Mergos, mano astigmatizmas zingsnis po zingsnio taisosi
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 11, 19:18)
Puikios naujienos
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 11, 18:18)
labai dziugu del taves! ziurek, po biski po biski ir busi kaip ridikelis!
as tai durne, uzvalgiau sokolado 92% ir pradejo galva skaudet...... net pykina, nenoriu nieko valgyt... nors pietus buvo 13 salotos....
o dar breketus paverze.. nors turejo jau nuimt... skauda.... einu i lova matyt
Gal ir manasis issitaisys:) Viena akis pas mane astigmatiska. Dar papildziau savo bedu sarasa Kol nesurasiau visko, maniau, kad niekuom nesergu ir esu sveika tik tas skalpas sudurniavo. Kai surasiau - paciai plaukai pastero.
Egliukasz,lyg ir nesikartojo daugiau, bet siandien dariau misraine: rauginti kopustai, virtos morkos, virti burokai, svoguneliai, alyvuogiu aliejus Tai man netycia daugokai svogunu igriuvo, kazkaip skrandis nelabai patenkintas. Turintiems glikogenini nukrypima, nerekomenduojami pomidorai ir svogunai, nes jie dar labaiu gilina gliko nukrypima. Kaip bepaziureciau, man niekaip negalima valgyti milimiausiu pomidoru
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 02 11, 20:20)
labai dziugu del taves! ziurek, po biski po biski ir busi kaip ridikelis!
as tai durne, uzvalgiau sokolado 92% ir pradejo galva skaudet...... net pykina, nenoriu nieko valgyt... nors pietus buvo 13 salotos....
vargsiuke:( Gal cia nuo breketu paverzimo tau negera? Niu davai tu negriesyk kuri laika, nes matai kaip tau kersija organizmas - visokiais negerumais.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 11, 18:18)
omg, omg, omg
tikiuosi, ir man ta laimė teks
nu ir pasakykit kas, kad ne stebuklai čia pas mus dedasi
Super. Dar vienas paskatinimas, Gal ir mano -0.75 atsitaisys
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 11, 14:49)
Nenukrypinek, valgyk tvarkingai, nes tie nukrypimai tik kisa koja:) Po to nebus norimo rezultato, tai ir sakysi, kad ne velnio ras paleo nepadeda sveikatai
Na ne, nesakysiu Juk cia logiska mityba. Dar studiju laikais buvau sutikusi destytoja toki. Tuomet dar nezinojau nei jokio homosanitus nei paleo ir buvau itikejusi I sveikaja musu piramide.
Tai jis man akis atvere. Reikejo laiko kol isplautos smegenys prieme informacija.
Veliau emiau dometis, atradau ir hs ir visa kita.
Tiesa, tas destytojas nebuvo visai pries angliavandenius. Jis dar idomiau aiskino. Be abejo, kad mesa kuo maziau apdorota, kad be druskos viska valgyt, is angliavandeniu sake galima tik virtas bulves, grikius ir ryzius, nes kitur yra gliuteno. Is darzoviu tik agurkus, moliugus, cukinijas. Is vaisiu obuolius, kriausias, persimonus ir zalias vynuoges, arbuzus, melionus, braskes. Vietoj cukraus - gliukoze. Nieko kepto, jokio alkoholio, viskas virta arba sviezia.
Ne dienos be mesos, geriausia kiauliena, nes zmogus artimiausias kiaulei ir geriausiai ja pasisavina, apie 85 proc. Pienukas naminis, skystai virti kiausinukai ir kuo maziau polinesociuju riebalu rugsciu.
Tiesa, darzoviu ir vaisiu tiek mazai, nes jis chemikas ir remesi is savo puses, mat dauguma darzoviu turi tokiu cheminiu medziagu, kurios yra zalingos. Nes augalai neturi nei nagu, nei ragu, per daugeli metu issiugde sias savynes, kad apsiginti nuo buvimo suvalgytomis.
