Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 09, 23:21)

Koks smagus tavo sarasiukas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 09, 23:24)
Kokiu fainu magaryciu parsivezei:) As jau nebeturiu mociuciu ir kaimu.

Isivaizduoji, dar pasiciupau galvos dali su gabalu smegenu, bobule juokesi, sako kai kapojau tai dalis iskrito ir jas kate nuvoge lotuliukas.gif MB pakraupes, tipo ka tu su tom smegenim veiksi, sakau esiu biggrin.gif as tai kaimo vaikas, o anas miestietis lotuliukas.gif
Dziaugiuos, kad dar turiu mociute, kuri sukrauna laukneseli blush2.gif
Atsakyti
bet kate tai gudri - iskart uz delikatesu...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 10, 00:27)
Koks smagus tavo sarasiukas  thumbup.gif Neklausk, pati pakraupstu paskaiciusi
Papildyta:
Dziaugiuos, kad dar turiu mociute, kuri sukrauna laukneseli  blush2.gif

Pavydziu tau:) Kaip smagu budavo pas mociute vasaromis ir siaip nulekti. Mociutes - geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 09, 23:47)
bet kate tai gudri - iskart uz delikatesu...

Pasiutus ten, juodai balta, snukis baltas ir su dviem demelem juodom ant snukucio, kaip hitleris atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalėm besulfitinio sauso vyno iš Ispanijos su raugintom alyvuogėm su SB, kad stresiuką sumažint, nes ryt darban po pertraukos šiokios tokios alc.gif

QUOTE(tiktak @ 2014 02 09, 15:28)
mano ugis 178 o svoris 80 tai jau su Paleo 4 nubyrejo..... bet dar daug daug reikia

QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 09, 15:40)
Tai mes panasiai, mano ugis 180 cm, svoris 82 kg 4u.gif
Iki kiek nukratyt nori? 4u.gif

Mano 188 cm ir svoris 72.5 kg dabar. Norėčiu 70, bet labai jau save mylinti tinginė esu, reik žiūrėt, kad bent šį palaikyt ax.gif

QUOTE(jautiena @ 2014 02 09, 15:47)
auganciu svoriu as taip pat galiu pasiskust: turiu pliuso 3.0-3.5kg, 18-19sav. puzas neblogas:
user posted image

Pūzas labai mažiukas wub.gif 4u.gif Aš jau rutulį turėjau pusiaukelėj kaip reikalas.

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 09, 16:24)
Sveikos, sokolada perku saldus majai, 92 proc. sudetis puikiausia.  bigsmile.gif

O aš ką sakiau? cool.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 02 09, 16:54)
taip ir neadau 92% ju asortimente.

Kauno Majuose net dviejose vietose jie matomai sustatyti, vieni su valentininiu rūbeliu, kiti be.

Atsakyti
Šiandien aplankiau mamuką Vilniuj, tai gavau jos firminių kopūstėlių, greitpuodį surado 5l atidavė, SDP sausų pridėjo

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 22:24)
Baigėsi mano žiemos miegas, imuosi papildomos veiklos, turbūt ir svoris lengviau kris, nes nebebus laiko valgyti 

Gerai tie savaitgaliai, užtenka du kartus pavalgyti, o jau darbo dienom lyg užkerėta - visada 3 kartai.

Ką veiksi? smile.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi taip pat, nebent sporto valandos tą darbo dieną būna, tada pavalgau ne per pietus, o anksčiau, kad suvirškintų ii sporto, pusryčių tada nevalgau, o vakarienė jau namie.

QUOTE(Izolda @ 2014 02 09, 22:34)
Turbut, kad valios trukumas, nes dirbu ir gyvenu tokioj aplinkoj, kur nuolat visokiausiu pagundu.. Nors zinau, kai uzsispiri ir isivaiziuoji, buna tu pagundu net nebesinori..

Manai kur nors yra ideali aplinka sveikiems pokyčiams, jei ne artimųjų nepalaikymas, tai draugai, pažįstami, kolegos, visos kavinės, restoranai, prekybos centrai tampa priešais biggrin.gif Tiesio viskas priklauso nuo TAVĘS, jei tikrai norėsi, tai ir padarysi/pradėsi, surasi/sužinosi 4u.gif Aš numečiau 6kg nuo spalio, nebeliko naktnių ėdimų ir užkandžiavimų tarp valgių, saldumynų ir miltinių bei junk food'o rijimo.

