Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erva @ 2014 02 10, 09:43)
Labas rytas
bandysiu jungtis prie jusu,jau kelinta diena skaitau as jusu temas nuo pat pradziu,siandien pasimatavau cukru ir jis didelis 8.6  g.gif nuo vasario 5 dienos kaip ir laikausi whole,nors nezinau ar tai whole,angliskai skaityt nemoku o vertejas isvercia belekaip,suprast sunku,skaiciau vorastinkle,tai vat nuo vasario 5 dienos ,jokiu saldumu jokios duonos,vaisiu  smile.gif pradzioj temu 2013 metu,skaiciau kad dziovina labai moteris ir jos gert nori,gal todel kad cukrus padideja??? as tai turiu aparaciuka ,tai pasimatuoju.Katik papusryciavau : ant ghi sviesto ( ishsilydziau pati pagal jusu ten receptus pradzioj)
puse svoguno,puse morkos,puse cukinijos ir mesos gabaliukus nuo vakar virtus,dar isidejau sauja grazgarstes,gal as ka neteisingai valgau.......Svoris gal biski ir nukrito per tas dienas,bet gal as ji daugiau isvariau gerdama nemazai vandens,nes gal buvo prisikaupes...Na tas 30 dienu gal islaikysiu ,ismeginsim kas ir kaip

Sveika,
jei tavo diabetas 2 tipo, tai nesudėtingos ir lengvai suprantamos (net su vertėju) informacijos rasi http://www.diabetes-warrior.net/
Taip pat gali prisijungti į mūsų paleo mitybos forumą, ten atskirai bus galima kalbėti konkrečiai tik apie tavo bėdą. Norėdama normalizuoti cukrų, iš tiesų tu turi sumažinti insulino išskyrimą.
O šitą įrašą http://www.diabetes-...upremely-naive/ siūlyčiau visiems perskaityti. Kodėl žmogui, turinčiam angliavandenių apykaitos sutrikimą, oficialiai diabetikų asociacija siūlo valgyti tuos pat angliavandenius ir ...sirgti. Nauda yra didžiulė... bet, tik ne sergančiajam.
Atsakyti
cukralige turiu seniai,siaip nesilaikiau jokiu dietu tai ligai,net vaistu negeriu,nezinau kodel,gal kazkoks isitykinimas ar nenoras tos xemijos kyst,kai laikiausi veina menesi dietos tokios,na ten ir kiausiniai ir vaisiai ir mesa ir zuvis,tik kiekviena diena vis kitas maistas,cukrus buvo norma o ir svoris krito...
tai vat man klausimas ir iskylo,gal as per riebiai valgau,kad man cukrus sukyles,reiks pastebet pora trejetu dienu kas ir kaip smile.gif o kur tas peleo forumas?? ne cia?? nes ivedus i pajieska man dave senus uzrasus ,atsiprasau jai kas ne taip,nes nezinau dar kaip ir ka cia naudot blush2.gif
Atsakyti
cukrus (ir svoris) kyla ne nuo riebalų, o nuo suvalgomų didelių kiekių angliavandenių. Pasimatuok ne ryte, o valandą po valgymo, didelis cukraus kiekis kraujyje žeidžia kraujagysles, todėl vystosi diabetinės komplikacijos įvairiose kūno dalyse.
Tabletėmis dirbtinai pažeminant tą cukrų kraujyje vis vien viskas progresuoja į blogąją pusę. Teisingas sprendimas- pašalinti priežastį- sumažinti angliavandenių mityboje.
Atsakyti
Labas, ragas kaip skauda vel pavalgius blink.gif Du kiausinius suvalgiau su gabaliuku sviesto ir salotom ir vel po 20-30 min. skausmas, kas cia dabar ysimete doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Tiek riebalu galbut netinka man, nes baltymu nepadauginu tikrai blink.gif Dar betruko kazka susivaryt is zarnyno iki pilnos laimes doh.gif Vadinas ne avokadas ar kumpis kaltas buvo paskutines kelias dienas unsure.gif
Atsakyti
Zodziu, pasiskaiciau vel apie druskos rugsty skrandyje. Padidejus fiziniam aktyvumui, jos skiriasi daugiau, bet ar tai gali sukelt tokius nepatogumus? g.gif
Atsakyti
tai kad jos per daug niekad nebūna.
Druskos rūgšties gamyba siejasi su simpatine- parasimpatine nervų sistema, pasižiūrėk į savo akių vyzdžius- jie normalaus dydžio?
Atsakyti
na as nuo 5 vasario laikausi Whole30,tai cukraus jokio nenaudoju,vakar tusinti kopustai,paprika,pomidoras,vistiena per pietus ir vakare,jokiu ten uzkandziavimu nebuvo,ryte atsikelus pasimatavau iskart cukru,o po valgio reik matuot po 2 valandu..... blyn man tas kartumas burnoj neramina vel kepenys jaucias............ gal visdelto man negalima riebiai valgyt,gal man netinkamas sis maitinimasis g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erva @ 2014 02 10, 13:52)
na as nuo 5 vasario laikausi Whole30,tai cukraus jokio nenaudoju,vakar tusinti kopustai,paprika,pomidoras,vistiena per pietus ir vakare,jokiu ten uzkandziavimu nebuvo,ryte atsikelus pasimatavau iskart cukru,o po valgio reik matuot po 2 valandu..... blyn man tas kartumas burnoj neramina vel kepenys jaucias............ gal visdelto man negalima riebiai valgyt,gal man netinkamas sis maitinimasis  g.gif  doh.gif

