QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 22, 11:44)
Versace versence turi kazkokio panasumo As chanel purskiu visada ant drabuziu, laiko ilgai, net po skalbimo dar lengva aromata galiu uzuost. Ant plauku kvapas issilaiko iki kito plovimo as daug ieskojau, domejausi, geriau nei Chanel chance eau fraiche neradau, po to ir sitam kvapui perdegiau nuo kasdienio naudojimo ilga laika
QUOTE(katalike @ 2014 07 22, 13:15)
Nelabai man jie panašūs. Tik aštrūs citrusai viršutinėse natose suteikia panašumo, bet neilgam.
Man asmeniškai Chance Eau Fraiche panašūs į savo pirmtaką Chance, ypač EDT versiją. Aišku, Chance Eau Fraiche gaivesni, žalesni, šaltesni nei Chance, bet bent jau aš juose užuodžiu tą patį chance'išką charakterį.
Man asmeniškai Chance Eau Fraiche panašūs į savo pirmtaką Chance, ypač EDT versiją. Aišku, Chance Eau Fraiche gaivesni, žalesni, šaltesni nei Chance, bet bent jau aš juose užuodžiu tą patį chance'išką charakterį.
Reikes pabandyt Versace versence ir Chance EDT, as jau eile metu kaip naudoju Eau Fraiche ir jei nusiperku kitus pradeda pykint nuo kvapo, erzina, del to ir ieskau kazko panasaus gaivaus citrusinio, bet turbut vistiek liksiu prie tu paciu