QUOTE(pumpica @ 2014 02 09, 23:10)
biggrin.gif nu ne visom nesciom vien nuo edesio tas svoris auga, patikekit.
As pvz. priaugau su pirmu... 35 kg 

Wow, o aš galvojau, kad aš čia rekordus mušu su savo pirmu 27 priaugdama cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 10, 03:52)
Šiandien aplankiau mamuką Vilniuj, tai gavau jos firminių kopūstėlių, greitpuodį surado 5l atidavė, SDP sausų pridėjo

Tai kaip dabar cia taip? Kodel as nezinojau, kad Vilniuj busi? Kiausinuku buciau atvezus smile.gif Anuos jau turbut seniai suvalget? g.gif
Atsakyti
Jautiena, kadangi mano pirmosios tėtukas dėjo į krūmus dėl tokių puikių žinių, tai man stresiuko kainavo nemažai tas nėštumas, o stresą aš iki paleo suėsdavau. Tiesa, teisybės dėlei, reikia pasakyti, kad maisto kiekiai nebuvo labai dideli, bet pats maisto pobūdis... Tai įsivaizduok, devyni mėnesiai stresinio ėdimo doh.gif Finale - 25 kg pliusas, o, be to, pinigų buvo oi neprūdai, ir valgydavau pagrinde makarus, bulves ir kruopas, dar batonus ir bandeles. Studentė, būsima vieniša mama... Dabar turiu daugiau psichologinio komforto, nes visi labai laukiam šito vaikiuko, aišku, stresiukas dėl probleminio nėštumo irgi yra, bet kai turi aplinkinių palaikymą nemažą, žymiai lengviau tikėti, kad viskas bus gerai smile.gif
o ir šiaip, su paleo tikrai apsitvarkė man tas emocinis ėdimas, žymiai žymiai lengviau su tuo dorotis, o atrodžiau sau kaip beviltiškas variantas. Ką ir atspindi mano svoris dabartinis...
Hippie, dar mums su jautiena iki pusiaukelės beveik mėnuo, o pilvas tai lenda ne dienom, o valandom biggrin.gif Vakar išsitraukiau kelnes, kurių nepilną savaitę nebuvau užsidėjus, ir ką - spaudžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 02 10, 00:34)
Turbut, kad valios trukumas, nes dirbu ir gyvenu tokioj aplinkoj, kur nuolat visokiausiu pagundu.. Nors zinau, kai uzsispiri ir isivaiziuoji, buna tu pagundu net nebesinori..
Papildyta:
As dar norejau pasiteirauti merginu, kadangi nesekiau visos temos, kokie teigiami pokyciai atsirado sveikatoje emus gyventi Paleo? Pvz oda, tustinimasis, gal kam kova su Candida, jau nekalbu apie svori..

Pas visus tų pagundų yra, negyvenam užsidarę ir atsiskyrę, einam ir į darbą, ir į svečius ir į parduotuves smile.gif
Pas mane nebėra spuogų, kandidozė neapsireiškia kokius 5 mėnesius, nors prieš tai 3 metus kankinausi kiekvieną ciklą. Tuštinimasi kiekvieną rytą. Nebėr nuolatinio pilvo pūtimo ir purpsėjimo. Šią žiemą sirgau vieną kartą labai lengvai. Anksčiau būdavo nespėju pasveikt, ir vėl iš pradžių doh.gif Svoris laikosi stabilus (nukračiau anksčiau su sportu ir atsisakius cukraus ir miltų, košes valgydavau). Anksčiau ištisai kažką kramtydavau, valgyt norėdavau kas 2-3 valandos doh.gif , užeidavo toks alkis, kad atrodo skrandis prie nugaros prisiklijuoja, net bloga, dabar to nebėr thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas
bandysiu jungtis prie jusu,jau kelinta diena skaitau as jusu temas nuo pat pradziu,siandien pasimatavau cukru ir jis didelis 8.6 g.gif nuo vasario 5 dienos kaip ir laikausi whole,nors nezinau ar tai whole,angliskai skaityt nemoku o vertejas isvercia belekaip,suprast sunku,skaiciau vorastinkle,tai vat nuo vasario 5 dienos ,jokiu saldumu jokios duonos,vaisiu smile.gif pradzioj temu 2013 metu,skaiciau kad dziovina labai moteris ir jos gert nori,gal todel kad cukrus padideja??? as tai turiu aparaciuka ,tai pasimatuoju.Katik papusryciavau : ant ghi sviesto ( ishsilydziau pati pagal jusu ten receptus pradzioj)
puse svoguno,puse morkos,puse cukinijos ir mesos gabaliukus nuo vakar virtus,dar isidejau sauja grazgarstes,gal as ka neteisingai valgau.......Svoris gal biski ir nukrito per tas dienas,bet gal as ji daugiau isvariau gerdama nemazai vandens,nes gal buvo prisikaupes...Na tas 30 dienu gal islaikysiu ,ismeginsim kas ir kaip
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 10, 04:52)
Ką veiksi? smile.gif

Mėginau kelis kartus su greitpuodžiu gamint, tai šūds, nevirškino visai man to maisto, stovėjo skrandis ištisą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 10, 02:52)

Wow, o aš galvojau, kad aš čia rekordus mušu su savo pirmu 27 priaugdama cool.gif

biggrin.gif bet kaip as atrodziau doh.gif kaip vandens balionas...kojos dramblines, paskutini menesi as ju nebeikisdavau net i vyro kedus unsure.gif ir gydytojai nieko negaledavo pasakyt, apart, kad gerk daug vandens..Gerdavau, bet nuejus i wc, budavo tik keli lasai....nzn kodel taip skysciai kaupesi. Pamenu kai pagimdziau ir nuejau ligoninej pirma kart i wc, tai negalejau patiket, kad pagaliau normaliai pasysiojau biggrin.gif Su antru jau tokiu cirku nebuvo, viskas normoj. smile.gif
Atsakyti