Įkraunama...
Įkraunama...

Žiurkės - 2

QUOTE(geh @ 2014 02 13, 22:45)
Tas vienas likęs žiurkiukas, kokios spalvos? Ir ar dar neužsakytas?

jisaj yra kapiusonas rex standartas, t.y. juoda galva ir baltu kunu, jaj jus jo ne imsite, taj bus laisvas ;-) bet jums geriau imti dveju iskart ;-)
Atsakyti
Nu mano ziurkiuko nagai tai sakes,begioja per lova tai net girdisi ju tas ilgumas,o astrumas sakes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wishmaster79 @ 2014 02 13, 23:48)
jisaj yra kapiusonas rex standartas, t.y. juoda galva ir baltu kunu, jaj jus jo ne imsite, taj bus laisvas ;-) bet jums geriau imti dveju iskart ;-)

Vis dėlto bandysim vieną imt, ir su daug kantrybės daryt viską, kad jie susidraugautų smile.gif užrezervuokit tą mažiuką man ir informuokit dėl pirkimo detalių, kai žiurkius, jau galės keliaut į naujus namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliuxxxx @ 2014 02 14, 08:29)
Nu mano ziurkiuko nagai tai sakes,begioja per lova tai net girdisi ju tas  ilgumas,o astrumas sakes  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tai savo žiurkiukams nagučius padildinu smile.gif . Nes kai jie sumąsto po mumis pasikarsčioti tai tiek aš tiek mergaitė būnam taip nudrąskytos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 02 13, 14:54)
Lašai nuo parazitų NESILAŠINA TARP AUSŲ
Lašai lašinasi ant keteros tarp menčių, praskleidus plaukus ant odos

Na jis turbut ir turejo tai omenyje rolleyes.gif

QUOTE(wishmaster79 @ 2014 02 13, 19:54)
tai Egles turgus, paviljone kur darzovies parduoda

Liuks. reikes butinai uzsukti.MB jau bijo, kad mes neapeitume tom blusytem biggrin.gif

O gal zinot kas, kaip cia taip yra, kad kol buvo mazesnes jos, tai tos blusikes isvis nesimate, o tik dabar eme matytis. Jos ka, kartu su ziurkom auga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2014 02 14, 11:34)
Na jis turbut ir turejo tai omenyje  rolleyes.gif
Liuks. reikes butinai uzsukti.MB jau bijo, kad mes neapeitume tom blusytem  biggrin.gif

O gal zinot kas, kaip cia taip yra, kad kol buvo mazesnes jos, tai tos blusikes isvis nesimate, o tik dabar eme matytis. Jos ka, kartu su ziurkom auga? g.gif

blusos aisku kartu su ziurkiems ne augo, galejot uznesti ir jus patys, arba, jaj turite sunu ar kaciu, taj blusos galejo perejti nuo ju
Papildyta:
QUOTE(geh @ 2014 02 14, 10:23)
Vis dėlto bandysim vieną imt, ir su daug kantrybės daryt viską, kad jie susidraugautų smile.gif užrezervuokit tą mažiuką man ir informuokit dėl pirkimo detalių, kai žiurkius, jau galės keliaut į naujus namus smile.gif

nia dar laiko yra, tas maziukas gales keliauti i naujus namus nuo vasario 26d, o kitos vados pardavinesim nuo kovo 11d. taijgi laiko dar yra pagalvuoti, ar noresite viena, ar dar biski palauksite ir paimsite dveju iskart ;-) kol kas ji rezervuosim jums ;-)
Atsakyti
QUOTE(dijore @ 2014 02 14, 10:39)
Aš tai savo žiurkiukams nagučius padildinu  smile.gif . Nes kai jie sumąsto po mumis pasikarsčioti tai tiek aš tiek mergaitė būnam taip nudrąskytos  doh.gif

O kaip jum pavyksta nudilinti, nes maniskis tai bega lekia,neimanoma pagaut,kad pakirpt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2014 02 14, 12:34)

