Šiandien aplankiau mamuką Vilniuj, tai gavau jos firminių kopūstėlių, greitpuodį surado 5l atidavė, SDP sausų pridėjo
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 22:24)
Baigėsi mano žiemos miegas, imuosi papildomos veiklos, turbūt ir svoris lengviau kris, nes nebebus laiko valgyti
Gerai tie savaitgaliai, užtenka du kartus pavalgyti, o jau darbo dienom lyg užkerėta - visada 3 kartai.
Ką veiksi?
Aš irgi taip pat, nebent sporto valandos tą darbo dieną būna, tada pavalgau ne per pietus, o anksčiau, kad suvirškintų ii sporto, pusryčių tada nevalgau, o vakarienė jau namie.
QUOTE(Izolda @ 2014 02 09, 22:34)
Turbut, kad valios trukumas, nes dirbu ir gyvenu tokioj aplinkoj, kur nuolat visokiausiu pagundu.. Nors zinau, kai uzsispiri ir isivaiziuoji, buna tu pagundu net nebesinori..
Manai kur nors yra ideali aplinka sveikiems pokyčiams, jei ne artimųjų nepalaikymas, tai draugai, pažįstami, kolegos, visos kavinės, restoranai, prekybos centrai tampa priešais
Tiesio viskas priklauso nuo TAVĘS, jei tikrai norėsi, tai ir padarysi/pradėsi, surasi/sužinosi
Aš numečiau 6kg nuo spalio, nebeliko naktnių ėdimų ir užkandžiavimų tarp valgių, saldumynų ir miltinių bei junk food'o rijimo.
QUOTE(pumpica @ 2014 02 09, 23:10)
nu ne visom nesciom vien nuo edesio tas svoris auga, patikekit.
As pvz. priaugau su pirmu... 35 kg
Wow, o aš galvojau, kad aš čia rekordus mušu su savo pirmu 27 priaugdama