Vakar gavau atomika Mon Nom Est Rouge Majda Bekkali Sculptures Olfactives . Nu ka , isskyrus pirmas dvi minutes , absolutus Amouage Epic Women klonas Tik ant manes Rouge geriau laikosi nei Epic
QUOTE(Tantamm @ 2014 09 17, 14:28)
Vakar gavau atomika Mon Nom Est Rouge Majda Bekkali Sculptures Olfactives . Nu ka , isskyrus pirmas dvi minutes , absolutus Amouage Epic Women klonas Tik ant manes Rouge geriau laikosi nei Epic
QUOTE(Tantamm @ 2014 09 17, 13:28)
Tikrai labai panasus. Neveltui tos pacios kurejos. Ant mano odos Epic svelnesnis. Mon Nom'e - daug ryskesnis ladanas, yra papildoma rugstele, ne tokia akivaizdi ir skambi roze. Pirmas ispudis - Epic, tik ypac vyriskas, - ne karta pasitvirtino. Ilgainiui butent per Mon Nom pradejau suvokti Epic'a. Tai man labai trukde. Dingo silko svelnumas, pipirines, rytietiskos rozes alsavimas per prieskoniu imantruma. Liko tik labai aktiviai save pozicianuojanti spalva. Akcentai kvape sudelioti taip, kad dingsta paslaptis. Uz tai yra charakteris, tiesa, ne pats geriausias.
QUOTE(vile999 @ 2014 09 17, 18:41)
O YSL Elle su elle intense labai skiriasi? YSL elle intense turiu, bet labai noriu ir elle pabandyt, bet jei labai panasus tai gal neapsimoka net ieskot
Panašumas toks, kaip ir daugumos kvepalų su savo "Intense" versijom. Klasikiniuose Elle daugiau citrusų, nėra benzoino, ambros. "Gyvesni" už Intense. Intense sunkesni, "tamsesni", mažiau saldūs, šiltesni, "ramesni". Bet vis tiek jie gana panašūs.
QUOTE(by ki @ 2014 09 17, 18:05)
Tikrai labai panasus. Neveltui tos pacios kurejos. Ant mano odos Epic svelnesnis. Mon Nom'e - daug ryskesnis ladanas, yra papildoma rugstele, ne tokia akivaizdi ir skambi roze. Pirmas ispudis - Epic, tik ypac vyriskas, - ne karta pasitvirtino. Ilgainiui butent per Mon Nom pradejau suvokti Epic'a. Tai man labai trukde. Dingo silko svelnumas, pipirines, rytietiskos rozes alsavimas per prieskoniu imantruma. Liko tik labai aktiviai save pozicianuojanti spalva. Akcentai kvape sudelioti taip, kad dingsta paslaptis. Uz tai yra charakteris, tiesa, ne pats geriausias.
Raudonas pradzioje issiskiria citrusinemis natomis ir pipirais . Pradzia gal net grazesne, Man butent, nei Epic , bet veliau labai supanaseja, nors testuojant abu iskart, skirtumas, nors ir nedidelis, bet visgi jauciasi. Epic duoda daugiau rozes ir maziau ladano ir ant mano odos jis minkstesnis ir svelnesnis, bet Rouge karstesnis, kas nera blogai Kazkaip nenusprendziau kurio atspalviai man labiau patinka
Neasakau kad identiski, bet mano nosiai turi panasumo:
Van Cleef & Arpels Feerie ir Guerlain Insolence
QUOTE(Galilea @ 2014 09 18, 23:50)
Neasakau kad identiski, bet mano nosiai turi panasumo:
sakyčiau, kad mano nosiai tai labai mažai panašumo - tik per našlaičių natą, bet visai kitokiam fone, visai kitokios nuotaikos kvepalai. Feerie man visada buvo tarp numylėtinių, ir dabar turiu parfum pavidale. O Insolence atmečiau - gal ir be reikalo, bet labai greitai - man jie atrodė tiek pudriški, kad beveik miltais tarp dantų girgždėjo, nors kartais pagalvoju, kad gal visai retsykiais būtų nieko . O Feerie našlaitinis - uoginis minkštumas teikia kažkokią vidinę ramybę, šilumą ir "girgžda" labai švelniai .
Sako, kad labai panašūs yra Annick Goutal Petite Cherie ir Jo Malone English pear and freesia. Dabar turiu abu, tad galiu gyvai lyginti. Na, gal ir giminės, bet nesakyčiau, kad labai artimi.
Kol kas ne JM naudai...
Kol kas ne JM naudai...
Dolce & Gabbana Dolce panašūs į DKNY Be Delicious, tik subtilesni.
Or des Indes Maitre Parfumeur et Gantier primine man L'Heure Bleue Guerlain . Ne dvyniai, bet visgi panasus.