Laba diena:)
kam buvo idomu del sonines-nesigavo man. gal del to kad nelabai plonai buvo supjaustyta..na taip buitiskai. ir pakepinta ne iki spirgiu...ir sokoladas nesustingo labai... na man valgoma, bet kiti nesuprato
svenciant paleo pusmeti, galiu pasidalinti savo patirtim:
- riesutai yra blogis, net kokoso drozles..... net nuo mazo kiekio ta pacia nakti pradeda traukti meslungis.ziauriai. Magnis normoje (nebent neparodo ralios situacijos), bet va Kalcio per mazai.
- sokoladas neleidzia uzmigti nakti.. kelis kartus prasikankinau iki 3...
ar cia nuo cukraus kiekio, nes jei valgai 100% sokolada(sumaisyta su kokos aliejum ar pienu) - tokio poveikio ner
-bananai pucia pilva
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 11, 08:53)
taip, tai šios mitybos nuopelnas, pas tave nebėra tiek atliekų, kurias reikėtų naikinti padedant virusams ir bakterijoms. Nebėra sąlygų uždegimams, bet didesnė rizika sirgaliot išlieka iki pusmečio, kai pakeiti mitybą.
as irgi tfu tfu neslogavau. akzkada vasara- ankstyva rudeni nebent...
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2014 02 10, 13:10)
Nusipirkau Majuose to šokolado 92 proc. dovanėlei, o sau - kakavos pupelių 100 g. Kažin jas tu ta žievele galima valgyt, ar nulukštent?
as irgi nusipirkau
siaip kaip isgyre-tai man nepasirode kad ten labai jau didelis pasirinkimas. 92% yra tik vienas, 85 keli..ir su kokoso cukrum man rodos ner ...
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 10, 16:06)
visos gleives (sloga, slapias kosulys ir t.t.) nuo angliavandeniu pertekliaus. Gal dar gauni ju per daug ir kazkur?
O kodel negali pakvepuoti nosimi virs indo su karstu vandeniu ir laseliu arbatmedzio? Nebutina sulisti I ta inda:) Plauk 0.9% druskos tirpalu (puse arbatinio saukstelio I stikline silto vandens)
http://www.youtube.c...h?v=H9i6x6uGm2k
indukas nebutinai toks. Tinka ir nuo mineralinio buteliukas su atitraukiama gertuve (nuo kubus plastikiniai buteliukai) ir gumine klizma, pakirptu guminiu galu, pritaikytu prie snerves.
hm....o man iki siol neisnyksta sloga pavalgiu ko nors karsto...
puciunosi po kiekvieno valgymo