Greičiausiai pas jus ne blusos, o plaukagraužiai arba utėlės. Jų pačių galėjote nepastebėti kol jų buvo nedaug, arba žiurkė turėjo tik jų kiaušinėlių - jos atrodo kaip prie plaukų prisitvirtinusios pleiskanos ir nežinant gali neatkreipti dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(wishmaster79 @ 2014 02 14, 13:24)
blusos aisku kartu su ziurkiems ne augo, galejot uznesti ir jus patys, arba, jaj turite sunu ar kaciu, taj blusos galejo perejti nuo ju

Kitu gyvunu namie nelaikome. O is kur mes galejome parnesti ju? blink.gif

QUOTE(ORNELLA @ 2014 02 14, 13:57)
Greičiausiai pas jus ne blusos, o plaukagraužiai arba utėlės. Jų pačių galėjote nepastebėti kol jų buvo nedaug, arba žiurkė turėjo tik jų kiaušinėlių - jos atrodo kaip prie plaukų prisitvirtinusios pleiskanos ir nežinant gali neatkreipti dėmesio.

Gali buti. Na siaip kasesi mazoji nuo pat parsinesimo. As paskaiciusi apie ta "geri" kailiuke stengiaus vis stebeti ar nieko nera, bet nei berimo, nei pleiskaneliu ant balto kailiuko nepastebejau. O sia savaite pasirode gyvuneliai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wishmaster79 @ 2014 02 14, 13:24)
nia dar laiko yra, tas maziukas gales keliauti i naujus namus nuo vasario 26d, o kitos vados pardavinesim nuo kovo 11d. taijgi laiko dar yra pagalvuoti, ar noresite viena, ar dar biski palauksite ir paimsite dveju iskart ;-) kol kas ji rezervuosim jums ;-)

Nutiko netikėtas dalykas, atsirado šiandien žiurkius 1,5 mėn jau dabar, tai paėmiau, nebesinorėjo ilgiau laukti. Atsiprašau, kad taip išėjo, tikėkimės atsiras jūsiškiui kiti geri namai smile.gif Ačiū vis tiek
Atsakyti
QUOTE(Miško-Fėja @ 2014 02 14, 16:51)
Gali buti. Na siaip kasesi mazoji nuo pat parsinesimo. As paskaiciusi apie ta "geri" kailiuke stengiaus vis stebeti ar nieko nera, bet nei berimo, nei pleiskaneliu ant balto kailiuko nepastebejau. O sia savaite pasirode gyvuneliai. doh.gif

Pasižiūrėjau kad pirkote savo žiurkes dar per Kalėdas ir nuolat žiūrinėdavote kailiuką, tai tikrai keista kad tik dabar, po 2 mėnesių, pastebėjote vabaliukus g.gif
Nors aš linkusi visas savo žiurkes iš zooparduotuvių ir nepatikimų daugintojų iš karto po įsigijimo apdirbti Strongholdu kad viso mano kolektyvo neapkrėstų.
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 02 14, 17:18)
Pasižiūrėjau kad pirkote savo žiurkes dar per Kalėdas ir nuolat žiūrinėdavote kailiuką, tai tikrai keista kad tik dabar, po 2 mėnesių, pastebėjote vabaliukus  g.gif
Nors aš linkusi visas savo žiurkes iš zooparduotuvių ir nepatikimų daugintojų iš karto po įsigijimo apdirbti Strongholdu kad viso mano kolektyvo neapkrėstų.

Nu maze kasesi nuo pat pradziu, bet sakau, nepastebejau tu parazitu.
Beje, neuzmetykit db akmenais jei nereikejo taip daryt. Suleidom ziurkom kursa antibiotiku del tos baisios slogos. Vienai isejo 5 dozes o kitai tik 4, nes svirkstas brokuotas buvo ir isspaudziant ora issove adata doh.gif nu ir vaistu nebliko. Kadangi ta darem vakare jau vet klinika nebedirbo. Idomu, ar nieko tokio. Ar pakaks tu 4 doziu g.gif Beje sloga tikrai apmazejo. Tik nerimauju ar visai pasitrauks ar ne. Nes man paranojiskai atrodo, kad jos po truputi dar ciaudo unsure.gif As turbut jau kaip nuprotejus apie tas ziurkes sokineju ir stebiu doh.gif
Atsakyti