Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugių.

QUOTE(Flika @ 2014 05 09, 09:57)
o Europa nepasiruošusi alternatyviai muzikai..

Ne tai,kad nepasiruosus,tiesiog dalyvaujant tokiame konkurse,reikia taikytis i mases ax.gif O,kad visi pasirodymai leksti,tai nesutinku,tikrai yra keletas vertu demesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 05 09, 12:09)
Ne tai,kad nepasiruosus,tiesiog dalyvaujant tokiame konkurse,reikia taikytis i mases ax.gif O,kad visi pasirodymai leksti,tai nesutinku,tikrai yra keletas vertu demesio ax.gif

Kiekviena vertinam pagal save, aš pirmojo pusfinalio nemačiau, komentuoju tik antrąjį ir man niekas nepatiko..
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2014 05 09, 10:00)
Norint man zengti sita zingsni, man tiesiog butina uzpykti... nes kitaip sunku trenkti durim, o graziuoju issiskyrus labai saves gailesiuosi ir grauziuosi... (na bent jau man taip atrodo)

O man kaip tik norejos ramiai, apgalvotai,be pykciu,nes ju buvo daugiau nei reikia...juo labiau, del vaiku svarbu ramius ir taikius santykius palaikyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Flika @ 2014 05 09, 10:12)
Kiekviena vertinam pagal save, aš pirmojo pusfinalio nemačiau, komentuoju tik antrąjį ir man niekas nepatiko..

Man is pirmo-Armenija,is antro - Norvegija ax.gif Dar Gruzija visai idomu buvo,gaila irgi nepateko ax.gif
Atsakyti
liudna baisiai del vilijos. bet man kas uzstrigo - is pirmo pusfinalio vengru boy-toy biggrin.gif , is antro - graikai atostoginiai berniukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2014 05 09, 12:00)
Norint man zengti sita zingsni, man tiesiog butina uzpykti... nes kitaip sunku trenkti durim, o graziuoju issiskyrus labai saves gailesiuosi ir grauziuosi... (na bent jau man taip atrodo)

Manau pyktį nukreipk kita linkme, santykių aiškinimuose jis tikrai ne pats geriausias palydovas..O kam reikia išsidrąskyti?
Daug geriau, kai viskas sutariama gražiuoju, juk ne maži vaikai esat galų gale, kad žaisti tokius žaidimus..Juk vaikų turi, tai galvok ne tik apie save, kai norėsi prisiteisti didesnį išlaikymą, manai pyktis tau pagelbės..? Baik juokus..O ir vyras bus sukalbamesnis, jei tur į viską reaguosi ramiai, be pykčių, isterijų ir pan.
Mano atveju tai suveikė puikiai thumbup.gif Išlikau rami, ori ir viską laimėjau.. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Upjora,2014 05 08, 22:25]Puikiai, be priekaištų. Jau dukart prabalsavau.  rolleyes.gif Noriu į finalą.  biggrin.gif
[/quote]

O man nepatiko Vilijos pasirodymas schmoll.gif Aisku, nesakau, kad pasirodyciau geriau (nes to isvis nepadaryciau biggrin.gif ), bet tiesiog ne mano skonio. Daugeliui, matyt, patiko, todel ir issirinkom sia daina. Bet, atsiprasau uz issireiskima, Vilijos pasirodymas man atrode kaip raganu sou - piktas, niurus ir agresyvus. Ir ivaizdis tik pridejo to piktumo. Dziugu, kad Vilija nenusidainavo, o ar patiko pati pasirodymo ideja - cia jau skonio reikalas.

Kas tikrai labai nuvyle, tai nevyke Vilijos pasamprotavimai po pasirodymo ir "pajuokavimai", kad eis prisigerti kaip tikra lietuve, tik nevogs; kad dar liko pinigu, nes finalui ruostis nereikia, tai pakeliaus ir kad jai vienodai kritikuos ja ar ne, nes gali ir kitai saliai atstovauti. Na nezinau, ar viesam asmeniui reikia pareiskimai tokiais svaidytis. Nebrandziai atrodo tokie pasukavimai. Tokia mano nuomone.

Manau, kad visai gali buti, kad Austrija laimes su Conchita lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:

Manot geruoju nesibaigs?
[/quote]

As irgi taip gyvenau, galvojau ner cia ko man bangu kelt, o gal viskas praeis ir susitvarkys ir vel ta meile liepsnos. Aisku, po to ivyko tas nelemtas ivykis, kuris viska uzbaige.. Ka galiu pasakyti, darbu atsirado daugiau, finansiniu isipareigojimu irgi, bet... Pagalba, jei tikrai reikia, galima pasisamdyti (turiu omeny, "vyriskiems darbams" atlikti), o pinigu visada galima uzsidirbti, bet laimes, dziaugsmo ir sielos ramybes nenusipirksi, kad ir kaip patogu butu gyventi. Todel, manau, geriau gyventi paprasciau ir su daugiau darbu, bet laimingai. Ir per tuos 2 men, kai gyvenam atskirai, atrodo, kad net rauksles isnyko nuo veido.

