Izolda, va kaip ydomu Kad man toks zmogus ispultu pasikalbet, butu smagu
LumiLumi, tai gal tavo regejimas ligos ytakotas buvo? Ji traukias, tai ir regejimas gereja Bet kokiu atveju super naujienos Mano -2, bet nei akiniu nesioju, nei ka, puikiai matau, jei netoli
Ech panos, giriates y kaire y desine cia, pavydas ima, man cia vienintelei turbut tas paleo nesiseka Tik kazka pakeiti, 2 sav. puiku, o po to vel trukt uz vadziu ir nuo pradziu
cushy - is kur cia pas tave candida? Kazka valgei, ar nei is niekur nieko atsinaujino siek tiek?
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 21:27)
LumiLumi, tai gal tavo regejimas ligos ytakotas buvo? Ji traukias, tai ir regejimas gereja Bet kokiu atveju super naujienos Mano -2, bet nei akiniu nesioju, nei ka, puikiai matau, jei netoli
Galbut, tiksliai nezinau, bet man liga akis suparalyzuodavo, tai gal ir tas lesio issigaubimas keitesi siaip mano regejimas nera silpnas, kaire +0,5, o desine +0,25, bet kaires akies asis 180 laipsniu (desines tik 10), tai man ir plaukia vaizdas, o cilindras kaires -1,25 (buvo -1,75), o desines -0,75. Pries menesi taip buvo, dabar uzsimaniau akinuku, siaip as lesius nesioju, tai gydytojas po patikros sake, kad dar pagerejo regejimas. Neklausiau skaiciuku, pamatysiu kai recepta atiduos su akinukais. O akinuku prireike dar pries liga. Treciam bakalauro kurse uzsidejau, bet tada minusiukai buvo, o dabar i pliusa nugrybavo ir dar astigmatizmas atsirado, senatve
QUOTE(Izolda @ 2014 02 11, 22:57)
Kiek skaiciau, tai kovojant su candida net pieno produktu negalima..
ne tik pieno produktu, ten pirmame etape daugiau visko nerekomenduojama.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 23:27)
cushy - is kur cia pas tave candida? Kazka valgei, ar nei is niekur nieko atsinaujino siek tiek?
Net nežinau, prieš savaitę valgiau gabaliuką picos iš kviečių, pusę kriaušės ir ketvirtį greipfrukto. Daugiau rodos nieko tokio. Ar galėjo tik po savaitės apsireikšt ta bjaurybė?
QUOTE(Izolda @ 2014 02 11, 23:57)
Kiek skaiciau, tai kovojant su candida net pieno produktu negalima..
valgiau kelis gabaliukus avies sūrio, anksčiau ir ožkos sūrį valgiau, nuo jo nieko nebūdavo blogo...
Laba,
laisvai galėjo. Aš irgi praeitą savaitę užvalgiau picos nedidelį gabaliuką, tai šią savaitę džiaugiuosi
dvi savaites normaliai laikiausi, o paskui mane apsėdo kažkoks nesveikas traukimas prie saldumynų, nu tai kapojau džiovintus vaisius, aišku geriau negu cukrus, bet....
Su ta candida ne taip paprasta
QUOTE(cushy @ 2014 02 12, 07:42)
Net nežinau, prieš savaitę valgiau gabaliuką picos iš kviečių, pusę kriaušės ir ketvirtį greipfrukto. Daugiau rodos nieko tokio. Ar galėjo tik po savaitės apsireikšt ta bjaurybė?
valgiau kelis gabaliukus avies sūrio, anksčiau ir ožkos sūrį valgiau, nuo jo nieko nebūdavo blogo...
laisvai galėjo. Aš irgi praeitą savaitę užvalgiau picos nedidelį gabaliuką, tai šią savaitę džiaugiuosi
dvi savaites normaliai laikiausi, o paskui mane apsėdo kažkoks nesveikas traukimas prie saldumynų, nu tai kapojau džiovintus vaisius, aišku geriau negu cukrus, bet....
Su ta candida ne taip paprasta
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 11, 23:02)
Nu blyn kaip ydomiai pas tave cia Svarbu, kad taisosi, smagu
Pas mane minusas, bet rudens pradzioj visada per 0.3 ar daugiau pageredavo, nes melynem visa vasara kasdien gardziuodavaus
Turiu akinius vienus dabar, padare, galva man nuo ju skauda, per stiprus matyt
QUOTE(cushy @ 2014 02 12, 07:42)
Kaip liezuvis tavo ryte?Yra apnasu?Gal pas tave ji nebuvo visiskai pradingus, tai va gavus kazko vel atsigavo Kandidos dietoj kiek skaiciau leidziami fermentuoti produktai po kurio laiko, jogurtas namu gamybos, o suris is kefyro..
