QUOTE(ORNELLA @ 2014 12 11, 21:36)
Matosi kad vaikinai puikiai susitvarkė gyvenimą ir šeimininkam užlipo ant sprando ir tiesiogine, ir perkeltine prasme
Man asmeniškai būna gaila šunų ir kačių kai juos "tąso" maži vaikai, mano nuomone vaikai iki 6-10 metų puikiai gali gyventi be gyvūnų, o gyvūnai - be vaikų
Cha cha, na, tikiuosi, kad kol kas dar tik perkeltine
Su sitais spokais griezta nepabusi, bet as savo visus keturkojus aukleju taip, kad butu tvarka. Ir visai nesvarbu ar tai katinas, ar suva, ar zirgas.
Gali, bet nebutina. As labai labai pritariu MeiLLi tolimesniem postam
QUOTE(MeiLLi @ 2014 12 11, 23:28)
Daug kas priklauso nuo tėvų pożiūrio į gyvūnus. Jei tėvai nedrausmina, vaikui leidžia daryt ką nori tai gyvūnui nesaugu ar vaikui 1m ar 16m
QUOTE(ORNELLA @ 2014 12 11, 23:35)
Nedidelius vaikus su dideliais šunimis iš viso tenka apeiti per kilometrą, nes aš aiškiai suvokiu kas bus jei tas šuo pamatys mano šunis, o vaiko tėvams matyt nerūpi nei jų vaiko, nei šuns likimas
As niekaip ir niekaip nesuprantu va tokiu va tevu. Nu NIEKAIP. Bet cia jau vaikai niekuo kalti, jei tevai neaiskina, kas yra kas. Musu savanoriai dauguma gyvena ir su vaikais mazameciais, ir su gyvunais ir as tikiu, kad is tu vaiku isaugs kazkas gero toki pavyzdi matant
QUOTE(MeiLLi @ 2014 12 12, 01:24)
Aš pati augau nuo pat gimimo su šunim, o vos 6m gavau savo pirmą šunį, kurį gan nesenai teko užmigdyti.
Sutinku su kiekvienu posto zodziu, net neturiu, ka papildyti... Nebent, kad mano vienos drauges vaikai va irgi nuo pirmu dienu galima sakyti, auga zirgyne tarp zirgu, kaciu, sunu ir kitu naminiu gyvuliu...Jie ten kaip tarzanai ar maugliai duodasi, bet nei jie tu gyvunu bijo, kaip tie kurie tik i svecius uzvaziuoja, savanoriskai padeda mamai sukuoti, valyti, vedzioti... Man taip grazu, kad nors apsiverk