Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na, VORESTA, gana šernus ganyt biggrin.gif , paaiškink kaip tu ne ant tiesioginio karščio laikydama puodą pagamini GHEE? cool.gif (nes tu rašei, kad tiesiogiai ant ugnies lydomas jis nieko vertas rolleyes.gif ).

QUOTE(Mantilė @ 2014 02 01, 19:35)
tai valio, kad jau geriau tau  4u.gif

yra internetinėj pirkti tapijokos miltai
ir paleo receptu radau būtent su jais  thumbup.gif

Pilvą šiandien raižo doh.gif Žiūrėsim kaip čia bus.

4u.gif O, tai jie iš manijoka šaknies daromi.

QUOTE(nefifi @ 2014 02 01, 19:58)
Na, aš tik šiaip samprotauju, kad paleo jei nežiūrim kcal (kaip kad čia teigiama) - tik dėl sveikatos. Ne dėl svorio.

Na taip, dviratis jau išrastas-jei nesunaudosi daugiau energijai, nei pasikrovei, tai TAI kažkur bus sandėliuojama smile.gif Ir reikia nepamiršti fakto, kad ramuo sveria daugiau už lašinį (čia toms, kurios sportuoja ir pergyvena, kad svoris nekrenta). Aš pavyzdžiui dabar su savo tokia savijauta nesportavau ir nesitikiu, kad mano Whole duos kažkokių didelių svorio rezultatų, bet labai tikiuosi, kad bent užvesiu organizmą savigydai ir valymuisi.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 01, 20:07)
Na taip, dviratis jau išrastas-jei nesunaudosi daugiau energijai, nei pasikrovei, tai TAI kažkur bus sandėliuojama smile.gif
---
Ir reikia nepamiršti fakto, kad ramuo sveria daugiau už lašinį (čia toms, kurios sportuoja ir pergyvena, kad svoris nekrenta).

Faktas, dėl to nesuprantu tokių dietų, kuriose išvardinti tam tikri leistini produktai ir frazė "jų galite valgyti neribotą kiekį, neribotu laiku. Na, kurgi ne biggrin.gif Jei dietoje nėra vien daržovės, o yra sūriai, kiaušai - prisikalorinsiu labai greitai valgydama "neribotą kiekį neribotu laiku". Ta pati chazano dieta visiška apgaulė. Joje nesusidaro net būtina 1200 norma. Už tokius pinigus ir aš tokią dietą sudaryčiau biggrin.gif
--
Man labiausiai patinka šita frazė biggrin.gif Ypač, kai tik pradėjusios sportuoti, nenumeta svorio, teigdamos "gi raumenys sveria daugiau už riebalus". Imant patį faktą - taip, tas tiesa. Bet tik stipriai sportuojanti gali taip teigti, nes turi būti nemažas raumenynas, kombinuotas kardio+jėgos sportas, va tada ir veidrodyje, ir svarstyklėse matom kažkokį apčiuopiamą rezultatą. O TAIP sportuojančių čia - gal viena kita. Pastrykčiojimai aerobikoj (nors pati ir tą propaguoju) - nesiskaito.

O visumoj tai jau senokai neteko visą savaitę išgulėti lovoj, visas fiz. aktyvumas - iki wc nueit laugh.gif nefantastika, tikrai. Laukiu nesulaukiu sportuot.
Beje, nuostabi vakarienė gavos pakepinus krevetes ant ghee su daug česnaku ir kaip salotas suvalgiau su daržovėm. Neatsivalgoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 01 vasario 2014 - 20:27
QUOTE(nefifi @ 2014 02 01, 20:58)
tai ką turim išvadoj.. kad paprasčiausiai atsisakom miltinių ir cukraus, sumažinam RIEBALŲ, ir tada numetam svorį. Na, aš tik šiaip samprotauju, kad paleo jei nežiūrim kcal (kaip kad čia teigiama) - tik dėl sveikatos. Ne dėl svorio.

