Violetinis paltukas 38d. Ilgis 69cm, plotis 44cm, rankove nuo pazasties 49cm. Kelnytes Skinny .146cm ugiui. Visas ilgis 84cm, nuo klynuko 63cm, liemuo 32cm reguliuojasi. Basutes 25d, vidpadukas 15,5cm.
39d pavasarinukai.rudeninukai. Be defektu,nesioti du sezonus. Ale verstos odos.
Zirmunai.
Dovanoju paprastučius vaikštukus. Ružavi, trūksta 1 ratuko ( bet vaikštukai savo funkcijas atlieka-nevirsta), nėra 1 žaislo.
Utena
Utena
Dovanoju batus, vyriški 45 dydžio, moteriški 37-38, basutės 41. Dalis mažai dėvėti, dalis su sutvarkomais ar nežymiais defektais.
Kam aktualu, atsiųsiu foto, nes įkeliu tik labai didelę, nemoku sumažint. Vieta - Kaunas
Kam aktualu, atsiųsiu foto, nes įkeliu tik labai didelę, nemoku sumažint. Vieta - Kaunas
QUOTE(jollicasa @ 2016 04 30, 11:32)
Dovanoju batus, vyriški 45 dydžio, moteriški 37-38, basutės 41. Dalis mažai dėvėti, dalis su sutvarkomais ar nežymiais defektais.
rezervuota
QUOTE(jollicasa @ 2016 04 30, 11:32)
Atiduota.
Dabar ieskau senu nereikalingu tokiu uzuolaidoms segtuku , gal kas turi kur uzsivoliojusiu?
Sokoladas garantuojamas
Turejau tokius visa maisa, bet kad varna pati ismeciau kazkada, o dabar prisireike
Gal kam paskirta vartoti "Elevit"?
Man netiko, iš 30 tablečių liko 20, atiduočiau.
Man netiko, iš 30 tablečių liko 20, atiduočiau.
O aš galiu padovanoti daugiau nei pusę pakuotės Pregnacare plus vitaminus
Vilnius, per až
Vilnius, per až