Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kokie simptomai reiškiasi? Ar esi tyrusis tulžį dėl akmenukų?
Šiaip - dabar turėtum nevalgyt dienelę.
Atsakyti
Aš tai prisikarksėjau, kad kandidozės nėr kelis mėnesius doh.gif Nesmarkiai, bet vėl puola bjaurybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 11, 13:18)
kokie simptomai reiškiasi?  Ar esi tyrusis tulžį dėl akmenukų?
Šiaip - dabar  turėtum nevalgyt dienelę.

Visada tas pats dabar - pavalgius po 20-30 min. po skrandziu pradeda skaudet, taip pat toks jausmas, kad pilve vaiksto dujos, bet jos neiseina. Pilvas pradeda pustis. O tada kas pora minuciu toks vaizdas, kad zarnas kazkas suspaudzia, net akyse tamsu ir toks lyg pykina iki kol atsirugstu doh.gif Po mazdaug 40 min. kaip ir praeina..Nebus cia ta druskos rugstis kalta, kazkas jau kito..Arba gal baltymo nevirskina man vistiek, nors tu ka..Apie maista bus pamirsta, nebent brokolis vandeny virtas su druska schmoll.gif Norejau tiesiog patikrint, ar nuo riebalu, bet siandien valgiau tik kiausiny su salotu lapais. Ir viskas.
Niekada nesu tyrus tulzies, nebuvo tam poreikio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 11 vasario 2014 - 12:48
Kiaušinis kietai ar skystai virtas?
O, įtari, taip būna nuo riebalų- kad sakai, norėjai tikrinti?
Dar- pamėgink kokį valgymą pavalgyt be angliavandenių ir pasižiūrėk ar pūs, kaip virškins- dujas labiau gamina mikrobai iš ląstelienos.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 12:47)
Visada tas pats dabar - pavalgius po 20-30 min. po skrandziu pradeda skaudet, taip pat toks jausmas, kad pilve vaiksto dujos, bet jos neiseina. Pilvas pradeda pustis. O tada kas pora minuciu toks vaizdas, kad zarnas kazkas suspaudzia, net akyse tamsu ir toks lyg pykina iki kol atsirugstu doh.gif Po mazdaug 40 min. kaip ir praeina..Nebus cia ta druskos rugstis kalta, kazkas jau kito..Arba gal baltymo nevirskina man vistiek, nors tu ka..Apie maista bus pamirsta, nebent brokolis vandeny virtas su druska schmoll.gif Norejau tiesiog patikrint, ar nuo riebalu, bet siandien valgiau tik kiausiny su salotu lapais. Ir viskas.
Niekada nesu tyrus tulzies, nebuvo tam poreikio schmoll.gif

atsiprašau, kad nepasisveikinus įsikišu ax.gif
Egliukasz, o tau negali būti nuo kiaušinio baltymo taip? man va tip top panaši savijauta buvo, ypač nuo virto kiaušinio. kankindavo skausmai duobutėje, nevirškindavo, riaugėdavau kokias tris paras dar kiaušiniu. Toks gaudavosi kaip apsinuodijimas, galvą spausdavo,skrandis stovėdavo porą dienų sunkiai kažką virškindamas. Dabar tik trynį pasikepu, bet būtinai tekėti turi, jei pilnai iškepa irgi porą dienų stovi.
O keptuose pyraguose kiaušiniai tai nesijausdavo tie blogumai kažkodėl.
Ir labai nuo pieno produktų buvo blogai, teko atsisakyti, netgi ghee.
Vat nuo ko niekad nebūna bloga, tai daržovės (išskyrus kopūstus).
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 11, 14:06)
O, įtari, taip būna nuo riebalų- kad sakai, norėjai tikrinti?

Praeita savaite buvau uzsikabliavus ant salotu su avokadu ir alyvuogem bei kumpiu ir kilo ytarimas, del avokado. Nes butent nuo tada ir prasidejo tas jausmas.

linaslinelis - aciu, kad paraset 4u.gif Man kiausinis siaip tinka tiek skystai virtas, tiek kietai, tiek keptas. Jis nesukelia daugiau rupesciu nei mesa, bet mesos baltymas man sunkiau virskinas, nes esu pora metu nevalgius isvis mesu, kiausiniu, suriu ir t.t. Anksciau tokiu fintusu nebudavo, pirma karta toks skausmas, todel ytariu, kad riebalo padauginta ar kazkokiu sh.. organizme uzviso doh.gif
Nuo vien darzoviu bedu nebuna, nebent tai zalias pomidoras, pipiras, tada eda remuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 02 11, 07:48)
Anksčiau aš per rudenį - žiemą - pavasarį (kartais ir vasarą) vidutiniškai 4-5 kartus turėdavau labai stiprią slogą, kuri pereidavo į sinusitą. Sloga dažnai būdavo tokia, kad gleivės iš nosies bėgdavo, neperdedant, upeliu verysad.gif Na, saldainiai, vafliai, pyragėliai ir įv. blynai buvo mano kasdieniškas meniu  doh.gif  Šį sezoną (tfu tfu tfu, nenusitart blogą minutę) dar neslogavau. Na, jei tai - Paleo nuopelnas, tada verta laikytis Paleo vien jau dėl to  thumbup.gif
Labas 4u.gif  visoms (visiems)

Tai taip, juk tik paleo deka nebegaunu angliu pertekliaus ir prasau - gleives baigesi. O dar juk pastoviai sirgdavau bronchitais su skrepliavimusi. Kazkaip ir sio dalyko nebeliko. Visos gleives (sloga, skreplingas atsikosejimas) prapuole suligg paleo.

