Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Tantamm @ 2014 09 27, 16:23)
Or des Indes Maitre Parfumeur et Gantier primine man L'Heure Bleue Guerlain . Ne dvyniai, bet visgi panasus.

g.gif vat ir Fragrantika sako, kad kažkam panašu, o man tai nelabai - bet tai čia mano odos tokia savybė - Or des indes ant manęs grynai sandalmedis-levanda, gal net tokie labai vyriškai kvepia, švelniai žaidžia, o jau L'Heure Bleue taip aštriai ir moteriškąja savo puse (gėlėmis biggrin.gif) trankosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 09 27, 17:30)
g.gif vat ir Fragrantika sako, kad kažkam panašu, o man tai nelabai - bet tai čia mano odos tokia savybė - Or des indes ant manęs grynai sandalmedis-levanda, gal net tokie labai vyriškai kvepia, švelniai žaidžia, o jau L'Heure Bleue taip aštriai ir moteriškąja savo puse (gėlėmis biggrin.gif) trankosi smile.gif

As kai pabandziau Or des Indes, tai iskart man Shalimar i galva atejo. Paskui prisiminiau ir L'Heur Bleue. Pastarasis be abejo moteriskesnis, daugiau geliu , minkstesnis, gylesnis, sudetingesnis toks aromatas. Bet jie man kazkuo panasus. Na gal kaip brolis ir sesuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 09 27, 14:07)
Dolce & Gabbana Dolce panašūs į DKNY Be Delicious, tik subtilesni.

drinks_cheers.gif pastebejau ir as ax.gif
Atsakyti
Ambre Precieux Maitre Parfumeur et Gantier ir Pour homme de Caron.
Nors pastarajame ambra nenurodyta, kvepalai panašūs. Nejaugi čia levanda ir vanilė sugeba kvepėti rūgščia ambra g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 05 spalio 2014 - 16:44
Ombre Platine Jean Charles Brosseau edp
user posted image
ir
Black Orchid Tom Ford edp
user posted image
Atsakyti
Madonna Truth or Dare Naked panašūs į Acqua di Parma Mandorlo di Sicilia.
Atsakyti
Ir dar - Lanvin Marry Me ir Trussardi Donna 2011.
Atsakyti
Atsiprašau, jei pakartosiu jau kažkieno aptiktą atradimą, bet man TM Angel ir Molinard Nirmala laaabai panašūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 15, 16:51)
Madonna Truth or Dare Naked panašūs į Acqua di Parma Mandorlo di Sicilia.

kai prisigeria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 15, 21:57)
kai prisigeria lotuliukas.gif

Taip! biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
aidas
"tolimas aidas griaustinio"
user posted image

griaustinis
Atsakyti