QUOTE(Katute @ 2015 01 05, 11:48)
Galvoju, kad dar mums reiktu pasisverti... Kiek dabar tokio amziaus (gim. spalio 26d.) bernai turetu svert? mano akiai nera jie stori, bet imite tai tikrai, ypac naglasai, mat amziais savo sueda ir broliui is burnos ispesa, nes anas letai kramto. siaip keisti tokie, labai nenoriu dabar imt ir prisikalbet, bet va dar nieko nesugrauze ir net nebande. Dar keisciau, kad kai pridelioju visokiu popieriaus tubeliu lia tuneliui, tapkiu, siaip daiktu, tai jie eina apeina ir nekreipia demesio. Buna kartu uzsieme, smirineja arba isitaiso kazkur prie koju. Atvirai pasakius, jie man labiau sunis primena, nei smalsias zurkas.
Žiurkių svorio lentelę esu įdėjusi čia http://ornelarats.ji...iurkių-svoris/
Per daug vaikinų neperšerkite - kuo žiurkė storesnė tuo ji mažiau juda ir su amžiumi tuo anksčiau įvairios problemos gali prasidėti (širdis, užpakalinių kojų silpnumas, nuospaudos ir t.t.).
Kad nieko nesugraužė tai džiaugtis reikia pas mane vaikinai irgi retai ką nors graužia, nebent narvo dugną tapetų plėšymu, baldų ir laidų graužimu labiau merginos užsiima, jos aktyvesnės ir joms labiau visko reikia ir jos lieka aktyvios iki gyvenimo galo. O berniukus tenka "stumdyti"