tobulos foto
O jau namelis koks gražus!!! Nedėk geriau jo į narvą, o tai susysins, sugrauš... Tokį tik fotosesijom tenaudociau...
Smagu ten jum Et kad jos visada tokios jaunos ir pasiutusios būtų... Na bent kokius 5 metus...
QUOTE(tvikse @ 2014 12 02, 00:25)
tobulos foto
O jau namelis koks gražus!!! Nedėk geriau jo į narvą, o tai susysins, sugrauš... Tokį tik fotosesijom tenaudociau...
Smagu ten jum Et kad jos visada tokios jaunos ir pasiutusios būtų... Na bent kokius 5 metus...
Aciu, pazadam, kad bus daugiau... Jau savo anuju ziuku visai neturiu nuotrauku, gaaal viena kita nekompiuterine ir rasciau...Tai su sitais jau atsigrot zadu
Ne ne, sito namuko i narveli nedejom, ten dazute ideta su skyle ispjauta,o sitas ir tera tik pasizaidimui Be to ilgai juo dziaugtis ir negales, tuoj isaugs...
Kol kas, kuo toliau, tuo smagiau... Vis labiau susidraugaujam ir pasitikejomo igyjam, tai labai dziugina O ta gyvenimo trukme ju tai pats didziausias minusas... Reik dziaugtis ir vertint, kol turi
Sveiki. Sunku be žiurkių man gyvent. Vis pasižiūrau skelbimus ir šiandien pagalvojau, kad reik vyrui užsimint, kad nooriu žiurkiaus , nustebino jo reakcija :super . Aišku teko primeluot, kad nevirkausiu kai augliai kils, kai migdyt teks ir pan. Tai va parašiau ir tikiuosi sulaukt atsakymo dėl to metinuko žiurkiaus :bigsmile: . Laikau kumščius, kad vėl greitu metu galėsiu prie žiurkių augintojų būrio prisijungti :)
QUOTE(MeiLLi @ 2014 12 09, 20:29)
Sveiki. Sunku be žiurkių man gyvent. Vis pasižiūrau skelbimus ir šiandien pagalvojau, kad reik vyrui užsimint, kad nooriu žiurkiaus , nustebino jo reakcija . Aišku teko primeluot, kad nevirkausiu kai augliai kils, kai migdyt teks ir pan. Tai va parašiau ir tikiuosi sulaukt atsakymo dėl to metinuko žiurkiaus . Laikau kumščius, kad vėl greitu metu galėsiu prie žiurkių augintojų būrio prisijungti
Sveika, malonu tave vėl matyti žiurkių temoje
Sveikinu su sūnumi
Aš visada buvau giliai įsitikinusi, kad kai yra mažas kūdikis, tai mamai jokių naujų gyvūnų nebesinori nes visą laiką reikia skirti vaikui, pasirodo klydau
Laikau kumštelius kad tas berniukas atsidurtų pas tave, labai norisi kad pagyventų normaliose sąlygose pas mylinčius šeimininkus.
O pas mane po daugiau nei dvylikos metų, namie nebeliko nė vienos žiurkės...
na taaiipp keista, kad niekas nebekrebžda kampe... Surinkau narva išploviau... nu ir negaliu žiūrėt į tą pusę kaip tuščia... Tai išlanksčiau ir atgal pastaciau
Bet kolkas neplanuoju uodegyčių atsiradimo...Reik atsigaut ir vėl jų išsiilgt...
Neklauskit kas nutiko... Labai jau liūdna prisimint...
na taaiipp keista, kad niekas nebekrebžda kampe... Surinkau narva išploviau... nu ir negaliu žiūrėt į tą pusę kaip tuščia... Tai išlanksčiau ir atgal pastaciau
Bet kolkas neplanuoju uodegyčių atsiradimo...Reik atsigaut ir vėl jų išsiilgt...
QUOTE(tvikse @ 2014 12 10, 11:55)
O pas mane po daugiau nei dvylikos metų, namie nebeliko nė vienos žiurkės...
Užjaučiu tikiu kad neįprasta po tiek metų nebeturėti žiurkių. Tikiuosi greitai atsigausi ir išsiilgsi, ir vėl atsiras noras įsigyti bent porą uodeguotojų.
Pas mane irgi "tuštėjimo" metas per penkias savaites netikėtai palaidojau net 5 žiurkes ir beliko 4 narvai su 14 gyventojų šiąnakt net atnešiau vieną berniukų narvą iš virtuvės, nes irgi kažkaip nejauku kai vienas kampas liko visiškai tuščias. Antra diena kai per paskutinius 4 metus nebereikia nuolat pirkti jogurtų, varškyčių, daryti kūdikių košes, nebereikia nieko šerti iš šaukšto ar švirkšto.
Užjaučiu dėl žiurkių mirčių
Man vaikas ne kliūtis gyvūnų auginimui. Pradžioj buvo sunku, o dabar tai kuo tolyn tuo daugyn laisvo laiko . Tik blogos žinios, kad mano norimas žiurkius jau rezervuotas. Vyras užsiminė, kad perkam pora mažų plikšių, bet nenoriu. Lauksiu vyresnio ar auginamo ne pagal žiurkių auginimo taisykles . O per tą laiką vyro priprašysiu laidus uždangstyti , kad vsiiem saugu būtų
Patapetuosiu savo buvusiais drambliaausiais
Man vaikas ne kliūtis gyvūnų auginimui. Pradžioj buvo sunku, o dabar tai kuo tolyn tuo daugyn laisvo laiko . Tik blogos žinios, kad mano norimas žiurkius jau rezervuotas. Vyras užsiminė, kad perkam pora mažų plikšių, bet nenoriu. Lauksiu vyresnio ar auginamo ne pagal žiurkių auginimo taisykles . O per tą laiką vyro priprašysiu laidus uždangstyti , kad vsiiem saugu būtų
Laba,
retkarčiais užsuku paskaitinėti kaip gyvenat.