Ai, ir dar idomu dalyka sake, kad pries deginantis sauleje nevalgyt nieko, kas turi geltono, rudo pigmento. Nes dideja rizika gaut odos vezi, visokie slakai, apgamai ir senatvines demes
Koks fainuolis destytojas
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 11, 21:10)
Koks fainuolis destytojas
bet matai kaip su darzovem keistai, tik kelios. O kur lapines salotos, kopustai visokie ir visa kita kruva? Ir vaisius siule labia sultingus ir gliukozingus.
Zodziu, nebalamutykit cia
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 11, 20:26)
bet matai kaip su darzovem keistai, tik kelios. O kur lapines salotos, kopustai visokie ir visa kita kruva? Ir vaisius siule labia sultingus ir gliukozingus.
Reik visur moketi atsirinkti. Man pvz labiau patinka termiskai apdorotos darzoves. O lapiniu zarnytem irgi duodu, juk reikia tuos gyvius paserti Bet nelakstai po laukus ir nerupsnoji kieciu, paspringtum. Juk dabartines rusys sukulturintos, yra is ko rinktis
Labas vakaras, Nidulia pritariu. Kol nesurašai visko, atrodo, kad sveika kaip ridikas...jo jo..o kad tonzilės išpjautos...dioptrijos -1,7 kaip ir "normalu"
Apie akių sveikatą toks rusų daktraras vedė paskaitas, senai beklausiau, bet lyg kažką apie silkę ir lašinius be duonos pasakojo.
O šiaip pas mane pradžios euforija skalidosi...vis nesulaukiu OBT. Valgau per daug vaisių, valgau per daug ir per dažnai. Na džiaugiuosi, bent tuo, kad be cukraus ir miltų
Apie akių sveikatą toks rusų daktraras vedė paskaitas, senai beklausiau, bet lyg kažką apie silkę ir lašinius be duonos pasakojo.
O šiaip pas mane pradžios euforija skalidosi...vis nesulaukiu OBT. Valgau per daug vaisių, valgau per daug ir per dažnai. Na džiaugiuosi, bent tuo, kad be cukraus ir miltų
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 11, 21:26)
Tai be abejo neturi buti vaisiai pagrindas mitybos. Pagrindas turi buti mesa pasak jo. Tik as vat smalsuole klausiau ka galima is vaisiu, ka is darzoviu, tai ir atsake
Dabar jau as neatpasakosiu, bet jis taip pat savo visus teiginius grinde cheminemis reakcijomis, vykstancios organizme. Plaukus plauti kiausiniu tryniais, dantis valytis pagesintomis kalkemis.
Ai, ir jei gaunam naturalios kiaulienos, tai gerai ja pavirus nuoviru pamaitinti oda, gerai naturalia grietinele pamaitinti oda arba kiaules taukais. Jokiu odos valymu, ja ne valyti reikia, o maitinti.
O siaip jo, ar sis, ar tas variantas, bet kokiu atveju geriau nei musu sveikoji piramide, kepiniai ir aliejai, ir uzkandziavimas simta kartu dienoj. Jis beje taip pat rekomendavo valgyt retai, bet sociai.
Papildyta:
Jau kad uzsivedziau apie ji
Tada kaip tik buvau neseniai pasigimdziusi, tad visko pas ji klausinejau. Tad jei kam idomu, jis dar ir buvo kategoriskai pries skiepus. Sake pridauzytu, jei kas bandytu jo vaika skiepyti.
Ir dar sake duot kuo anksciau mesos. Kai daktarai gal rekomenduoja nuo 8 men. vystytes. Mano mergaites pirma kosyte buvo nuo 4 men kiauliena sumalta su bulve, ir tiko
O kaip buvo 10-11 men pirmieji kraujo tyrimai, visiems benraamziams kudikiams truko gelezies ir gavo kruvas preparatu gerti. O maniskes kraujukas buvo idealus