Kaip cia pasakius. As valgiau daug ir riebiai 3-4 kartus dienoje, bet per 2 menesius - 10 kg ir veliau dar -5, nors antsvorio neturejau. Gal kad whole buvau 50 dienu, net nezinau. Nesportavau. Dabar svyruoja tarp 55-57. Bet, kad mano dabartine riebalu dozes, tai ka as zinau doh.gif , kaip paskaiciuoju, tai pati pakraupstu. Reikia kazkaip mazinti, talpintis I nurodytas normas, nes paskutiniu metu, prisigraibiusi is jusu receptu, labai jau skaniai ir riebiai esti pradeju. Pasiturbinau "jautienos" paviesintas salotas, visokie brokoliai su soninies/grietines padaziukais, varskytes su cepelinu padazais, tuoj as prisidirbsiu. O dar ir porcijos mano nemazos, bet paskuriniu metu 2 kartus valgau.
Isviriau siandien tos nesukramtomos jautienos ir isvirta sumaliau, tai visiems buvo vietos fantazijai. Labai skanu sumalta isvirta jautiena, kazkiek sultinio ipilu, kad sausa nebutu.Kas ant kiausinienes/omleto pasibarste, kas I salotas krovesi, as issiviriau darzoviu ir prisidejau maltos/virtos jautienos. Ryt pakepsiu kokiu morkyciu, svoguneliu ir sumaisysiu su jautiena. Galima ir jusu picos pada pasidaryti ir jautienos uzsiversti. Zodziu, siandien daviau namiskiams patiems inretpretuoti.
O, turiu dar cukinija, padarysiu cukinisku makaronu ir pabersiu jautiena su pakepintais svogunais, bus "makarony po flotsky"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 vasario 2014 - 20:34
Matau, kad vėl diskusijos dėl svorio užvirė... biggrin.gif Pakartosiu, kad aš valgau 3 kartus, kalorijų neskaičiuoju, nesportuoju, tik retkarčiais masažinį lanką pasuku, riebalų neriboju, kartais paleo desertais pasilepinu, ar net juoduoju šokoladu papiktnaudžiauju, valgau bananus, obuolius (ne kilogramais, bet ryte suvalgau bananą ar obuolį, kartais du), kava, kakava su grietinėle eina ir man svoris nukrito, nors dar galėčiau porą kg pamesti... ax.gif biggrin.gif Tiesa, vakarais nevalgau. Mano vakarienė 18-19 valandą būna. Žodžiu- valgau ir ir lieknėju... lotuliukas.gif Niekada nemaniau, kad taip valgant galiu sulieknėti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 01, 20:30)
Labai skanu sumalta isvirta jautiena

Gera idėja guminei karvienai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 02 01, 20:38)

Manau, kad vistiek galutiniam variante tavo suvartojamų/išnaudojamų kcal santykis geras, arba perdaug nesuvalgai (gi kievieno iš mūsų žodis "daug" arba "mažai" turi skirtingą reikšmę biggrin.gif )
Va, kad nevalgai vakarais, manau, turi irgi įtakos.
O kad vis grįžtama prie svorio temos - nenuostabu, gi paleo ne sveikatos, o dietų skyrely biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 02 01, 21:38)
Žodžiu- valgau ir ir lieknėju...  lotuliukas.gif Niekada nemaniau, kad  taip valgant galiu sulieknėti...  thumbup.gif

Matyt visoms skirtingai. Man greit nuvare svoris o mano mazei - letokai juda.

QUOTE(Laisvė @ 2014 02 01, 21:39)
Gera idėja guminei karvienai  thumbup.gif

O sumalta ir dar siek tiek ivarvinus sultinio, galima ir sviestuko - tampa labai minkstute ir sultinga karvyte:) Jau kaip skanu su kiausiniene, tai apsakyti negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 01, 20:48)
O sumalta ir dar siek tiek ivarvinus sultinio, galima ir sviestuko - tampa labai minkstute ir sultinga karvyte:) Jau kaip skanu su kiausiniene, tai apsakyti negaliu smile.gif

Ačiū už idėją 4u.gif Tikrai išbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 02 01, 18:38)
ne, o ko jam byrėt? tu tokį pat darei?
aišku ne miltinis tešlos gabalas kaip įpratę, toks minkštas , švelnus padukas buvo wub.gif
ko čia dirbi šeštadienį? eik namo 4u.gif

prispaude darbai..