Užjaučiu dėl tuštėjančių narvelių
Neįsivaizduojam namų be gyvūnų, tad kai neliko žiurkyčių dukra gimtadieniui paprašė papūgos, nupirkom. Tik oi neaišku kiek laiko reiks laukti kol leis-ar leis paglostoma O žiurkytes vos ne nuo pirmų dienų galima niurkyti, po megztiniu pakišti... Tik pas papūgiuką didelis pliusas - gyvena ilgai. O tai labai jau liūdna kai reikia greit su uodeguotom draugėm atsisveikinti
retkarčiais užsuku paskaitinėti kaip gyvenat.
Užjaučiu dėl tuštėjančių narvelių
Neįsivaizduojam namų be gyvūnų, tad kai neliko žiurkyčių dukra gimtadieniui paprašė papūgos, nupirkom. Tik oi neaišku kiek laiko reiks laukti kol leis-ar leis paglostoma O žiurkytes vos ne nuo pirmų dienų galima niurkyti, po megztiniu pakišti... Tik pas papūgiuką didelis pliusas - gyvena ilgai. O tai labai jau liūdna kai reikia greit su uodeguotom draugėm atsisveikinti
Ačiū už užuojautą
Na jo, ta žiurkių gyvenimo trukmė tai tikra bėda ypač jei turi merginas ir nuo pusantrų metų tenka operuoti.
Na jo, ta žiurkių gyvenimo trukmė tai tikra bėda ypač jei turi merginas ir nuo pusantrų metų tenka operuoti.
Sveikutes!
O mes tai gyvenam puikiai Draugaujam ir dziaugiames
Neapsikentusi ir as sumiksavau bernams maista pati, nes kiek visko likdavo is pirktinio, tai baisu. nors negaliu sakyt, kad ir sita graziai islaizo... Nevalgo: razinu, dziovintu darzoviu (morkos, cesnakas, paprika), visai ignoruoja obuolius, bananus... Vakar parnesiau mazu suniuku rojalio, duodu po granulyte, tai ima su malonumu Kosytes, jougurtai irgi sutinkami labai mielai
Dumbukas labai ramus, pabegineja ir tupi ant paties, toks kiseninis ziurkinas,o va Spokas tai judrumo isikunijimas. Pirmas atlekia pasitikti, zaidzia su ranka. Vakar abu draugiskai labai stengesi padaryt man manikiura Lova patapo ju zona, kazkur toliau eit net neberodo noro. Didziausia akcija atrakcija vakarais siauteti po antklode tarp manes ir MB. Konkretus dukimo laikas buna, bet uz tai miega ramiai ir pakrebzdejimai labai simboliski
Keli vaizdeliai is musu:
Lopis etatinej savo vietoj
Man labai baisu, asmeniskai, jei mano vaikai augtu BE gyvunu...
Labai jus uzjauciu, mergaites...
O jau kokio mielumo....
Neapsikentusi ir as sumiksavau bernams maista pati, nes kiek visko likdavo is pirktinio, tai baisu. nors negaliu sakyt, kad ir sita graziai islaizo... Nevalgo: razinu, dziovintu darzoviu (morkos, cesnakas, paprika), visai ignoruoja obuolius, bananus... Vakar parnesiau mazu suniuku rojalio, duodu po granulyte, tai ima su malonumu Kosytes, jougurtai irgi sutinkami labai mielai
Dumbukas labai ramus, pabegineja ir tupi ant paties, toks kiseninis ziurkinas,o va Spokas tai judrumo isikunijimas. Pirmas atlekia pasitikti, zaidzia su ranka. Vakar abu draugiskai labai stengesi padaryt man manikiura Lova patapo ju zona, kazkur toliau eit net neberodo noro. Didziausia akcija atrakcija vakarais siauteti po antklode tarp manes ir MB. Konkretus dukimo laikas buna, bet uz tai miega ramiai ir pakrebzdejimai labai simboliski
Keli vaizdeliai is musu:
Lopis etatinej savo vietoj
QUOTE(ORNELLA @ 2014 12 09, 23:53)
Aš visada buvau giliai įsitikinusi, kad kai yra mažas kūdikis, tai mamai jokių naujų gyvūnų nebesinori nes visą laiką reikia skirti vaikui, pasirodo klydau
QUOTE(tvikse @ 2014 12 10, 11:55)
QUOTE(ORNELLA @ 2014 12 10, 14:10)
Pas mane irgi "tuštėjimo" metas
Labai jus uzjauciu, mergaites...
QUOTE(MeiLLi @ 2014 12 10, 18:46)
O jau kokio mielumo....
QUOTE(Katute @ 2014 12 11, 12:57)
Matosi kad vaikinai puikiai susitvarkė gyvenimą ir šeimininkam užlipo ant sprando ir tiesiogine, ir perkeltine prasme
QUOTE(Katute @ 2014 12 11, 12:57)
Aš nekalbu apie vaikų auginimą visai be gyvūnų. Kalba eina būtent apie naujų gyvūnų įsigijimą kol vaikai maži.
Man asmeniškai būna gaila šunų ir kačių kai juos "tąso" maži vaikai, mano nuomone vaikai iki 6-10 metų puikiai gali gyventi be gyvūnų, o gyvūnai - be vaikų
Daug kas priklauso nuo tėvų pożiūrio į gyvūnus. Jei tėvai nedrausmina, vaikui leidžia daryt ką nori tai gyvūnui nesaugu ar vaikui 1m ar 16m