Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erva @ 2014 02 12, 11:20)
LAbas rytas
as vis dar skaitineju jusu temas,tiek info plysta galva  smile.gif

Galva plysta, nes kol kas gali buti "angliavandeniu gripas" Taip jau buna pradzioje, kai isimi is mitybos cukru, bulkas ir panasiai. Praeis.
Citrina - fig zino, nu vaisius juk. Tai jei dabar grieztai ir vaisiu nevalgai, ka as zinau, gal merginos geriau del citrinos pakomentuos. Bet jei geri vandeni su citrina, tai ar nedirgins tuscio skrandzio ta citrina?
Arbata ryte gali ir ne juoda gerti, o kokia rooibos ar dar kokiu zoliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 12 vasario 2014 - 19:10
kad nenaudoju as jokiu bulku jau 8 dienas ir vaisiu nenaudoju,tik va rytais pora grezineliu i arbata citrninos ir vakar idejau i vandeni keleta grezineliu,viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(jautiena @ 2014 02 12, 17:12)
maximum 5 minutes, per sita laika greita scan'a padare, sirdele plaka, pries tai nustatyta gimdymo data gera, pamatavo kraujo spaudima ir viskas, ate, susimatysim po 6 sav. net nepaklause kaip jauciuosi, ar nusiskundimu turiu ir t.t. na apsalus as. buvau uzsirasiusi i valstybes apmokama skyriu, bet uzteko poros valandu toj makalynej, kad pabegt i privatu. aisku, uz sita teks susimoket kazkiek, bet gal siek tiek daugiau demesio gausiu

siulomas toks meniukas:

ziuriu Lumi tai isigudrinus jaunet, kai tuo tarpu mes visos tik senyn...

O kam, blogai jautiesi ar šiaip, dėmesio nori nusipirkti? biggrin.gif Na, jei viskas gerai, tai kam ieškot 4u.gif

doh.gif

Niu nežinau, kalbėk už save nail.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 02 12, 19:09)
Bet jei geri vandeni su citrina, tai ar nedirgins tuscio skrandzio ta citrina?

Nuo septintos kalsės geriu rytais didelę stiklinę vandens su pusės citrinos sultimis. Neerzindavo, bet gal mano rūgštingumas padidintas, nes sako, kad citrina šarmina.
Atsakyti
Nieko ta Lumi neisigudrinus, cia viskas per paleo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 12, 19:03)
O kam, blogai jautiesi ar šiaip, dėmesio nori nusipirkti? biggrin.gif Na, jei viskas gerai, tai kam ieškot  4u.gif
oj ne, demesio man isvis nereik, as kaip tik pasiligoju baltus chalatus pamacius, tai geriau ju nematyt. bet pagalvojau blem jeigu ir per gimdyma taip bus: sarsalynas, praeit neimanoma, taigi nuprotet. uzsisakiau privatu, pagrinde todel, kad palatoj butu max dvi lovos, o ne 8 blink.gif issivaizduoju tiek naujai iskeptu mamyciu su kudikiais vienoj kruvoj. nors cia israso po 24val jeigu viskas gerai, tai galima butu ir pakentet, o jeigu ne ir tektu pasilikt ilgiau, taigi nuprotet doh.gif

o as nezinau, ko man norisi. pavalgau atrodo normaliai, fiziskai lyg ir soti, bet ne visai. cia matyt, mano kunelis kazko tame maiste iesko ir neranda, tai vaiko mane po virtuve. o as ir to ir ano, bet vistiek tas noras "to kazko" nedingsta. saldumu, dersertu, siaip skanestu man nesinori. baigiu pasiusti. pries pora menesiu sitas noras buvo labai aiskus: duok man zaliu, rugsciu lapu - uzesdavau ir gera ant dusios, o si karta nors nusisauk doh.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 12, 19:05)
Nieko ta Lumi neisigudrinus, cia viskas per paleo biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 12, 18:12)

siulomas toks meniukas:

Taip maitindamasi savo nėštumus atvaikščiojau doh.gif Dar kondensuoto pieno pavarydavau, kad pieno turėčiau laugh.gif

Mano vakarienė rolleyes.gif

http://eglesnamuciai...as-kebabas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 12 vasario 2014 - 21:38
mmm kaip skaniai atrodo! begciau bezdzionaut, bet kad neturiu nei varskes, nei lasisos sad.gif na rytoj uzsipirksiu ir atsiimsiu.

atsimenu mano mama, kad butu pieno, pirkdavo chalvos tokiom didelem skardinem po kokius 5kg, valgydavom visi wink.gif mama "atidave" po 2 dantis uz kiekviena vaika, o buvom 4.
Atsakyti
Aš dėl pieno visus mitus paneigiau, nes su vienu badas buvo- tik bulka maitinausi, su kitu dietos laikiausi, su trečiu belenką burnon dėjau ir pieno turėjau visiems trims iki 1,5 metukų. Jei duota tai duota, manau. Ir dantims nėštumai jokios įtakos neturėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 12, 20:09)
Citrina - fig zino, nu vaisius juk. Tai jei dabar grieztai ir vaisiu nevalgai, ka as zinau, gal merginos geriau del citrinos pakomentuos. Bet jei geri vandeni su citrina, tai ar nedirgins tuscio skrandzio ta citrina?

Citrina tikrai tinka smile.gif tik aišku ne visa ir ne tris kartus dienoje (yra žmonių, kurie jas kaip apelsinus valgo... kaskart pamačius tą valgymo procesą, viską burnoje sutraukia, brrr).
O citrina nedirgina skrandžio, ji, kaip ir sako Hippie, šarmina. Mačiau daktaras Ozas (savo paleo dietos versijoj) rytais siūlo išgerti šilto vandens stiklinę su citrina, kad metabolizmą pagreitintų.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 02 12, 21:56)
Mačiau daktaras Ozas (savo paleo dietos versijoj)

O jis dar tokia turi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 12, 23:04)
O jis dar tokia turi?  mastau.gif

haha, jo, turi biggrin.gif na, aš čia kažkokiam tinklalapyje kažko kitko ieškodama mačiau. Tai negarantuoju, jog ten tikrai Dr. Ozo, o ne jie ją tiesiog taip užvadino biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
mąstau rytoj truputį pasmaližiauti ir noriu gaminti štai šį tortuką
http://vorastinkle.b...s-tortukas.html
Neturiu mažytės formos, nusegamais kraštais, tad masę dėsiu į mažą dubenėlį. Ar reikia apversti išimant, ar atsargiai iškelti su ta maistine plėvele? Nesubyrės jis man? Skoniui, suprantama, įtakos tai neturės, bet kad ir vaizdo norisi. Jis tikrai taip sustingsta, kad pjaustosi kaip foto parodyta?
Ačiū.
Atsakyti