O geruoju gali baigtis, jei abu noresite ir DESITE PASTANGAS, nes savaime niekas nesidaro. Mums irgi galejo baigtis kitaip, bet as viena stengiausi,o ex atrode, kad as jo gyvenime kaip duotybe, kaip daiktas, esu ir nieko daugiau nereikia (pats pripazino veliau).

Merginos, noriu paklausti, kaip jums atrodo - kiek reiksmingas vyro elgesys su mama? As vis tik esu linkus manyti, kad kaip vyras elgiasi su mama, taip elgsis ir su tavim. Jei nera pagarbos mamai kaip moteriai, nebus ir tau schmoll.gif Ir apskritai, kame beda, kad vyrams apskritai labai pritruksta pagarbos moteriai kaip tokiai? Kada nuo sitos ligos pagysime? Kodel yra normalu sakyti "bobiski pezalai, moteriska logika, hormonai etc". Kas toki supratima vyrams ideda? Ar cia tevu kalte, ar cia mes pacios save per mazai gerbiame? verysad.gif

RAbies, as gyvenu prie pat Vingio parko. Jei kada noresis kompanijos, duok zinot. Man butu LABAI smagu nors karta ne vienai pavaikscioti blush2.gif smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suppykusi: 09 gegužės 2014 - 13:22
QUOTE(Flika @ 2014 05 09, 13:33)
Manau pyktį nukreipk kita linkme, santykių aiškinimuose jis tikrai ne pats geriausias palydovas..O kam reikia išsidrąskyti?
Daug geriau, kai viskas sutariama gražiuoju, juk ne maži vaikai esat galų gale, kad žaisti tokius žaidimus..Juk vaikų turi, tai galvok ne tik apie save, kai norėsi prisiteisti didesnį išlaikymą, manai pyktis tau pagelbės..? Baik juokus..O ir vyras bus sukalbamesnis, jei tur į viską reaguosi ramiai, be pykčių, isterijų ir pan.
Mano atveju tai suveikė puikiai thumbup.gif Išlikau rami, ori ir viską laimėjau.. 4u.gif

as nemanau, kad reiktu draskytis, manau kad tikrai verta viska apgalvotai padaryti ramiai (bent jau is isores islikti ramiai, nes viduje visada sumaistis). todel ir tempiu guma, kad be streso jei jau jis man duoda laiko viskam pasiruosciau ir tada jau issiskirtume, jei jis laikysis plano tai pavasari taip ramiai ir pasuksim skirtingais keliais, o jei nesilaikys, tai tada nuvils mane, bet irgi iseitis bus ta pati... tik tada bus su vidinio pykcio energija...
Zinokit merginos, gal ir nusipezu as labai, is sono visada geriau matyti. bet mano aplinkoje visi kaip susitare sako, kad man nebus geriau ji isvijus dabr , kad labai bus man paciai gerai, jei jis pades man bent kiek vaikus paauginti... ir as tuom itikejau.... dabar jau net bijau blaskytis, nes ir taip visa issidraskiusi jauciuosi, nezinau ko noriu: ar jo, ar siaip meiles, ar darbo, ar ramybes, ar vienatves, ar pabegti ar likti...
jus man pasakykit, kokie yra pliusai, jei siandien issiskirsim ir nedelsiu as?

suppykusi: pastangu jis tikrai nedes, nes jau metus nededa, taigi cia jokiu vislciu nera... bet kai pdabar atrodo - nereikejo laukti to paskutinio laso taureje?

Tegu tik oras prasvinta ir susitiksim parke, butinai atleksiu iki jusu. Bus malonu susipazinti, pasiplepeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 09 gegužės 2014 - 13:23

suppykusi: pastangu jis tikrai nedes, nes jau metus nededa, taigi cia jokiu vislciu nera... bet kai pdabar atrodo - nereikejo laukti to paskutinio laso taureje?

Tegu tik oras prasvinta ir susitiksim parke, butinai atleksiu iki jusu. Bus malonu susipazinti, pasiplepeti smile.gif
[/quote]

Manau, kad nera jokiu pliusu ar minusu. Yra tik vienas vienintelis klausimas - kaip pati nori ir jautiesi. Esme, kad turi jaustis gerai, nes lygiai taip pat jauciasi vaikai. O visa kita... Kas zino, kaip geriau TAU? Nieks nenugyvens uz tave to gyvenimo. Mes cia visos diskutuojam, taciau ne mums tave mokyti, smerkti ar teisti. Tiesiog patogumas laimes nesukurs, o laime patoguma gali. As taip manau. Bet tu pati zinai geriau uz visus.

