Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 03, 09:24)
Jūs norėtumėte pigesnių? Sotto Voce, mano supratimu nėra labai brangūs... Net nežinau, kas čia galėtų būti pigiau..

Gal Jums 700 Lt už buteliuką ir mažai, bet man tai daug.
Papildyta:
QUOTE(vile999 @ 2014 11 03, 20:17)
Sotto voce anksciau nebuvo brangus ir dabar nera brangus SM, kaip ir kiti kvepalai, kurie cia taip nuvertinami, kad net kartais pikta, o kaip pasiziuri europoj ar net usa , kainos baisulines, nes priskiriami retenybem.

Niekada nemačiau SM Sotto Voce ir dar pigiai g.gif O Europoje, kur jų dar likę, kainos kosminės, aš sau leisti tokios prabangos negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 11 04, 09:10)
Manau čia yra kita pekamoji galia, o ne nuvertinimas. Kas Lietuvoj gali pirktis po 100 - 200 dol už mažą retenienos buteliuką? Retas kuris. O žvelgiant plačiau, pasauly tokių jau yra daug. Todėl ir kainos ebay retenienų yra aukštos. Kaip sakant paprasčiausi rinkos dėsniai.

drinks_cheers.gif

Dar pridursiu, kad praėjo SM tas raritetų garbinimas. Na ir kas, kad jie reti ir ebay šimtus kainuoja? Dar ne faktas, kad patiks. Aišku, kai reti, tai mažiau kas žino jų kvapą. Pamenu, seniau dažniau pirkdavo "aklai" tas retenybes už išpūstas kainas (taip, išpūstos vien dėl to, kad jie nebegaminami), paskui nusivildavo ir išpardavinėdavo.
Ebay paprasčiausiai daugiau kolekcionierių lankosi.

Šiaip, aišku, pikta, kai pardavinėji apynaujus, kad ir nišinius, už 50% kainos, ir niekam nereikia arba sako, kad brangu biggrin.gif Bet tai nereiškia, kad nevertinami. Tiesiog gal žmonės sąmoningiau pirkti pradėjo, tai kas jiems iš tikrųjų patinka, o ne kad raritetas, ar nišiniai už puikią kainą.

Ir jeigu jau taip filosofuot, kad neperka=nevertina, tai tie, kas parduoda, irgi nevertina?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 11 04, 10:10)
Manau čia yra kita pekamoji galia, o ne nuvertinimas. Kas Lietuvoj gali pirktis po 100 - 200 dol už mažą retenienos buteliuką? Retas kuris. O žvelgiant plačiau, pasauly tokių jau yra daug. Todėl ir kainos ebay retenienų yra aukštos. Kaip sakant paprasčiausi rinkos dėsniai.

Cia pritaikiau kaip pavyzdi, turejau omenyje pirkimo mada SM
Nes man tai kaip paraso "pirkejos" kad pirksiu uz 50lt, kaip pardavineji uz tuos pacius juokingus 80 lt, nors tokius pirktu parduotuvej uz pvz 250lt, ir parasai , kad ne, tai gauni ir atsakyma- nu tai ir laikyt ant spinteles smile.gif arba dar idomesniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 04 lapkričio 2014 - 12:10
QUOTE(vile999 @ 2014 11 04, 12:08)
gauni ir atsakyma- nu tai ir laikyt ant spinteles smile.gif arba dar idomesniu smile.gif

Rimtai taip rašo? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 04 lapkričio 2014 - 13:50
oho, kad nori visko dykai tai faktas, bet jei taip rašo, iš viso pasaulio pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2014 11 04, 10:39)
Gal Jums 700 Lt už buteliuką ir mažai, bet man tai daug.
Papildyta:
Niekada nemačiau SM Sotto Voce ir dar pigiai g.gif  O Europoje, kur jų dar likę, kainos kosminės, aš sau leisti tokios prabangos negaliu verysad.gif

galima prašyti ir 10 000 litų už buteliuką, bet tai nekeičia esmės - Sotto Voce nėra brangūs kvepalai, aš tai turėjau omenyje, tiesiog jie išimti iš gamybos. Esu juos turėjusi ne vieną buteliuką ir puikiai žinau kas ir kaip ten su jais smile.gif
tiesiog jei jūs norite jų - mokate, nenorite - nemokate ir ieškote/gyvenate/atrandate/pamilstate toliau. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 04, 14:49)
Rimtai taip rašo? blink.gif

Taip, ne karta esu gavus toki pasiulyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 11 04, 16:05)
Taip,  ne karta esu gavus toki pasiulyma smile.gif

oi, ir ne tik su kvepalais... Čia biškį ne į temą, bet buvau įdėjusi SM savo dukters striukę išaugtą parduot - irgi maždaug viena veikėja išstoja "parduokit perpus pigiau", o kai atsakiau, kad ne, tai atsakė/palinkėjo/pabūrė maždaug taip "tai ir laikykit spintoj kol sutrūnys" biggrin.gif

O jei jau apie panašius kvepalus - tiksliau, apie "seseris": gal jau čia milijoną kartų perkalbėta, bet dar kartą klausiu - ar chanelis 5 EDP jums tikrai labai skiriasi kvapu nuo EDT?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 04, 15:31)
ar chanelis 5 EDP jums tikrai labai skiriasi kvapu nuo EDT?

tikrai
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 04, 17:31)
ar chanelis 5 EDP jums tikrai labai skiriasi kvapu nuo EDT?

tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 04, 16:55)

QUOTE(eglegle @ 2014 11 04, 17:09)

aš tai pabrėžčiau žodį "labai".. pirmąkart pajutau tikrai esminį skirtumą tarp EDP ir EDT.. Kad taip ryškiai - dar nebuvau sutikusi, kol neįgijau EDP.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 04, 19:29)
aš tai pabrėžčiau žodį "labai".. pirmąkart pajutau tikrai esminį skirtumą tarp EDP ir EDT.. Kad taip ryškiai - dar nebuvau sutikusi, kol neįgijau EDP.

EDT/EDP versijos isleisti skirtingu metu, sukurti skirtingu kureju, yra panasumu, bet kvapai tikrai skirtingi. Labai patiko esminis kazkada pavesintas Katalikes pastebejimas, kurio pati neivardinciau, Edp "vanilinis"kvapas skirtingai nuo Edt.
Atsakyti