kokie simptomai reiškiasi? Ar esi tyrusis tulžį dėl akmenukų?
Šiaip - dabar turėtum nevalgyt dienelę.
Aš tai prisikarksėjau, kad kandidozės nėr kelis mėnesius Nesmarkiai, bet vėl puola bjaurybė
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 11, 13:18)
kokie simptomai reiškiasi? Ar esi tyrusis tulžį dėl akmenukų?
Visada tas pats dabar - pavalgius po 20-30 min. po skrandziu pradeda skaudet, taip pat toks jausmas, kad pilve vaiksto dujos, bet jos neiseina. Pilvas pradeda pustis. O tada kas pora minuciu toks vaizdas, kad zarnas kazkas suspaudzia, net akyse tamsu ir toks lyg pykina iki kol atsirugstu Po mazdaug 40 min. kaip ir praeina..Nebus cia ta druskos rugstis kalta, kazkas jau kito..Arba gal baltymo nevirskina man vistiek, nors tu ka..Apie maista bus pamirsta, nebent brokolis vandeny virtas su druska Norejau tiesiog patikrint, ar nuo riebalu, bet siandien valgiau tik kiausiny su salotu lapais. Ir viskas.
Niekada nesu tyrus tulzies, nebuvo tam poreikio
Kiaušinis kietai ar skystai virtas?
O, įtari, taip būna nuo riebalų- kad sakai, norėjai tikrinti?
Dar- pamėgink kokį valgymą pavalgyt be angliavandenių ir pasižiūrėk ar pūs, kaip virškins- dujas labiau gamina mikrobai iš ląstelienos.
Dar- pamėgink kokį valgymą pavalgyt be angliavandenių ir pasižiūrėk ar pūs, kaip virškins- dujas labiau gamina mikrobai iš ląstelienos.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 12:47)
Visada tas pats dabar - pavalgius po 20-30 min. po skrandziu pradeda skaudet, taip pat toks jausmas, kad pilve vaiksto dujos, bet jos neiseina. Pilvas pradeda pustis. O tada kas pora minuciu toks vaizdas, kad zarnas kazkas suspaudzia, net akyse tamsu ir toks lyg pykina iki kol atsirugstu Po mazdaug 40 min. kaip ir praeina..Nebus cia ta druskos rugstis kalta, kazkas jau kito..Arba gal baltymo nevirskina man vistiek, nors tu ka..Apie maista bus pamirsta, nebent brokolis vandeny virtas su druska Norejau tiesiog patikrint, ar nuo riebalu, bet siandien valgiau tik kiausiny su salotu lapais. Ir viskas.
atsiprašau, kad nepasisveikinus įsikišu
Egliukasz, o tau negali būti nuo kiaušinio baltymo taip? man va tip top panaši savijauta buvo, ypač nuo virto kiaušinio. kankindavo skausmai duobutėje, nevirškindavo, riaugėdavau kokias tris paras dar kiaušiniu. Toks gaudavosi kaip apsinuodijimas, galvą spausdavo,skrandis stovėdavo porą dienų sunkiai kažką virškindamas. Dabar tik trynį pasikepu, bet būtinai tekėti turi, jei pilnai iškepa irgi porą dienų stovi.
O keptuose pyraguose kiaušiniai tai nesijausdavo tie blogumai kažkodėl.
Ir labai nuo pieno produktų buvo blogai, teko atsisakyti, netgi ghee.
Vat nuo ko niekad nebūna bloga, tai daržovės (išskyrus kopūstus).
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 11, 14:06)
Praeita savaite buvau uzsikabliavus ant salotu su avokadu ir alyvuogem bei kumpiu ir kilo ytarimas, del avokado. Nes butent nuo tada ir prasidejo tas jausmas.
linaslinelis - aciu, kad paraset Man kiausinis siaip tinka tiek skystai virtas, tiek kietai, tiek keptas. Jis nesukelia daugiau rupesciu nei mesa, bet mesos baltymas man sunkiau virskinas, nes esu pora metu nevalgius isvis mesu, kiausiniu, suriu ir t.t. Anksciau tokiu fintusu nebudavo, pirma karta toks skausmas, todel ytariu, kad riebalo padauginta ar kazkokiu sh.. organizme uzviso
Nuo vien darzoviu bedu nebuna, nebent tai zalias pomidoras, pipiras, tada eda remuo
QUOTE(Gricė @ 2014 02 11, 07:48)
Anksčiau aš per rudenį - žiemą - pavasarį (kartais ir vasarą) vidutiniškai 4-5 kartus turėdavau labai stiprią slogą, kuri pereidavo į sinusitą. Sloga dažnai būdavo tokia, kad gleivės iš nosies bėgdavo, neperdedant, upeliu Na, saldainiai, vafliai, pyragėliai ir įv. blynai buvo mano kasdieniškas meniu Šį sezoną (tfu tfu tfu, nenusitart blogą minutę) dar neslogavau. Na, jei tai - Paleo nuopelnas, tada verta laikytis Paleo vien jau dėl to
Labas visoms (visiems)
Labas visoms (visiems)
Tai taip, juk tik paleo deka nebegaunu angliu pertekliaus ir prasau - gleives baigesi. O dar juk pastoviai sirgdavau bronchitais su skrepliavimusi. Kazkaip ir sio dalyko nebeliko. Visos gleives (sloga, skreplingas atsikosejimas) prapuole suligg paleo.
