Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Gricė @ 2014 02 13, 09:18)
Sveiki,
mąstau rytoj truputį pasmaližiauti ir noriu gaminti štai šį tortuką
http://vorastinkle.b...s-tortukas.html
Neturiu mažytės formos, nusegamais kraštais, tad masę dėsiu į mažą dubenėlį. Ar reikia apversti išimant, ar atsargiai iškelti su ta maistine plėvele? Nesubyrės jis man? Skoniui, suprantama, įtakos tai neturės, bet kad ir vaizdo norisi. Jis tikrai taip sustingsta, kad pjaustosi kaip foto parodyta?
Ačiū.

Mano draugė darė į dubeniuką, tik išklojo plėvele ir viskas puikiai išsikėlė. Versti tikrai nieko nereikia, tiesiog už plėvelės kraštelių iškelk. Ir būtų gerai, kad dubenėlis būtų plokščiu dugnu, o ne apvaliu. Na, kad ir plastikiniame konteineriuke gali daryti. Ir tikrai taip sustingsta ir tikrai taip pjaustosi kaip foto parodyta. Kaip kitaip jis galėtų pjaustytis biggrin.gif Aš juk fotografuoju tai, ką padarau ir ką pati valgau, jokių slaptų technikų nėra.
Atsakyti
as ir galvojau 'iskept' Elatos torciuka. bet bet bet... nereikai man sokolado.. tikrai, atsivalgiau.....
siryt taip uzkietejo v iduriai , kad jau maldava u visus Dievus man atleisti , kad laikysiuos paleo be nukrypimu... unsure.gif
tai nebent snd vakare prilpdysiu greitu skanestu is datuliu, kolegem i darba. ryt gi svente tipo unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 02 13, 09:56)
Mano draugė darė į dubeniuką, tik išklojo plėvele ir viskas puikiai išsikėlė.
Ir tikrai taip sustingsta ir tikrai taip pjaustosi kaip foto parodyta. Aš juk fotografuoju tai, ką padarau ir ką pati valgau, jokių slaptų technikų nėra.

Tada drąsiai dėsiu į dubenėlį, išklojus plėvele. Tikiu, kad nėra jokių slaptų technikų, čia tik patvirtinimo man reikėjo, kad ir man pavyks, nes esu išbandžiusi keletą pyragų (anksčiau, kai kepdavau su miltais, cukrumi ir kitkuo), kurie man iškepti toli gražu neatrodė kaip receptų foto g.gif
QUOTE(jaicy @ 2014 02 13, 10:40)
tai nebent snd vakare prilpdysiu greitu skanestu is datuliu, kolegem i darba. ryt  gi svente tipo  unsure.gif  ax.gif

O aš apie koleges net nepagalvojau ax.gif čia namuose smalyžiausim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 02 13, 10:41)
Tada drąsiai dėsiu į dubenėlį, išklojus plėvele. Tikiu, kad nėra jokių slaptų technikų, čia tik patvirtinimo man reikėjo, kad ir man pavyks, nes esu išbandžiusi keletą pyragų (anksčiau, kai kepdavau su miltais, cukrumi ir kitkuo), kurie man iškepti toli gražu neatrodė kaip receptų foto  g.gif 

O aš apie koleges net nepagalvojau  ax.gif čia namuose smalyžiausim  wub.gif

maniskes irgi nelabai nusipelne..bet kazko ant gerumo patrauke smile.gif
o namie nesvesim, tom dienom busiu viena vacation4.gif
isikepsiu kokia mesa ir bus gerai biggrin.gif
Papildyta:
ko uzsiprasyt is drauges is Kinijos? g.gif any ideas?

Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 13, 12:16)
maniskes irgi nelabai nusipelne..bet kazko ant gerumo patrauke smile.gif
o namie nesvesim, tom dienom busiu viena  vacation4.gif
isikepsiu kokia mesa ir bus gerai biggrin.gif

Esu gamines si tortuka - gaunasi kuo puikiausiai, bet as nenaudojau datuliu. Lasinau i pada ir i mase po 5 lasus stevios. Dariau dviguba norma nes galvojau svecius vaisinti.
Pjaustesi kuo puikiausiai ir atpjaustas atrode taip pat graziai kaip pas Elata bloge. Tik vienas mazas minuselis biggrin.gif Niekas nevalge. Vaikams truko saldumo ir per kartu. (Naudojau 92% sokolada su kokso ziedu cukrumi 80 g t.y. visa plytele ir apie 200 gr kokosu kremo) Nurodyta riebalu kieki dejau nurodyta kieki , tik dalinai i dvi dalis - viena dlais buvo ghee kita kokosu aliejaus.
Ai , tiesa, uosviene valge trortuko gabaliu, nes megsta juoda sokolada. TACIAU visai gali buti, kad ir is mandagumo, kad zento nesupykdyti biggrin.gif

Dar vienas idomus dalykas ir eilinis patvirtinimas del didelio kiekio riebalu racione ir svorio. Turetu buti aktualu metancioms svori wink.gif
Apie pora savaiciu sedejau and labai didelio kiekio riebalu ir minimalaus kiekio angliu (max 30-50g per diena). Nors svoris apie 1.5 metu laikosi apie 75-76, per tas pora savaiciu dingo 3 kilogramai. Vakar vakare svarstykles 72.9 rode. Beje ryte siandien buvau pas nykstuku dar rimtai pasikalbeti smile.gif tai speju gali butu netoli 72.
Todel dar karta isitikinau, kad riebalai tikrai niekad jusu nepadarys storais, jei tik racione bus protingas kiekis cukraus. Kam idomu, nebuvo dienos kad nepasiekciau 200 g riebalu per diena, o buvo ir gerokai daugiau.

Tiesa yra ir minusu siokiu tokiu smile.gif Nuo kuno ir is burnos sklinda ne koks kvapas, tad romantikos su antraja puse wub.gif tiketis neverta smile.gif Speju tai del gana gilios keto busenos. Niekad tokiu eksperimentu nedariau ilgiau , nes zmona pradeda sakyti, kad kvapelis ne itin malonus darosi, tad labai butu idomu ar ilgesniu periodu tas kvapas dingsta ar ne. Gal yra rimtai metanciu svori ir sedinciu keto busenoje? Nesusidurete su tokiu reiskiniu?

Su artejancia meiles diena, mielosios wub.gif 4u.gif wink.gif (Gali buti, kad ryt nebusiu prie pc) Buckis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 13 vasario 2014 - 11:39
QUOTE(Silver79 @ 2014 02 13, 12:35)
Esu gamines si tortuka - gaunasi kuo puikiausiai, bet as nenaudojau datuliu. Lasinau i pada ir i mase po 5 lasus stevios. Dariau dviguba norma nes galvojau svecius vaisinti.
Pjaustesi kuo puikiausiai ir atpjaustas atrode taip pat graziai kaip pas Elata bloge. Tik vienas mazas minuselis biggrin.gif Niekas nevalge. Vaikams truko saldumo ir per kartu. (Naudojau 92% sokolada su kokso ziedu cukrumi 80 g t.y. visa plytele ir apie 200 gr kokosu kremo) Nurodyta riebalu kieki dejau nurodyta kieki , tik dalinai i dvi dalis - viena dlais buvo ghee kita kokosu aliejaus.
Ai , tiesa, uosviene valge trortuko gabaliu, nes megsta juoda sokolada. TACIAU visai gali buti, kad ir is mandagumo, kad zento nesupykdyti biggrin.gif

Su artejancia meiles diena, mielosios  wub.gif  4u.gif  wink.gif (Gali buti, kad ryt nebusiu prie pc) Buckis wink.gif

Tai va, kad su tuo saldumu paleo desertuose visada taip. Ir šiaip nuo skonio priklauso žmonių. Dariau kokosinukus tokius, kur irgi saldumo nedėjo daug, bet man tai jie sočiai buvo saldūs, draugai keli (iš gal 10) irgi gyrė ir valgė nemažai, o buvo tokių, kurie skundėsi, jog nesaldūs ir jie nejaučia, kad desertą valgytų.
Užtat aš sau darau kaip man patinka, o kitiems pridedu cukraus. Tegu "džiaugiasi" biggrin.gif