jo, dariau toki pat. nezinau ar kada nors kartociau

o as taaaaaaaaip skaniai suedziau ta savo mesyte, didziulis gabals riebalus buvo jame, tiesiog emiau ir pjausciau, ziauriai skanu! ir dar V riebala suvalgiau, nes zinau kad vis tiek atpjaus ji ji ir ismes unsure.gif
Atsakyti
Niu pindosės mad.gif Pirmos tik suvaryt, kai ką nors pasigaminu, bet kaip padaryt, kad būtų "kažko vertas" produktas, tai a nė šnipšt-TYLA eteriuje. Tikiuosi tuoj šernai išsivaikščios ir voresta pamatys mano klausimą. Ką, nei viena daugiau nesigaminat GHEE? g.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 31, 19:28)
Maniskiui tai suejo ir dar paprase biggrin.gif Aisku tapioca irgi ne iseitis, na bet geriau nei kvieciai smile.gif

Kuo tapijoka blogai?

QUOTE(nefifi @ 2014 02 01, 15:51)
man labai keista, kai žmonės nenumeta visai svorio su paleo, o juolab - su W30. Jei ištisai laikyčiaus sąžiningai, būčiau gazelė, nes aš asmeniškai nesugebu iš leistinų produktų surinkti net 1500kcal

Beje, klausimas, kada jūs vėliausiai valgot ar tas neturi jokios reikšmės? Mano vakarienė dažnai būna 21h, gal tas irgi turi įtakos?

Nieko keisto-visai nenuodėmiauju W30, o ir iki to nuo spalio 22 veik W30 maitinausi, tai tik pirmą mėn. nukrito skysčiai-4,8kg ir dar kt.mėn 1,2, po to priaugo per šventes keli, nors irgi jokių grūdų, miltų ir vaisių nebuvo.

Vėliausiai esu pavalgius 20:30, bet šiaip stengiuosi 18-20val.

QUOTE(Mantilė @ 2014 02 01, 17:41)
picos padas - virtas žiedinis kopūstas su 2 kiaušiniais ir prieskoniais, jį  iškepiau. Tada patepiau pomidorų pasta, uždėjau pakeptos šoninės ir svogūnų, alyvuogių ir tarkuoto sūrio pabarsčiau.

Kiek laiko kepėt padą, kokioj tempoj? O žiedinį ilgai apvirinėjot, visą, nesmulkintą?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 01, 20:30)
Zodziu, siandien daviau namiskiams patiems inretpretuoti.
O, turiu dar cukinija, padarysiu cukinisku makaronu ir pabersiu jautiena su pakepintais svogunais, bus "makarony po flotsky"

thumbup.gif

as savaitgaliais valgau tik 2 kartus. tiesiog netriu laiko, nebunu namie ir nesinori. o va kai buni namie, prisigalvoji kad nori, kad reikia..
ir siandien, pirmas valgymas buvo 10 val, tada i darba, ir grizau tik 7.
mesyte iskepiau tik dabar 20:30

beje, skaiciau apie tuos cukinijos spagecius- ar dareisi kada? ar tai butu pirmas kartas? kazkaip angliskai ten buvo parasyta, kad pabarstyt reik druska ir palikt valanda(?) nuvarvet... kazkas tokio....
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 01, 21:07)
Na, VORESTA, gana šernus ganyt biggrin.gif , paaiškink kaip tu ne ant tiesioginio karščio laikydama puodą pagamini GHEE? cool.gif (nes tu rašei, kad tiesiogiai ant ugnies lydomas jis nieko vertas rolleyes.gif ).

aš niekad negaminau šito GHEEEE,
jei ką. blink.gif Man jo nereik, aš su pieno baltymu draugaunu, tačiau iš to, ką žinau, suvokiu, kad tiesiogiai ant ugnies kaitinant cholesterolis oksiduojasi, o netiesiogiai- ne.
Katinonę prispausk, ji gi netiesioginio kaitinimo asė.

Pilvą šiandien raižo doh.gif Žiūrėsim kaip čia bus.

Aš pavyzdžiui dabar su savo tokia savijauta nesportavau ir nesitikiu, kad mano Whole duos kažkokių didelių svorio rezultatų, bet labai tikiuosi, kad bent užvesiu organizmą savigydai ir valymuisi.

tai čia tą trydą- už valymasi užskaitom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 01 vasario 2014 - 21:23