matai tu nepapasakoji kokių kitokių bėdų su sveikata turi- gal tulžis akmenimis užkišta, gal kas išpjauta.
Šiaip tavo išvardytoj mityboje riebalų nė nematau. mirksiukas.gif o jei mityboje nėra ir angliavandenių ir riebalų- tada bus skaidomas baltymas energijai gaminti- o baltyminė mityba- tikrai nėra gerai.
Atsakyti
na ispjauta pas mane kolkas nieko nera,yra padidejusios kepenys 5 cm,tulzys ten sake irgi kazkas negerai,susiraukslejus,pries pusmeti dariau tyrimus, ryte pasikepiau as puse morkos,puse svoguno,puse cukinijos ir idejau mesos virtos vakar kiaulienos mentes,kepiau ant lydyto to sviesto,kaip jis ten vadinas,uzmirsau .........
Atsakyti
Nusipirkau Majuose to šokolado 92 proc. dovanėlei, o sau - kakavos pupelių 100 g. Kažin jas tu ta žievele galima valgyt, ar nulukštent?
Atsakyti
QUOTE(erva @ 2014 02 10, 14:07)
na ispjauta pas mane kolkas nieko nera,yra padidejusios kepenys 5 cm,tulzys ten sake irgi kazkas negerai,susiraukslejus,pries pusmeti dariau tyrimus, ryte pasikepiau as puse morkos,puse svoguno,puse cukinijos ir idejau mesos virtos vakar kiaulienos mentes,kepiau ant lydyto to sviesto,kaip jis ten vadinas,uzmirsau .........

kepiau, kepiau- ne kepk, o tik troškink ir žiūrėk, ar pasikeis kas. Kepimo metu gaunasi tokių visai nereikalingų ir kepenis apkraunančių dalykų. Patausok kepenis, gali būti, kad reakcija ne į riebalus, o į keptą maistą yra. O mėsa neturi būti tik liesa, jei ji tokia, tai reikia papildomai kažkokio riebaliuko suvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 10, 13:30)
tai kad  jos per daug niekad nebūna.
Druskos rūgšties gamyba siejasi su simpatine- parasimpatine nervų sistema, pasižiūrėk į savo akių vyzdžius- jie normalaus dydžio?

Normalaus dydzio, jokio streso irgi neturejau, kaip tik kad puikiai jauciaus paskutines savaites, o cia taip gal jau penkta karta ir tik ryte g.gif Pirmus kartus nuleidau pro akis, nes tokiu sopuliuku sen bei ten buna, bet siandien isvis jau suriete kokiai 30 min. ir po to atleido g.gif
Teks gal vel tabletes pagert su HCl, pepsinu, pankreatinu ir jaucio tulzim doh.gif
Atsakyti