QUOTE(" voresta " @ 2014 02 02, 12:23)
Juk gal ne kasdien pusryčiai be daržovių būna.
Taip pat, aš manau su laiku turėtų atsirast sotumas ir jai. Daugumai gi atsiranda, kai alkis dingsta. Tada ir porcijos mažėja. Savaime.
Kažkaip pasijaučia, kad maisto yra smarkiai per daug ir nebesinori. Užsikemša.
Taip pat, aš manau su laiku turėtų atsirast sotumas ir jai. Daugumai gi atsiranda, kai alkis dingsta. Tada ir porcijos mažėja. Savaime.
Kažkaip pasijaučia, kad maisto yra smarkiai per daug ir nebesinori. Užsikemša.
Gal ir ne kasdien, aš pakomentavau, ką parašė Man pvz, kai kalnas daržovių šalia, tai kito maisto žymiai mažiau reikia, nė per kur keturių kiaušinių nesusikiščiau Gal čia ir priežastis, per mažai daržovių suvalgo, baltymų ir riepalų padaugina, už tai ir kyla tas svoris? Dar kažkuri apie kalorijas minėjo, jei neišdegini tos suvartotos energijos, tai ji niekur nedingsta, o visvien kaupiasi. Gricė minėjo, kad nesportuoja. Ir dar užkliuvo diedelis kiekis kokoso drožlių po maisto, nepamenu kiek, bet man pasirodė daug Jei taip kiekvieną kart po valgio užsinorėjus kažko saldaus, tai ir svoris nekrenta.
QUOTE(papliauška @ 2014 02 02, 12:38)
Kaip laukiu vasaros sezono, nebegaliu net pažiūrėti į plastmasinius pamidorus, agurkus ir pekinus, gal kas kokiomis įdėjomis pasidalins, ką iš daržovių skanaus suvalgius, dar turiu pakelį špinatų, ką su jais būtų galima nuveikti, niekad nesu valgiusi
Kopūstai (žali, rauginti), morkos, griežčiai, burokėliai (virti, kepti), brokoliams ir žiediniams dabar akcijos būna, o ir šaldytų kartais galima nusipirkt, moliūgai, cukinijos, svogūnai, pekino kopūstai, šparaginių ir žalių žirnelių kameroj turiu, griežčiai (niam ), ropės, salierų gumbai, avokadai, balti ridikai. Pasirinkimas tikrai didelis