Teks vel uzmusinet dabar, ilgai netruks manau, nes tavo mityba tikrai labai sauni.
O as vandens silto isgeriau 0.5 litro atsikelus ryte, tai dabar zagsiu ir burnoj kartu
Badas siandien
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 12, 10:51)
Kaip liezuvis tavo ryte?Yra apnasu?Gal pas tave ji nebuvo visiskai pradingus, tai va gavus kazko vel atsigavo Kandidos dietoj kiek skaiciau leidziami fermentuoti produktai po kurio laiko, jogurtas namu gamybos, o suris is kefyro..
Teks vel uzmusinet dabar, ilgai netruks manau, nes tavo mityba tikrai labai sauni.
Normalus liežuvis. Dėl mitybos, tai stengiuosi, užkniso tie grybai Tik kartais tenka dėl politinių priežaščių kažką netinkamo suvalgyt, bet čia jau mano bėda, kai atrodo nemandagu atsisakyt (pvz, kai atvažiuoju pas draugą iš darbo, o jo mama kugelį vakarienei iškepus, daugiau nieko nėra, o valgyt tai noriu ).
O tau reikėtų gydytojam pasirodyt, netempk laiko, kad blogiau nebūtų
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 11, 19:37)
vargsiuke:( Gal cia nuo breketu paverzimo tau negera? Niu davai tu negriesyk kuri laika, nes matai kaip tau kersija organizmas - visokiais negerumais.
zinok net nezinau. vaakr grizau- galva skauda, pykina..... bet kentejau ir jokiu vaistu negeriau. siryt kazkokia dauzta...bet rimtai, susiimsiu, jokiu sokoladu!
o snd ir dantai skauda...jokio lasinio negaliu kramtyt...
matyt, ir šokoladas pakol kas- ne tau. Ką padarysi- tavo organizmas pats sprendžia, turėsi susitaikyti.
Noriu paklausti, lygtai pradžioje tau buvo paišomas ir reumatoidinis artritas- ar bejauti kokius nors su tuo susijusius simptomus?
Migreną gali išprovokuoti netinkami gėrimai, maisto produktai. Mokslininkai teigia, kad neretai tai produktai, kurių sudėtyje yra biogeninių aminų. Pavyzdžiui, tiramino yra brandintuose sūriuose, feniletilamino šokolade[B]. Venkite raudonojo vyno, kakavos, lazdyno riešutų. Manoma, kad migreną gali išprovokuoti kai kurios daržovės avokadai, čili pipirai, česnakai, pomidorai, taip pat pupelės.
Patartina atsisakyti ir kai kurių uogų (aviečių, braškių, alyvuogių), vaisių (raudonųjų slyvų, bananų, kivių, ananasų) ir sėklų (saulėgrąžų, moliūgų). Nevalgykite marinuotų, konservuotų, rūkytų maisto produktų.
Patartina atsisakyti ir kai kurių uogų (aviečių, braškių, alyvuogių), vaisių (raudonųjų slyvų, bananų, kivių, ananasų) ir sėklų (saulėgrąžų, moliūgų). Nevalgykite marinuotų, konservuotų, rūkytų maisto produktų.
Noriu paklausti, lygtai pradžioje tau buvo paišomas ir reumatoidinis artritas- ar bejauti kokius nors su tuo susijusius simptomus?
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 12, 09:59)
matyt, ir šokoladas pakol kas- ne tau. Ką padarysi- tavo organizmas pats sprendžia, turėsi susitaikyti.
matyt. organizmas aiskiai leidzia suprast.
bet gal ir gerai. taip lengviau
nu va, pavardinta viskas ka as megstu ir valgau- avokado, alyvuoges, cesnakas. bet nuo ju man neskauda galvos
ranku, riesu nebeskauda, bet kartais po nakties sustingsta keliu sanariai.....
QUOTE(jaicy @ 2014 02 12, 11:02)
nu va, pavardinta viskas ka as megstu ir valgau- avokado, alyvuoges, cesnakas. bet nuo ju man neskauda galvos
ranku, riesu nebeskauda, bet kartais po nakties sustingsta keliu sanariai.....
tikėkimės, su laiku ir tai išnyks.