos merginos taip pat. O Malone per saldus, tiesą sakant, eilinukai tokie.
Bet čia jau kaip kam.. Man jie nepanašūs.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 15, 12:25)
man nė arti nestovi..
Penhaligons'ai man tokie žemiški, šalti, tikri, aštroki. Kristi_na buvo įspūdžiuose rašiusi

Aciu,tikrai ka tik rasyta apie juos doh.gif . Perskaiciau. Na tikrai nepanasus...Bet isbandyt butinai noriu ax.gif
Wild Bluebell man visai patiko-vaiskus,lengvi. Salduma as tada ne taip suprantu,man jie tokie "oriniai". Tai Penhaligon'su "zemiskumas" dabar laaaabai intriguoja mirksiukas.gif
Atsakyti