Ar reikejo laukti? Nezinau.. Kas butu, jeigu butu. Gal butu sansu kazkokiu atgaivinti, sunku pasakyti. Nes ex dabar labai gailisi, kad nerode man demesio ir nepalaike, nesistenge mano poreikiu suprast. Bet yra ir tas paskutinis epizodas, kur, mano nuomone, yra riba, kurios perzengti nevalia.

Is kitos puses, 2013.12.16 suzinojau, kad dukrai reikia operuoti sirdi, tada lauke operacija, tada slaugymas ir pan, ir be galo. Todel santykiai ir ju problemu sprendimas man tikrai nebuvo pirmos butinybes reikalas. Pries tai seke gulejimas ligonineje 67 paras, tada velgi begalinis slaugymas namie, kai negali pats iseiti ir sveciu priimti, nes neduok D, apkres. As jauciausi issekusi, pavargusi ir liudna, o jis nesuprato, kaip cia taip. Tiksliau, kaip pats pasake, nenorejo stengtis suprasti. Vasara praeita, kai buvau su mergaite prie juros, ryte atsikelus pamaciau, kad ji visai be reakcijos, ta prasme, kad kvepuoja ir pan, tik vangi - nejuda, valgyt nenori. Issigandau, ypac po to tu visu ligoniniu, susipakavau vaika ir i ligonine, o kas jeigu... I kauna. As tuo metu buvau kursiu nerijoj, jis kitapus (sportavo su draugais). Paprasiau, kad atvaziuotu iki klp, kad kartu galetumem vaziuoti, bet jis atsisake, mat negalejo zadinti draugu taip anksti.. As viena vaziavau. Vienoj rankoj vairas, kita pyliau vandeni vaikui i burna. Tai ka norejau pasakyti, kad man tas vidinis issiskyrimas ir vidine tragedija brendo seniai. As jauciausi vienuj viena, vienisa. Klausiau po to, kodel nevaziavo, sako zinojau, kad ir pati gali susitvarkyt, zinojau, kad nieko cia baisaus. Tai vat, gal reikejo ir anksciau, bet viltis durniu motina taip sakant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2014 05 09, 13:19)

Nu tu jau nepyk, bet durnas klausimas g.gif
Iš kur man žinoti kas tau geriau, jei aš tavęs nei mačius, nei regėjus, juolab nepažįstu..Tu pati turi žinoti ko nori, kas tau geriau..Tu pati dėliokis + ir -
Patarimai patarimais, tu esi savo likimo kalvė.. 4u.gif
Atsakyti
Man pirmam pusfinalyje patiko San Marinas, Olandija ir Belgija. Belgija ypatingai. wub.gif

Antram nieks nesužavėjo. schmoll.gif Bet aš keistuolė su keistu skoniu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2014 05 09, 11:19)

Greiciau reabilitacijos procesas prasides ir greiciau atsigausi smile.gif O siaip pritariu Flikai,tau paciau geriau zinoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(suppykusi @ 2014 05 09, 11:39)
As jauciausi vienuj viena, vienisa. Klausiau po to, kodel nevaziavo, sako zinojau, kad ir pati gali susitvarkyt, zinojau, kad nieko cia baisaus. Tai vat, gal reikejo ir anksciau, bet viltis durniu motina taip sakant smile.gif

Man jau sito ivyio butu uzteke kantrybes taurei perpildyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 05 09, 17:12)
Man pirmam pusfinalyje patiko San Marinas, Olandija ir Belgija. Belgija ypatingai.  wub.gif

Antram nieks nesužavėjo.  schmoll.gif Bet aš keistuolė su keistu skoniu.  biggrin.gif

Nu mano skonis irgi toks "neeurovizinis",retai tas dainas klausausi konkursui pasibaigus biggrin.gif
Atsakyti
Supykusi, kažkur skaičiau, kad vyrai dažnai palieka šeima, jei joje yra sergantis vaikas doh.gif Tai jokiais būdais ne pateisinimas, bet.... tik parodo, kad moterys daug stipresnės 4u.gif Galvoju, kokia siaubinga situacija, kai labiausiai paramos ir pagalbos, tada tau artimiausias žmogus atsuka nugarą verysad.gif Ech, kaip liūdna verysad.gif

QUOTE(RAbies @ 2014 05 09, 14:19)

Pliusai: mažiau tavo pačios nervų lastelių žus, mažiau savivertė nukris, mažiau nuoskaudų liks, kad va aš taip stengiausi, stengiausi... o jis vis tiek išėjo. Gal net greičiau atsigausi.
Minusai: jei dar neatėjo laikas, jausies ne visas priemones išbandžiusi, gal net gailėsies ir kaltinsi save, kad dar nepakentėjai ir nepabandei kažko. O gal net taip ir nugyvensi visą gyvenimą galvodama, kad blogai, kad nelaiminga, kad šlykštu bet nieko nedarysi, tik verksi visiems ant peties ir sakysi, kad dar neatėjo laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 09 gegužės 2014 - 21:27