Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(by ki @ 2014 11 04, 20:38)
EDT/EDP versijos isleisti skirtingu metu, sukurti skirtingu kureju, yra panasumu, bet kvapai tikrai skirtingi. Labai patiko esminis kazkada pavesintas Katalikes pastebejimas, kurio pati neivardinciau, Edp "vanilinis"kvapas skirtingai nuo Edt.

Turbūt apie Chance aš ten rašiau, kad EDP yra vanilė, o EDT ne mirksiukas.gif Kažkaip su No 5 taip gerai nesusipažinus, kad palyginti galėčiau blush2.gif Man rodos, tik EDP ir esu uosčiusi.
Atsakyti
Tai gal ir apie Nr. 5 tinka - edp man pūkuotesnis, minkštesnis, ramesnis, o edt - šaižus, turi animaliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 04, 22:10)
Turbūt apie Chance aš ten rašiau, kad EDP yra vanilė, o EDT ne mirksiukas.gif Kažkaip su No 5 taip gerai nesusipažinus, kad palyginti galėčiau blush2.gif Man rodos, tik EDP ir esu uosčiusi.

Matai, kad uzsiciklinusi "ant" 5uko buvau, tad pritaikiau ta zinia momentaliai. Tinka 100%. Tikrai daug skambesne vanile, nei Edt, kur ji tokia tili, tikturinio praturtinimui.

QUOTE(eglegle @ 2014 11 04, 22:16)
Tai gal ir apie Nr. 5 tinka - edp man pūkuotesnis, minkštesnis, ramesnis, o edt - šaižus, turi animaliuko  smile.gif

Ir butent tuo saizumu daug gyvesnis ir intriguojantis. Man butent jis-tikras, 20-tais metais sukurtas ir pasirinktas pacios Coco. Edp- berods, 89-tu metu (galiu klisti). Toks susukuotas. Be aldehidu beprotistes pradzioje, rozes su animaliukais diskusijos sirdyje ir su labai saikinga vanile bazeje. Toks nevalgomas grozis. Grozis del grozio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 11 04, 23:27)
Ir butent tuo saizumu daug gyvesnis ir intriguojantis. Man butent jis-tikras

drinks_cheers.gif (visiškai sutinku, nors pati jo ir nenešioju)
Atsakyti
kaip įdomiai bigsmile.gif niekad nebūč pagalvojus, kad edt atsirado pirmiau. man jis kaip tik toks "labiau adaptuotas naudojimui". gerąja prasme.
Atsakyti
Gal ne i tema, bet labai uzreikejo nupaveiksluoti smile.gif
4u.gif

user posted image
Na va. Dabar pvyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 04 lapkričio 2014 - 22:21
nea g.gif
Atsakyti
PP nauja versija, kaip bebutu gaila, skamba kaip EDP
Atsakyti
tesiant minti apie kvepalus ir sampunus 4u.gif
user posted image ir user posted image
biggrin.gif

labiau i tema:
user posted image
primena daugeli kitu oud'iniu kvepalu, kazkoks miksas tarp TF TL, TF OW, Byredo Accord Oud, Montale Aoud Leather...
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 11 04, 21:59)
Na va. Dabar pvyko.

gražu thumbup.gif
Atsakyti
Kas galetu atsakyti-ar panasus SJP Lovely i Narciso Rodriges For Her? Ko tai nesitiki.. ax.gif
Gal kas apibudintu panasuma (kad ir neigiamai smile.gif )
Dabar neturiu galimybes patestuoti.
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2014 11 08, 18:27)
Kas galetu atsakyti-ar panasus SJP Lovely i Narciso Rodriges For Her? Ko tai nesitiki.. ax.gif
Gal kas apibudintu panasuma (kad ir neigiamai smile.gif )
Dabar neturiu galimybes patestuoti.

Man panasus
Atsakyti