Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(N@tasha @ 2014 10 29, 14:35)
Gal kas sutikote analogą?
user posted image

Tik pardavet ir jau pasiilgote? bigsmile.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu daznai naudoju Lancome - La vie est belle, labai jie man patinka, tik tas stiprus saldumas kartais jau per daug blush2.gif Isbandziau ir edt deja daug lengvesniai nera unsure.gif Gal zinote panasiu tik maziau saldumo turinciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2014 10 31, 16:38)
Paskutiniu metu daznai naudoju Lancome - La vie est belle, labai jie man patinka, tik tas stiprus saldumas kartais jau per daug blush2.gif Isbandziau ir edt deja daug lengvesniai nera unsure.gif Gal zinote panasiu tik maziau saldumo turinciu?  4u.gif

Viktor & Rolf Flowerbomb EDT (galit ir EDP pabandyt bei kitas jų variacijas). Juose ryški arbatos nata (o EDT - ir citrusai), todėl jie ne tokie saldūs ir lengviau "nešiojami".
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2014 10 31, 17:38)
Paskutiniu metu daznai naudoju Lancome - La vie est belle, labai jie man patinka, tik tas stiprus saldumas kartais jau per daug  blush2.gif Isbandziau ir edt deja daug lengvesniai nera  unsure.gif  Gal zinote panasiu tik maziau saldumo turinciu?  4u.gif

dar galit pabandyt D&G Pour Femme, aisku salduma panasi, bet mano nosiai lengvesne, taip pat ir Calvin kleino euphoria, taip pat is saldesniu, bet ta salduma prabangesne, nera tokia ikyri kaip Lancome LVEB,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 31 spalio 2014 - 19:15
Aciu jums! 4u.gif Butinai isbandysiu, kaip tik uzsisakineju meginukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2014 10 31, 21:05)
Aciu jums!  4u.gif Butinai isbandysiu, kaip tik uzsisakineju meginukus  thumbup.gif

man, žinot, toks jausmas apie La vie est belle - tai lyg tokia mergaičiukė, vaikas, kuri išauga į, pvz., į Montale Chocolate Greedy (jei, tarkim, ji labiau panaši į tėvelį šokoladą arba tėvelio seserį kakavą) arba
į Dior Addict (jei į mamytę vanilę). Arba savo švlniąją tetą Tresor (su vidurnakčio rože ar be jos).
Įgauna brandos ir kažkokio subtilesnio gilumo, o ne rėkiančio, mažne isteriško, saldumo.
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 10 30, 11:05)
Tik pardavet ir jau pasiilgote?  bigsmile.gif

Aš sau irgi pasilikau buteliuką, tik įdomu, ar yra panašių, ne tokių brangių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2014 11 03, 09:54)
Aš sau irgi pasilikau buteliuką, tik įdomu, ar yra panašių, ne tokių brangių smile.gif

Jūs norėtumėte pigesnių? Sotto Voce, mano supratimu nėra labai brangūs... Net nežinau, kas čia galėtų būti pigiau..
Atsakyti
user posted image

Ne visai kvepalai bet atrodo kad kazkas ju pripyle i ta sampuna (asmeniskai man net perdaug tas sapunas kvepia ta prasme kvapo koncentracija jau tikrai perdidele kaip sampunui) lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 03 lapkričio 2014 - 12:57
QUOTE(mimi88 @ 2014 11 03, 14:53)
Ne visai kvepalai bet atrodo kad kazkas ju pripyle i ta sampuna (asmeniskai man net perdaug tas sapunas kvepia ta prasme kvapo koncentracija jau tikrai perdidele kaip sampunui) lotuliukas.gif

biggrin.gif naudoju šitą šampūną, bet kažkaip nesusimąsčiau, reiks atkreipt dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 03, 10:24)
Jūs norėtumėte pigesnių? Sotto Voce, mano supratimu nėra labai brangūs... Net nežinau, kas čia galėtų būti pigiau..

Sotto voce anksciau nebuvo brangus ir dabar nera brangus SM, kaip ir kiti kvepalai, kurie cia taip nuvertinami, kad net kartais pikta, o kaip pasiziuri europoj ar net usa , kainos baisulines, nes priskiriami retenybem.
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 11 03, 21:17)
Sotto voce anksciau nebuvo brangus ir dabar nera brangus SM, kaip ir kiti kvepalai, kurie cia taip nuvertinami, kad net kartais pikta, o kaip pasiziuri europoj ar net usa , kainos baisulines, nes priskiriami retenybem.

Manau čia yra kita pekamoji galia, o ne nuvertinimas. Kas Lietuvoj gali pirktis po 100 - 200 dol už mažą retenienos buteliuką? Retas kuris. O žvelgiant plačiau, pasauly tokių jau yra daug. Todėl ir kainos ebay retenienų yra aukštos. Kaip sakant paprasčiausi rinkos dėsniai.
Atsakyti