Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 22, 11:44)
Versace versence turi kazkokio panasumo g.gif As chanel purskiu visada ant drabuziu, laiko ilgai, net po skalbimo dar lengva aromata galiu uzuost. Ant plauku kvapas issilaiko iki kito plovimo smile.gif as daug ieskojau, domejausi, geriau nei Chanel chance eau fraiche neradau, po to ir sitam kvapui perdegiau nuo kasdienio naudojimo ilga laika smile.gif

QUOTE(katalike @ 2014 07 22, 13:15)
Nelabai man jie panašūs. Tik aštrūs citrusai viršutinėse natose suteikia panašumo, bet neilgam.

Man asmeniškai Chance Eau Fraiche panašūs į savo pirmtaką Chance, ypač EDT versiją. Aišku, Chance Eau Fraiche gaivesni, žalesni, šaltesni nei Chance, bet bent jau aš juose užuodžiu tą patį chance'išką charakterį.

Reikes pabandyt Versace versence ir Chance EDT, as jau eile metu kaip naudoju Eau Fraiche ir jei nusiperku kitus pradeda pykint nuo kvapo, erzina, del to ir ieskau kazko panasaus gaivaus citrusinio, bet turbut vistiek liksiu prie tu paciu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri kartais žinosite, kas panašu/atitinka lyginant su šiais ? varensia
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2014 07 23, 08:51)
Gal kuri kartais žinosite, kas panašu/atitinka lyginant su šiais ? varensia

Buteliukas gražus smile.gif ir turėtų būti saldūs, nes yra pudros ir gėlių natų.
Čia yra palyginimai
http://www.fragranti...nsia-10228.html
Atsakyti
QUOTE(Bryzz @ 2014 07 24, 00:30)
Buteliukas gražus smile.gif ir turėtų būti saldūs, nes yra pudros ir gėlių natų.
Čia yra palyginimai

Ačiū,-čia sesė ilgokai ieško:)
Atsakyti
QUOTE(Bryzz @ 2014 07 24, 00:30)
Čia yra palyginimai

Visiškai nesaldūs schmoll.gif Senoviškas aldehidinis kvapas.
Atsakyti

Na man tas Fragranticoje minimas panašumas su Rumba kelia abejonių. Daug nesigilindama - Varensijoje kažkuri aštri nata mane žiauriai erzina, o Rumba thumbup.gif
Nors Jūsų atveju pabandyti verta, jei būtų atvirkščiai - nesiūlyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau jesus del pozo in white - na tikrai panasus y dior pure poison. Ir nuo vienu, ir nuo kitu galva skauda biggrin.gif Ech tas noras isbandyt.. teks siam grazuoliui rast kitus namus schmoll.gif

Atsakyti
Kas ieško Chanel Coco Mademoiselle pigesnio varianto, tai yra Guess Seductive I'm yours. Tikrai geras ir nepigus kvapas. Čia ne aš pati sugalvojau, bet Douglas konsultantė patarė ir aš pilnai su ja sutinku.
Atsakyti
QUOTE(*Mėtutė* @ 2014 08 23, 09:54)
Kas ieško Chanel Coco Mademoiselle pigesnio varianto, tai yra Guess Seductive I'm yours. Tikrai geras ir nepigus kvapas. Čia ne aš pati sugalvojau, bet Douglas konsultantė patarė ir aš pilnai su ja sutinku.

Visada yra pigesniu variantu, turguje taip pat konsultantes ko nors pasiulys kiekvienam ieskanciam.
Atsakyti
biggrin.gif turgaus konsultantė ant manęs kažkada užrėkė, kai pasakiau kad jos Chanel nėr net šalia gulėjęs prie tikrojo biggrin.gif

QUOTE(rzrzr @ 2014 08 23, 11:08)
Visada yra pigesniu variantu, turguje taip pat konsultantes ko nors pasiulys kiekvienam ieskanciam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzojyte: 23 rugpjūčio 2014 - 11:33
Zara Applejuice panasus y Chanel Chance eau Tendre - gaila, kad laikosi prastai smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kokie vyriški kvepalai panašūs į Coco Mademoiselle? Užuodžiau juos ant vyro. Na, ne identiški, bet labai panašūs. Kad jis kvepintųsi moteriškais, tai labai abejoju rolleyes.gif Įdomu pasidarė, kokie čia gali būti kvepalai.
Atsakyti