QUOTE(Laisvė @ 2014 02 02, 09:57)
katinone, kiek tuomet kaitinti tokį ghe? Paskutinį kartą man visa baltuma gražiai nusileido į indo dugną ir ten buvo. Kai ghe pyliau į indą, tai tiesiog nupyliau nuo to baltalo per sietą su įklota popierine servetėle. Ar dar reikėjo kaitinti? Ko reikėjo laukti pasirodant? Sviestas naminis.
Kaitint specialiai nereikia. Kai nuseda ta baltuma dugnan ir riebalas nuskaidreja, tai ir viskas. As pilu iskart, kai tik galiu nupilt. Jokio sieto neneudoju - pilu is leto ir puikiai matosi, kiek galima paverst, kad baltymo riebalan nepakliutu. Aisku, visiskai "sausai" nupilt nepavyksta, bet kai as ir baltyma sunaudoju, tai man negaila to likusio ten riebaliuko. O naminis sviestas labai gerai, svarbu, kad butu kuo geriu isplautass, nes jai buna nedaplautas, tai labai putoja ir sunkiai atsiskiria reibalas