QUOTE(Izolda @ 2014 02 11, 09:18)
Super pokyčiai
Šaunuolė, labai įkvepiantis postas. Nuo vakar startavau, truputį su nuktrypimais, šiandien tęsiu.
Aš įtariu, kad ir pas mane ta Candida bujoja daugybę metų. Be to labai tikiuosi susitvarkyt veido oda, nes stirpiai sausėja ir praranda elastingumą
Šaunuolė, labai įkvepiantis postas. Nuo vakar startavau, truputį su nuktrypimais, šiandien tęsiu.
Aš įtariu, kad ir pas mane ta Candida bujoja daugybę metų. Be to labai tikiuosi susitvarkyt veido oda, nes stirpiai sausėja ir praranda elastingumą
As dar iki siol candida dusinu, ne taip jau greitai ji issikrapsto lauk:) Nenukrypinek, valgyk tvarkingai, nes tie nukrypimai tik kisa koja:) Po to nebus norimo rezultato, tai ir sakysi, kad ne velnio ras paleo nepadeda sveikatai
QUOTE(jaicy @ 2014 02 11, 10:45)
as irgi tfu tfu neslogavau. akzkada vasara- ankstyva rudeni nebent...
Papildyta:
as irgi nusipirkau
siaip kaip isgyre-tai man nepasirode kad ten labai jau didelis pasirinkimas. 92% yra tik vienas, 85 keli..ir su kokoso cukrum man rodos ner ...
Papildyta:
hm....o man iki siol neisnyksta sloga pavalgiu ko nors karsto...
puciunosi po kiekvieno valgymo
Papildyta:
as irgi nusipirkau
siaip kaip isgyre-tai man nepasirode kad ten labai jau didelis pasirinkimas. 92% yra tik vienas, 85 keli..ir su kokoso cukrum man rodos ner ...
Papildyta:
hm....o man iki siol neisnyksta sloga pavalgiu ko nors karsto...
puciunosi po kiekvieno valgymo
Na, cia tikrai ne sloga, po karsto maisto daug kam tekia liulis:)
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 13:00)
Panos, rimtai mane suriete, kosmaras kazkoks Ir cia ne skrandis, tikiuos nebus kokia tulzis ar kasa As gyvenime tokiu skausmu nesu turejus, vienintele beda budavo pilvo putimas kazko miltinio pavalgius. Jauciu tas HFLC ne man Prisidirbau Negi teks y daktarus kreiptis
Ojei:( Pameni, ir man buvo du kartai, kai taip raiciausi keturiomis nuo skausmu. As tada itariau zalias darzoves, nes butent valgiau svieziu kopustu salotas su mesa.
Sveikos paskaitau o parasyt galimybss neber (darbe uzblokavo jus)
Uzjauciu man buvo kaskas panasauz tai ligoninei atziduriau nieko nerado...pamazinus darzoviu nebesikartojo...per menesiuka pasididinau ju porcijas kolkas viskas okiai
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 12:00)
Panos, rimtai mane suriete, kosmaras kazkoks Ir cia ne skrandis, tikiuos nebus kokia tulzis ar kasa As gyvenime tokiu skausmu nesu turejus, vienintele beda budavo pilvo putimas kazko miltinio pavalgius. Jauciu tas HFLC ne man Prisidirbau Negi teks y daktarus kreiptis
Uzjauciu man buvo kaskas panasauz tai ligoninei atziduriau nieko nerado...pamazinus darzoviu nebesikartojo...per menesiuka pasididinau ju porcijas kolkas viskas okiai
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 14:32)
Nuo vien darzoviu bedu nebuna, nebent tai zalias pomidoras, pipiras, tada eda remuo
tada gal tos nightshades tau kiša koją?
QUOTE(cushy @ 2014 02 11, 12:27)
Aš tai prisikarksėjau, kad kandidozės nėr kelis mėnesius Nesmarkiai, bet vėl puola bjaurybė
oj....
QUOTE(*Rūta* @ 2014 02 11, 15:11)
Sveikos paskaitau o parasyt galimybss neber (darbe uzblokavo jus)
sveika, man įdomu, kaip tau sekasi?
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 11, 15:11)
tada gal tos nightshades tau kiša koją?
Seniai jau kazka bevalgiau is ju
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 11, 14:49)
Ojei:( Pameni, ir man buvo du kartai, kai taip raiciausi keturiomis nuo skausmu. As tada itariau zalias darzoves, nes butent valgiau svieziu kopustu salotas su mesa.
atsimenu, daugiau taip nebebuvo? as visa praeita savaite tik zalius lapus valgiau, virtu darzoviu mazai buvo, bet visada viskas gerai buvo nuo ju
QUOTE(*Rūta* @ 2014 02 11, 15:11)
Kaip dabar jauties, kaip valgai, kaip sekas?