Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(bellete @ 2014 11 08, 16:27)
Kas galetu atsakyti-ar panasus SJP Lovely i Narciso Rodriges For Her? Ko tai nesitiki.. ax.gif
Gal kas apibudintu panasuma (kad ir neigiamai smile.gif )
Dabar neturiu galimybes patestuoti.

man panašūs ir net labai. NR gal toks rėksmingesnis, labiau išreikštas. Lovely - kiek švelnesnis. aišku, gali būti, kad dideliam muskuso mylėtojui jie bus labai skirtingi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 08 lapkričio 2014 - 17:50
QUOTE(eglegle @ 2014 11 08, 16:32)
Man panasus

QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 08, 17:30)
man panašūs ir net labai. NR gal toks rėksimingesnis, labiau išreikštas. Lovely - kiek švelnesnis. aišku, gali būti, kad dideliam muskuso mylėtojui jie bus labai skirtingi  g.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2014 11 08, 16:27)
Kas galetu atsakyti-ar panasus SJP Lovely i Narciso Rodriges For Her? Ko tai nesitiki.. ax.gif
Gal kas apibudintu panasuma (kad ir neigiamai smile.gif )
Dabar neturiu galimybes patestuoti.

Man taip pat panašūs
Atsakyti
QUOTE(*Mėtutė* @ 2014 11 09, 11:06)
Man taip pat panašūs

Na va,mergaites,gal teks pabandyti ta pigesne alternatyva, nors apie izymybiu kvepalus mintiju skeptiskai..Sia vasara Milane prabegom/skubom tik pabandziau NR for Her, negalejau atsigrozet visa diena savo kvepianciu riesu.. biggrin.gif
Ir kitu purskiau,tikiuos nesumaisiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2014 11 09, 12:41)
Na va,mergaites,gal teks pabandyti ta pigesne alternatyva, nors apie izymybiu kvepalus mintiju skeptiskai..Sia vasara Milane prabegom/skubom tik pabandziau NR for Her, negalejau atsigrozet visa diena savo kvepianciu riesu.. biggrin.gif
Ir kitu purskiau,tikiuos nesumaisiau.. ax.gif

Lanvin Rumeur irgi labai panašūs (juos kūrė ta pati "nosis" kaip ir NR), jei iš principo nenorit įžymybės kvepalų. Bet man Lovely kažkaip lengviau "nešiojasi".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 09 lapkričio 2014 - 12:51
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 09, 12:45)
Lanvin Rumeur irgi labai panašūs (juos kūrė ta pati "nosis" kaip ir NR), jei iš principo nenorit įžymybės kvepalų. Bet man Lovely kažkaip lengviau "nešiojasi".

Deja,su Rumeur man irgi nepakeliui-kazkas jame man ne taip "groja".. schmoll.gif Selinsiu prie Lovely lentynos patestuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galetumet rekomenduoti kvepalus, kurie butu panasus i Dior Hypnotic Poison arba Hanae Mori EDP, ar Givenchy Hot Couture EDP. Zodziu norisi saldesio.

Atsakyti
Neįtikėtinas panašumas:

Miško muziejuje "Girios Aidas" tvyro stiprus medienos aromatas

user posted image

user posted image
Atsakyti
doh.gif Net nupurtė. Taurusis Kyoto ir ta košmariška trioba (tikrai dabar sapnuosis)
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2014 11 10, 15:42)
Gal galetumet rekomenduoti kvepalus, kurie butu panasus i Dior Hypnotic Poison arba Hanae Mori EDP, ar Givenchy Hot Couture EDP. Zodziu norisi saldesio.

tai kad dabar vieni saldesni ir parduodami:mirksiukas: Armani, Prada, Tom Ford, Lempicka, by Killian. Sunku nesaldžius rast.

Papildyta:
QUOTE(theorema @ 2014 11 10, 16:27)
doh.gif Net nupurtė. Taurusis Kyoto ir ta košmariška trioba (tikrai dabar sapnuosis)

blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 10, 16:40)
tai kad dabar vieni saldesni ir parduodami:mirksiukas: Armani, Prada, Tom Ford, Lempicka, by Killian. Sunku nesaldžius rast.

Aciu uz patarima. Prada Candy turiu. Lolita Lempicka L man kazkodel netiko. Apie kuriuos konkreciai Armani, Tom Ford ir By Killian kalbat?
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2014 11 10, 15:42)

panasu ir maloniai saldu Chopard casmir(bet man labai primena hanae mori, tai jei isigijot , tai gal ir nelabai),gal nera panasus, bet maloniai saldus ir tinkantys saltesniajam metui Chopard wish tamsiai melynas, Calvin klein euphoria
Atsakyti