QUOTE(Izolda @ 2014 02 11, 09:18)
Super pokyčiai  thumbup.gif
Šaunuolė, labai įkvepiantis postas. Nuo vakar startavau, truputį su nuktrypimais, šiandien tęsiu.
Aš įtariu, kad ir pas mane ta Candida bujoja daugybę metų. Be to labai tikiuosi susitvarkyt veido oda, nes stirpiai sausėja ir praranda elastingumą  ax.gif

As dar iki siol candida dusinu, ne taip jau greitai ji issikrapsto lauk:) Nenukrypinek, valgyk tvarkingai, nes tie nukrypimai tik kisa koja:) Po to nebus norimo rezultato, tai ir sakysi, kad ne velnio ras paleo nepadeda sveikatai 4u.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 02 11, 10:45)
as irgi tfu tfu neslogavau. akzkada vasara- ankstyva rudeni nebent...
Papildyta:
as irgi nusipirkau smile.gif
siaip kaip isgyre-tai man nepasirode kad ten labai jau didelis pasirinkimas. 92% yra tik vienas, 85 keli..ir su kokoso cukrum man rodos ner ...

Papildyta:
hm....o man iki siol neisnyksta sloga pavalgiu ko nors karsto... unsure.gif
puciunosi po kiekvieno valgymo

Na, cia tikrai ne sloga, po karsto maisto daug kam tekia liulis:)

QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 13:00)
Panos, rimtai mane suriete, kosmaras kazkoks blink.gif  blink.gif Ir cia ne skrandis, tikiuos nebus kokia tulzis ar kasa blink.gif As gyvenime tokiu skausmu nesu turejus, vienintele beda budavo pilvo putimas kazko miltinio pavalgius. Jauciu tas HFLC ne man verysad.gif Prisidirbau verysad.gif Negi teks y daktarus kreiptis verysad.gif

Ojei:( Pameni, ir man buvo du kartai, kai taip raiciausi keturiomis nuo skausmu. As tada itariau zalias darzoves, nes butent valgiau svieziu kopustu salotas su mesa.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif paskaitau o parasyt galimybss neber (darbe uzblokavo jus)

QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 12:00)
Panos, rimtai mane suriete, kosmaras kazkoks blink.gif  blink.gif Ir cia ne skrandis, tikiuos nebus kokia tulzis ar kasa blink.gif As gyvenime tokiu skausmu nesu turejus, vienintele beda budavo pilvo putimas kazko miltinio pavalgius. Jauciu tas HFLC ne man verysad.gif Prisidirbau verysad.gif Negi teks y daktarus kreiptis verysad.gif

Uzjauciu man buvo kaskas panasauz tai ligoninei atziduriau nieko nerado...pamazinus darzoviu nebesikartojo...per menesiuka pasididinau ju porcijas kolkas viskas okiai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 11, 14:32)

Nuo vien darzoviu bedu nebuna, nebent tai zalias pomidoras, pipiras, tada eda remuo g.gif

tada gal tos nightshades tau kiša koją?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 02 11, 12:27)
Aš tai prisikarksėjau, kad kandidozės nėr kelis mėnesius  doh.gif  Nesmarkiai, bet vėl puola bjaurybė  doh.gif

oj.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2014 02 11, 15:11)
Sveikos  4u.gif  paskaitau o parasyt galimybss neber (darbe uzblokavo jus)

sveika, man įdomu, kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 11, 15:11)
tada gal tos  nightshades tau kiša koją?

Seniai jau kazka bevalgiau is ju g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 11, 14:49)
Ojei:( Pameni, ir man buvo du kartai, kai taip raiciausi keturiomis nuo skausmu. As tada itariau zalias darzoves, nes butent valgiau svieziu kopustu salotas su mesa.

atsimenu, daugiau taip nebebuvo? 4u.gif as visa praeita savaite tik zalius lapus valgiau, virtu darzoviu mazai buvo, bet visada viskas gerai buvo nuo ju g.gif

QUOTE(*Rūta* @ 2014 02 11, 15:11)
Uzjauciu man buvo kaskas panasauz tai ligoninei atziduriau nieko nerado...pamazinus darzoviu nebesikartojo...per menesiuka pasididinau ju porcijas kolkas viskas okiai smile.gif

Kaip dabar jauties, kaip valgai, kaip sekas? 4u.gif
Atsakyti