Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(katinone @ 2014 02 10, 08:17)
Tai kaip dabar cia taip? Kodel as nezinojau, kad Vilniuj busi? Kiausinuku buciau atvezus smile.gif Anuos jau turbut seniai suvalget?  g.gif

Aš labai trumpam buvau, tik dukrytę nuvežiau pasireabilituot pas močiutę ir iškart atgal, nes namie dar 2 varniukai laukė ir pasiruošimas darbo savaitei. Bet ačiū, kad rūpinatės 4u.gif

QUOTE(cushy @ 2014 02 10, 08:44)
Mėginau kelis kartus su greitpuodžiu gamint, tai šūds, nevirškino visai man to maisto, stovėjo skrandis ištisą dieną.

Tai man sultiniams daugiausiai, kad trumpiau virt reiktų....

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 10, 13:59)
Nepamenu, kuri pašnibždėjot kiaušinienės su naminiu varškės sūriu receptą - kepiaus šiandien pietums, nu pasaka  wub.gif  Aišku, kaitintas baltymas negerai, bet kaip skanuuuuuu

Man MB omletą šiandien rytą suplakė su baltu sūriu-niaam smile.gif Bet pietums valgiau raugintų kopūstų su šonkauliukais, tai po to kentėjau nuo tų troškintų blink.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 10 vasario 2014 - 23:31
QUOTE(eliss @ 2014 02 10, 15:51)
Sveikos 4u.gif
Sakykit, o kaip slogos simptomus malšinat?

QUOTE(Nidulia @ 2014 02 10, 17:06)
visos gleives (sloga, slapias kosulys ir t.t.) nuo angliavandeniu pertekliaus.

Anksčiau aš per rudenį - žiemą - pavasarį (kartais ir vasarą) vidutiniškai 4-5 kartus turėdavau labai stiprią slogą, kuri pereidavo į sinusitą. Sloga dažnai būdavo tokia, kad gleivės iš nosies bėgdavo, neperdedant, upeliu verysad.gif Na, saldainiai, vafliai, pyragėliai ir įv. blynai buvo mano kasdieniškas meniu doh.gif Šį sezoną (tfu tfu tfu, nenusitart blogą minutę) dar neslogavau. Na, jei tai - Paleo nuopelnas, tada verta laikytis Paleo vien jau dėl to thumbup.gif
Labas 4u.gif visoms (visiems)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 11 vasario 2014 - 06:49
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 10, 00:21)
man atvirksciai:) Darbo dienomis du valgymai, per iseigines 2-3.
Mano mylima tema  biggrin.gif Valios man pakako, nes turejau kruva problem o galvos odos seboreja, lydima nenormalaus niezejimo ir draskymosi - mane damuse galutinai
1.Jau po dvieju savaiciu labai pastebimai sumazejo apimtys.
2.

Super pokyčiai thumbup.gif
Šaunuolė, labai įkvepiantis postas. Nuo vakar startavau, truputį su nuktrypimais, šiandien tęsiu.
Aš įtariu, kad ir pas mane ta Candida bujoja daugybę metų. Be to labai tikiuosi susitvarkyt veido oda, nes stirpiai sausėja ir praranda elastingumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 02 11, 07:48)
Šį sezoną (tfu tfu tfu, nenusitart blogą minutę) dar neslogavau.

taip, tai šios mitybos nuopelnas, pas tave nebėra tiek atliekų, kurias reikėtų naikinti padedant virusams ir bakterijoms. Nebėra sąlygų uždegimams, bet didesnė rizika sirgaliot išlieka iki pusmečio, kai pakeiti mitybą.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 10, 22:57)
hm kai pagalvoji, ka gero is tokio maisto vaikiukas gauna, tai net gaila pasidaro...

aga, nu bet o tai ką daryt, kad protas ir biudžetas trumpi buvo doh.gif gerai, kai mes dabar visos tokios protingos, bet prieš 12 metų buvo kitaip.
Atsakyti
na, užtatai turėsi ką palyginti- vieno ir kito vaiko sveikatą ir gabumus. Vaikas, kurio mama nėštumo metu valgo daug cholesterolio, turėtų būt sveikesnis ir protingesnis .
Svarbu, išnešiok sėkmingai .
Atsakyti
Laba diena:)

kam buvo idomu del sonines-nesigavo man. gal del to kad nelabai plonai buvo supjaustyta..na taip buitiskai. ir pakepinta ne iki spirgiu...ir sokoladas nesustingo labai... na man valgoma, bet kiti nesuprato biggrin.gif

svenciant paleo pusmeti, galiu pasidalinti savo patirtim:

- riesutai yra blogis, net kokoso drozles..... net nuo mazo kiekio ta pacia nakti pradeda traukti meslungis.ziauriai. Magnis normoje (nebent neparodo ralios situacijos), bet va Kalcio per mazai.

- sokoladas neleidzia uzmigti nakti.. kelis kartus prasikankinau iki 3... unsure.gif
ar cia nuo cukraus kiekio, nes jei valgai 100% sokolada(sumaisyta su kokos aliejum ar pienu) - tokio poveikio ner

-bananai pucia pilva

Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 11, 08:53)
taip, tai šios mitybos nuopelnas, pas tave  nebėra tiek atliekų, kurias reikėtų naikinti padedant virusams ir bakterijoms. Nebėra sąlygų uždegimams, bet didesnė rizika sirgaliot išlieka iki pusmečio, kai pakeiti mitybą.

as irgi tfu tfu neslogavau. akzkada vasara- ankstyva rudeni nebent...
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2014 02 10, 13:10)
Nusipirkau Majuose to šokolado 92 proc. dovanėlei, o sau - kakavos pupelių 100 g. Kažin jas tu ta žievele galima valgyt, ar nulukštent?

as irgi nusipirkau smile.gif
siaip kaip isgyre-tai man nepasirode kad ten labai jau didelis pasirinkimas. 92% yra tik vienas, 85 keli..ir su kokoso cukrum man rodos ner ...

Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 10, 16:06)
visos gleives (sloga, slapias kosulys ir t.t.) nuo angliavandeniu pertekliaus. Gal dar gauni ju per daug ir kazkur?smile.gif O kodel negali pakvepuoti nosimi virs indo su karstu vandeniu ir laseliu arbatmedzio? Nebutina sulisti I ta inda:) Plauk 0.9% druskos tirpalu (puse arbatinio saukstelio I stikline silto vandens)
http://www.youtube.c...h?v=H9i6x6uGm2k
indukas nebutinai toks. Tinka ir nuo mineralinio buteliukas su atitraukiama gertuve (nuo kubus plastikiniai buteliukai) ir gumine klizma, pakirptu guminiu galu, pritaikytu prie snerves.

hm....o man iki siol neisnyksta sloga pavalgiu ko nors karsto... unsure.gif
puciunosi po kiekvieno valgymo
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 11, 10:45)
kam buvo idomu del sonines-nesigavo man. gal del to kad nelabai plonai buvo supjaustyta..na taip buitiskai. ir pakepinta ne iki spirgiu...ir sokoladas nesustingo labai... na man valgoma, bet kiti nesuprato biggrin.gif

Sveika, sorry, nemačiau pagalbos šauksmo smile.gif šoninę rūkytą dėjai, tikiuosi? Ir ji tikrai turi būti plonai plonai juostelėmis supjaustyta. Kaip pardavinėja supermarketuose mūsų. Jei neturi pjaustyklės, tai net neįsivaizduoju, kaip kitaip supjaustyt plonai reiktų. Aš juosteles sumoviau ant pagaliukų (na, kaip armonikėlę) ir įkišau į orkaitę, kol pradėjo garbanotis. Leidau atšalti. Ištirpinau šokoladą ir juo aptepiau juosteles, apibarsčiau riešutais ir dž. obuoliukais bei palikau per naktį, kad sustingtų.

jei nuo bananų pučia pilvą, gal problemų su candida yra? O pučia nuo žalių ar nuo prinokusių?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 02 11, 09:59)
Sveika, sorry, nemačiau pagalbos šauksmo smile.gif šoninę rūkytą dėjai, tikiuosi? Ir ji tikrai turi būti plonai plonai juostelėmis supjaustyta. Kaip pardavinėja supermarketuose mūsų. Jei neturi pjaustyklės, tai net neįsivaizduoju, kaip kitaip supjaustyt plonai reiktų. Aš juosteles sumoviau ant pagaliukų (na, kaip armonikėlę) ir įkišau į orkaitę, kol pradėjo garbanotis. Leidau atšalti. Ištirpinau šokoladą ir juo aptepiau juosteles, apibarsčiau riešutais ir dž. obuoliukais bei palikau per naktį, kad sustingtų.

jei nuo bananų pučia pilvą, gal problemų su candida yra? O pučia nuo žalių ar nuo prinokusių?

vat ir as pradziai galvojau, kad reik i orkaite kist....
ne , ne rukyta...
na jo, daug ka neteisingai apdariau

candida turiu. ir ji niekur nesitraukia
pucia jau neprisimenu nuo kokiu. man rodos pucia nuo vienu, o nuo kitu niezti lupa(kandida is kart)
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 11, 11:45)
Laba diena:)

siaip kaip isgyre-tai man nepasirode kad ten labai jau didelis pasirinkimas. 92% yra tik vienas, 85 keli..ir su kokoso cukrum man rodos ner ...

Papildyta:
hm....o man iki siol neisnyksta sloga pavalgiu ko nors karsto... unsure.gif
puciunosi po kiekvieno valgymo

Su kokoso žiedų cukrum ir yra tas 92 proc. (sudetis- kakavos ne maziau 92 proc, kakavos sviestas ir kokosų žiedu cukrus).

Man irgi po karšto maisto reik nosį išsipūst, bet nevadinu to sloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 02 11, 10:54)
Su kokoso žiedų cukrum ir yra tas 92 proc. (sudetis- kakavos ne maziau 92 proc, kakavos sviestas ir kokosų žiedu cukrus).

Man irgi po karšto maisto reik nosį išsipūst, bet nevadinu to sloga  smile.gif

aj jo..matau sudety, rimtai

na taip. bet ziauriai uzknisa..kazi ar kadan ors tai praeis....
duok zinia jei praeis tau!

beje,cia tas jegu atpludis buna nuo cukraus?
pagalvoju - man jis ziauriai jauciamas, mano nuotaika gereja, kalnus galiu nuverst. tai gal paleo mityboj kazko truksta? kad taip nesijauciu nuolat? ar tai negerai organizmui but tokioj buklej? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 11 vasario 2014 - 11:23
Panos, rimtai mane suriete, kosmaras kazkoks blink.gif blink.gif Ir cia ne skrandis, tikiuos nebus kokia tulzis ar kasa blink.gif As gyvenime tokiu skausmu nesu turejus, vienintele beda budavo pilvo putimas kazko miltinio pavalgius. Jauciu tas HFLC ne man verysad.gif Prisidirbau verysad.gif Negi teks y daktarus kreiptis verysad.gif
Atsakyti