Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Pink Pepper @ 2014 08 24, 12:14)
Gal kas žino, kokie vyriški kvepalai panašūs į Coco Mademoiselle? Užuodžiau juos ant vyro. Na, ne identiški, bet labai panašūs. Kad jis kvepintųsi moteriškais, tai labai abejoju rolleyes.gif Įdomu pasidarė, kokie čia gali būti kvepalai.

Chanel Egoiste.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 08 24, 13:33)
Chanel Egoiste.

Man kažkaip jie visai nepanašūs g.gif Nors jau seniai uosčiau, gal dabar kitaip atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 08 24, 12:39)
Man kažkaip jie visai nepanašūs g.gif Nors jau seniai uosčiau, gal dabar kitaip atrodytų.

Man, turiu prisipazinti, irgi nelabai, bet prisiskaiciau tiek rekomendaciju ir atsiliepimu apie siuos kvapus kaip apie dvynius, kad tokia buvo pirma reakcija i klausima apie panasumus. Be to, vyro oda kitaip kvapus skleidzia, gali irgi buti faktorius.
Atsakyti
QUOTE(*Mėtutė* @ 2014 08 23, 10:54)
Kas ieško Chanel Coco Mademoiselle pigesnio varianto, tai yra Guess Seductive I'm yours. Tikrai geras ir nepigus kvapas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau Dior Miss Dior Le Parfum . Nu skanu, skanu... skanu.., o po kokių 5 val. tadam! biggrin.gif - panašu į CK Euphoria. wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 08, 21:51)
Šiandien išbandžiau Dior Miss Dior Le Parfum . Nu skanu, skanu... skanu.., o po kokių 5 val. tadam! biggrin.gif  - panašu į CK Euphoriawacko.gif  biggrin.gif

bandysiu dar krt g.gif g.gif , man lyg ir nebuvo panasu. ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 09 08, 21:21)
bandysiu dar krt g.gif  g.gif , man lyg ir nebuvo panasu. ax.gif  unsure.gif

Gal ir man antrą dublį padaryt? Tikrai nustebau, - bet Miss Dior Le Parfum prasigaruot turi. biggrin.gif

Geros dienos!!! 4u.gif
Atsakyti
Ar tikrai? g.gif Sesuo taip nutarė. Aš nebandžiau šių Versace, tai įdomi jūsų nuomonę wink.gif

user posted image
Versace Pour Homme

į

Rochas - Aquawoman

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2014 09 10, 16:49)
Ar tikrai?  g.gif Sesuo taip nutarė. Aš nebandžiau šių Versace, tai įdomi jūsų nuomonę wink.gif

user posted image
Versace Pour Homme

į

Rochas - Aquawoman

user posted image

Pauosčiau - mano nosiai NE. Gal šiokia tokia užuomina pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 09 08, 21:51)
Šiandien išbandžiau Dior Miss Dior Le Parfum . Nu skanu, skanu... skanu.., o po kokių 5 val. tadam! biggrin.gif  - panašu į CK Euphoriawacko.gif  biggrin.gif

na reiks ir man dar pasinagrinet, Miss dior Le Parfum tai geriu geris, o va Euphoria kazkaip neina i trasa unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 08 24, 13:14)
Gal kas žino, kokie vyriški kvepalai panašūs į Coco Mademoiselle? Užuodžiau juos ant vyro. Na, ne identiški, bet labai panašūs. Kad jis kvepintųsi moteriškais, tai labai abejoju rolleyes.gif Įdomu pasidarė, kokie čia gali būti kvepalai.

as vakar lifte sutikau vaikinuka pasikvepinusi dior addict edp, nes sio kvapo su niekuo nesumaisyciau, tai gal cia panasi istorija smile.gif cia gal dar vis magnetines audros ar pilnatis valdo biggrin.gif
Atsakyti
Pati negaliu patiketi. Iejus i sirdi, MFK Apom, kai susalo labai panasus i Armani Onde Ectase
user posted imageuser posted image
Kai susila primena kazkuri Joop. Aisku, visai kita kokybe, bet... Zodziu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 16 rugsėjo 2014 - 21:11
Man panasus pasirode Armani Prive Ambre Orient
http://www.fragranti...ient-10885.html
Ir Serge Lutens Ambre Sultan
http://www.fragranti...ultan-2760.html
Abeji wub.gif wub.gif
Atsakyti