Gražios šventės ir tau (jums abiems su žmona)!
Atsakyti
Dar siek tiek info autoimunininkams suprantatiems angliskai. Patinka man tas speakeris ir jo pateikiam info. Aiskiai ir be dideliu beletristiku smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=zGmyUppmt-g
Atsakyti
Sveikos mergynos
Sendien paemiau ir paskaiciavau, pasverus savo maista, kalorijas,anglius,riebalu ir baltymu ,pagal wwwkalorijos.lt na tam kad zinot,ka as negerai darau blush2.gif Gavosi :1005.10 kcal;angliu 15.14 gramu, baltymu 66.47 gramai ir aisku riebalu 65.47 gramai........Jauciu taip esdama as svorio gyvenime nenumesiu blush2.gif Kas ne taip,gal galit man kas paaiskint???
Atsakyti
QUOTE(erva @ 2014 02 13, 12:23)
Sveikos mergynos
Sendien paemiau ir paskaiciavau, pasverus savo maista, kalorijas,anglius,riebalu ir baltymu ,pagal wwwkalorijos.lt na tam kad zinot,ka as negerai darau  blush2.gif Gavosi :1005.10 kcal;angliu 15.14 gramu, baltymu 66.47 gramai ir aisku riebalu 65.47 gramai........Jauciu taip esdama as svorio gyvenime nenumesiu  blush2.gif  Kas ne taip,gal galit man kas paaiskint???

uzmirsau parasyt,kad viriau dvi kiaules uodegas(isvirusios 200gr),tai niekur neradau kiek jos turi visu tu angliu,baltymu,riebalu ir koloriju,tai paemiau kiauliu koju nevirtu duomenis ( jauciu skirsis duomenis)
Atsakyti
QUOTE(erva @ 2014 02 13, 13:42)
uzmirsau parasyt,kad viriau dvi kiaules uodegas(isvirusios 200gr),tai niekur neradau kiek jos turi visu tu angliu,baltymu,riebalu ir koloriju,tai paemiau kiauliu koju nevirtu duomenis ( jauciu skirsis duomenis)

Čia iš dviejų kiaulės uodegų gavosi 1005 kcal? Ar čia tas 1005 vieno valgymo ar visos dienos kcal kiekis?
Nes aš randu, kad viena kiaulės uodega turi apie 232 kcal (14,6 g riebalų ir 23 g baltymų). Šiaip baltymų daugoka, bet jei valgai su daržovėmis, tai turėtų kažkiek procentaliai sumažėti tas baltymų kiekis.
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2014 02 13, 11:35)

Su artejancia meiles diena, mielosios  wub.gif  4u.gif  wink.gif (Gali buti, kad ryt nebusiu prie pc) Buckis wink.gif

wub.gif ir tave smile.gif

as ir dariau dviguba porcija.
vat datules matyt ir duoda to saldumo. nes as naudojau 100% sokolada, dejau kokoso aliajsu ir datules ir buvo saldu!

paskutini akrta dariau raw skanestus is datuliu,i vienus dejau kokoso aliejaus, i kitus ne, tai ten kur dejau- per saldu man buvo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2014 02 13, 11:57)
Tai va, kad su tuo saldumu paleo desertuose visada taip. Ir šiaip nuo skonio priklauso žmonių. Dariau kokosinukus tokius, kur irgi saldumo nedėjo daug, bet man tai jie sočiai buvo saldūs, draugai keli (iš gal 10) irgi gyrė ir valgė nemažai, o buvo tokių, kurie skundėsi, jog nesaldūs ir jie nejaučia, kad desertą valgytų.
Užtat aš sau darau kaip man patinka, o kitiems pridedu cukraus. Tegu "džiaugiasi" biggrin.gif

Gražios šventės ir tau (jums abiems su žmona)!

manes ir klause- kas cia? ar saldu?
sakau jo!
viena paragavo- sako nesaldu! biggrin.gif
Atsakyti
Elata tai pusryciu ir pietu skaicius tas 1005 kcal,darzoviu tai buvo bet as ju nesuvalgau daug,bet ir darzovese kazkiek gi yra angliu,baltymu ..nezinau,maciau kazkur kad reikia suvalgyt angliu iki 50 g prie svorio 50-60,jazau kiek daug gautusi smile.gif doh.gif
Atsakyti