[quote=Upjora,2014 05 08, 22:25]Puikiai, be priekaištų. Jau dukart prabalsavau.

Noriu į finalą.
[/quote]
O man nepatiko Vilijos pasirodymas

Aisku, nesakau, kad pasirodyciau geriau (nes to isvis nepadaryciau

), bet tiesiog ne mano skonio. Daugeliui, matyt, patiko, todel ir issirinkom sia daina. Bet, atsiprasau uz issireiskima, Vilijos pasirodymas man atrode kaip raganu sou - piktas, niurus ir agresyvus. Ir ivaizdis tik pridejo to piktumo. Dziugu, kad Vilija nenusidainavo, o ar patiko pati pasirodymo ideja - cia jau skonio reikalas.
Kas tikrai labai nuvyle, tai nevyke Vilijos pasamprotavimai po pasirodymo ir "pajuokavimai", kad eis prisigerti kaip tikra lietuve, tik nevogs; kad dar liko pinigu, nes finalui ruostis nereikia, tai pakeliaus ir kad jai vienodai kritikuos ja ar ne, nes gali ir kitai saliai atstovauti. Na nezinau, ar viesam asmeniui reikia pareiskimai tokiais svaidytis. Nebrandziai atrodo tokie pasukavimai. Tokia mano nuomone.
Manau, kad visai gali buti, kad Austrija laimes su Conchita
Papildyta:
Manot geruoju nesibaigs?
[/quote]
As irgi taip gyvenau, galvojau ner cia ko man bangu kelt, o gal viskas praeis ir susitvarkys ir vel ta meile liepsnos. Aisku, po to ivyko tas nelemtas ivykis, kuris viska uzbaige.. Ka galiu pasakyti, darbu atsirado daugiau, finansiniu isipareigojimu irgi, bet... Pagalba, jei tikrai reikia, galima pasisamdyti (turiu omeny, "vyriskiems darbams" atlikti), o pinigu visada galima uzsidirbti, bet laimes, dziaugsmo ir sielos ramybes nenusipirksi, kad ir kaip patogu butu gyventi. Todel, manau, geriau gyventi paprasciau ir su daugiau darbu, bet laimingai. Ir per tuos 2 men, kai gyvenam atskirai, atrodo, kad net rauksles isnyko nuo veido.
O geruoju gali baigtis, jei abu noresite ir DESITE PASTANGAS, nes savaime niekas nesidaro. Mums irgi galejo baigtis kitaip, bet as viena stengiausi,o ex atrode, kad as jo gyvenime kaip duotybe, kaip daiktas, esu ir nieko daugiau nereikia (pats pripazino veliau).
Merginos, noriu paklausti, kaip jums atrodo - kiek reiksmingas vyro elgesys su mama? As vis tik esu linkus manyti, kad kaip vyras elgiasi su mama, taip elgsis ir su tavim. Jei nera pagarbos mamai kaip moteriai, nebus ir tau

Ir apskritai, kame beda, kad vyrams apskritai labai pritruksta pagarbos moteriai kaip tokiai? Kada nuo sitos ligos pagysime? Kodel yra normalu sakyti "bobiski pezalai, moteriska logika, hormonai etc". Kas toki supratima vyrams ideda? Ar cia tevu kalte, ar cia mes pacios save per mazai gerbiame?
RAbies, as gyvenu prie pat Vingio parko. Jei kada noresis kompanijos, duok zinot. Man butu LABAI smagu nors karta ne vienai pavaikscioti