QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 09, 21:10)
Nidulia, uzjauciu ir stiprybes
pati dabar su kazkuo keistu susiduriau, limfmazgiai kakle, galvoje, isbertas kaklas- plauku linija, pazastys, krutine, ausies krasteliai, niezti degina, velniai zino kas cia
beveik menesi nevartojau pieno ir savaite pageriau kava su grietinele, ar galejo tai issaukti?
gali buti, nes ir man nesamones darosi su giluminiais o dar ir panose ir prie ausies kriauklytes nuserpetojo oda. Sios vietos anksciau visada durniavo (iki paleo)
QUOTE(Azu @ 2014 02 09, 21:50)
Nidulia, gal i soliariuma nueik, "saules" pasikrausi.
kad soliariumas, tai ne saulute, kuri man suteikia energijos ir geros nuotaikos:( nemyliu as soliariumu, niekada nejau, net pries isvykas I siltuosius krastus, nors visi agiruodavo, kad reikia kazkiek oda paruosti, kitaip, is po ziemos, isokusi I karsta saule, nusvilsiu.
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 09, 22:07)
Ką daryt? Jei tai būtų mano vaikas- gautų iškrovos - bado dieną, po to tik daržovės, mėsytė ir riebalas. Angina dažnai būna alerginė reakcija į pieno produktus.
Kaip suprantu, mažoji tavo ne paleo?
Paleo nuo spalio. Namie tai net neimanoma sugriesyti, nes nera kuom o uz namu slenkscio, tai negaliu patikinti, kad negriesijama, juk rankpinigiu pietums turi. Ka uz juos perkasi, nezinau, nors paklausta ka valge mokykloje, noriai pasakoja kokia mesa su kokiomis darzovemis valge. Bet ir as jos metu skiedziau net nemirksedama. Turbut as nesu gera mama, bet esu ziauriai pastabi ir sakau, kad griesija:( Kad ir tas faktas, jog komode stovejo cukrine su pora saukstu cukraus, ekstra arvejui, jei sveciu butu, kuriems butinai reikia cukraus I kava. Tai va, tas cukrus isgaravo. Aiskinu ir pasakoju, argumentuoju pastoviai, juk ir metabolini tyrima jai dariau, su Roku kalbejo, jis aiskino. Matyt nera tokia motyvuota, nors siandien sakiau,-"prisimink tu mane anksciau, ar nepameni, kaip as sirgdavau, is vaistu neislipdavau, bronxitai, antibiotikai, temperatura, kosuliai, gripas ir t.t. O dabar? Bijau pasigirti, bet nei vienos tabletes negeriau ir nesirgau, o tu jau kelis kartus sirgai nuo rugsejo" Viska zino atmintinai, juk as tokia jau esu, gerkle persiplesiu, bet nepavargdama aiskinu ir pasakoju, primenu. Jau net vyras viska mintinai zino, o jei abejoja, tai manes perklausia. Siandien pats kepe jautienos eskalopus, tai perklause, kaip teisingai juos iskepti, kad nesugadinti mesos, nes mane uzkniso viska paciai daryti, tai pasakiau, kad vakariene ponulis gamina. Liudna man, kad 18-ine, bet ne motyvas sveikata:( Gal as per daug noriu, gal per reikli ir nesuprantu, kad 18-ine, tai dar nera tokia jau protinga, kad sveikata isgasdinciau? As tiek uz saviskius nervinuosi, kad pati gilinu savo simpatini nukrypima ir po to pati ziauriai jauciuosi. Vyras viska mato, tai jau grieztai pasake ir padare: Mano gimtadienis Paryziuje o rudeni - Kreta. Sako, nevaziuosiu as slidineti ir zvejoti siais metais, bet tu is cia turi isvaziuoti, kitaip gala gausi, nes niekaip negali I viska spauti ir atsipalaiduoti. Var tokia, durna mano natura, negaliu "nematyti" ar pro akis praleisti, is karto uz bizuno ciumpu
Nieko neverciau buti su paleo, bet jei jau tapo paleolieciais, tai klaidu pro akis nepraleidziu, burbu ir piktinuosi. Bet ir sudrausmina mano bambejimai, pareina I doros kelia vyras, nors jau uz...au negyvai motyvais, kai pagauna darant klaidas.