sveikos grazuoles
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 05 11, 13:21)
Labas mano meilės, Pūkiai baisiai persiprašo, kad jus apleido, bet smaginomės visi draugiškai su Roto virusu
Naujokėm :
Nepykit bet man tas "niekada nesakyk niekada" kai tave vietoj bokso kriaušės , prieš tavo vaiką kažkoks gyvulys psichologinį/fizinį smurtą naudoja

ir dar reikia +/- dėliot
atleidziam, Pukiams as ir pati retas sveias. darbe ketvirtadieni kosmareli pavadinimu 'premjera' apturejau nebuvo jokio noro nei rsyt nei guostis, juolab namie hobiukas lauke

ziurekit saves, sako tas brudas megsta kartotis (tfutfutfu)
matai, as pati i ta s... ibridus buvau, po to ilgai save raebilitavau. yra tokia psichologine priklausomybe, daug straipsniu ta tema perskaiciau. visu pirma, tie trankimisi nebuna visa laika, o buna tokie medaus menesio periodai, kurie veikia kaip narkotikas ar pan. toks uzburtas ratas smurtas-->atsiprasymai/'medus menuo'--> pradeda kilti itampa-->smurto proverzis, ir vel is pradzios. is pradziu tai buna labai retai, po to intensyveja, vienu zodziu tinka posakis apie kariama suni. tokia jau zmogaus psichologija, vieni kovoja, kiti prisitaiko, juk ir osvenime vaikai gimdavo, vadinasi zmones ir ten kazka gero rado

be to smurtautojas veikia psichologiskai, gal intuityviai, jis palaipsniui perima visa iniciatyva santykiuose, bendrvime su draugais. palaipsniui aukos pazystamu ratas siaureja. galop ji atitolsta nuo visu. mano drauge su smurtautoju 9! metus pragyveno veiname name su tevais. ji vaiksciojo sudauzyta ir su melynem, o tevai NIEKO nedare. jos poziija buvo tokia kokia ir savijauta - vis tiek manes niekas nelaukia, niekam as nerupiu. pasikeite viskas kai i jos darba atejo toks vyrukas, pradejo rodyt demesi... cia su happy end'u, jie susituoke, dabar leliuka turi

o kiek yra tokiu moteru atitolusiu nuo visu is kuriu nesitiki jokios paramos?
uzkliuvo sakinys kad nenori iskeldinti ex, nes bijo, nes institucijos ir.t.t. as ir bijojau, bet kai dabar galvoju, tai plaukai siausiasi. juk yra istatymai, jei tik tu noresi gali isgrusti ji is savo namu, su policijos pagalba remiantis smurto artimoje aplinkoje istatymu. tik psirodo prie duru, vel kvieti pareigunus, ji ta kuriam uzdrausta prie manu artintis nuvaikys.
blogiausiu atveju, o kam mamu/viku tie centrai?
mano ex visko prikalbejo, bet kai su policijos pagalba kpz pasedejo ir sumokejo bauda (o tada dar net to istatymo nebuvo) tai fantazija man kazkaip po keliu maisytis atsoko, liko tik teroras telefonu

galop ir ta panaikinau. jis zino kad jam tik priartejus prie mano namu, bus iskviesta policija, o vaiku jis nebepamatys
QUOTE(Upjora @ 2014 05 11, 23:48)
Bet va, diskutavom su drauge ką tik apie vaikų elgesį, JK nieks iš šono nepasakys, nepamoralizuos, ir auga bile kokie, nagus graužiantys, klynus besikasantys ir t.t. Staska irgi ėdė nagus, išgujau šitą kvailą įprotį.

Nukrypau-tai draugei ir sakau-gal tokiu atveju geriau LT augint, sugėdintų dėl šlykštaus elgesio aplinkiniai. Sureaguotų vaikas, manau. O čia visi "supratingai" šypsosi ir galvom linguoja.
nu sakyk savo recepta, mano abi nagus kramto. jau nebezijnau ka ir bedaryt, nei lakai nei aiskinimai nepadeda, pasislepusios nukramto