Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 09, 22:07)
kokia grietinėlė- naminė ar pirktinė? Gal kokia dirbtinė?
Bet kokiu atveju- turi laikinai  jos atsisakyt, po to,  kai nurims, vėl pabandyt.

pirktine
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 09, 15:01)
Injekcija, o kaip jus pries Paleo maitinotes?  g.gif gal praleidau, jei raset, atsiprasau...kaip man keista, kad su paleo svoris auga, as tikrai daugiau suvalgydavau nei jus, man krito...aisku paziurejus i jusu skaicius, tai nedidelis tas svoris, absoliuciai normalus g.gif man rodos organizmas galvoja kitaip nei jus ir tiek  biggrin.gif nes man su 176 ugiu ties 69 irgi sustojo ir basta  biggrin.gif nors as noreciau truputi maziau  smile.gif

Prieš paleo buvo kaip ir visi normalūs žmonės - ir saldumynai, ir miltiniai, tik bulvių jau kokis porą metų nevalgau.
Ir dabar to maisto mažiau tevalgau, na tikrai turiu kontroliuoti kiekius, nes daugiau pavalgius, iškart kyla svoris.
Aš suprantu, kad mano svoris normalus, neturiu antsvorio, na bet tie -5kg gi taip pataisytų vaizdą biggrin.gif
Atsakyti
Baigėsi mano žiemos miegas, imuosi papildomos veiklos, turbūt ir svoris lengviau kris, nes nebebus laiko valgyti lotuliukas.gif
Gerai tie savaitgaliai, užtenka du kartus pavalgyti, o jau darbo dienom lyg užkerėta - visada 3 kartai.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 09, 12:58)
Svoris be ūgio nelabai ką sako 4u.gif  Aš tokio svorio būčiau jau anoreksinio vaizdelio, net ne džiūsna ar ne liekna.
Kurių krekerių? Aš pudingą su chia rodžiau biggrin.gif
Sveika, o kas sudaro tuos nuošimčius, kurie neleidžia laikytis 100proc.? Ko atsisakei?

Turbut, kad valios trukumas, nes dirbu ir gyvenu tokioj aplinkoj, kur nuolat visokiausiu pagundu.. Nors zinau, kai uzsispiri ir isivaiziuoji, buna tu pagundu net nebesinori..
Papildyta:
As dar norejau pasiteirauti merginu, kadangi nesekiau visos temos, kokie teigiami pokyciai atsirado sveikatoje emus gyventi Paleo? Pvz oda, tustinimasis, gal kam kova su Candida, jau nekalbu apie svori..
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 02 09, 23:34)
Turbut, kad valios trukumas, nes dirbu ir gyvenu tokioj aplinkoj, kur nuolat visokiausiu pagundu.. Nors zinau, kai uzsispiri ir isivaiziuoji, buna tu pagundu net nebesinori..
Papildyta:
As dar norejau pasiteirauti merginu, kadangi nesekiau visos temos, kokie teigiami pokyciai atsirado sveikatoje emus gyventi Paleo? Pvz oda, tustinimasis, gal kam kova su Candida, jau nekalbu apie svori..

Mano darbas irgi tokioj aplinkoj, kur pilna pagundų, tiesą sakant galima ir pusryčius, ir pietus, ir vakarienę beveik nemokamai valgyti, tačiau kai užsibrėžiau, kad ne, tai ir nevalgau. Artimesnės kolegės jau tai žino ir net nesiūlo, o jei tenka dirbti su tolimesnėmis, tai tiesiog mandagiai atsisakau. Iš pradžių keistokai pačiai buvo, o dabar kai įpratau, tai visai normaliai.
Apie svorį ir aš nekalbėsiu smile.gif)
Man oda prieš paleo vis tokių spuogiukų giluminių išmesdavo, o dabar nebėra, o ir šiaip tokia dailesnė atrodo ir taip stipriai nebesausėja žiemos metu.
Spėju candida turėjau (o gal dar ir turiu), nes vis pienligė išlįsdavo bent porą kartų per metus, o dabar viskas nurimę.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 09, 21:10)
Nidulia, uzjauciu ir stiprybes 4u.gif

pati dabar su kazkuo keistu susiduriau, limfmazgiai kakle, galvoje, isbertas kaklas- plauku linija, pazastys, krutine, ausies krasteliai, niezti degina, velniai zino kas cia doh.gif  doh.gif
beveik menesi nevartojau pieno ir savaite pageriau kava su grietinele, ar galejo tai issaukti?

gali buti, nes ir man nesamones darosi su giluminiais o dar ir panose ir prie ausies kriauklytes nuserpetojo oda. Sios vietos anksciau visada durniavo (iki paleo)

QUOTE(Azu @ 2014 02 09, 21:50)
Nidulia, gal i soliariuma nueik, "saules" pasikrausi.

kad soliariumas, tai ne saulute, kuri man suteikia energijos ir geros nuotaikos:( nemyliu as soliariumu, niekada nejau, net pries isvykas I siltuosius krastus, nors visi agiruodavo, kad reikia kazkiek oda paruosti, kitaip, is po ziemos, isokusi I karsta saule, nusvilsiu.

QUOTE(" voresta " @ 2014 02 09, 22:07)

Ką daryt?  Jei tai būtų mano vaikas- gautų iškrovos - bado dieną, po to tik daržovės, mėsytė ir riebalas. Angina dažnai būna alerginė reakcija į pieno produktus.
Kaip suprantu, mažoji tavo ne paleo?

Paleo nuo spalio. Namie tai net neimanoma sugriesyti, nes nera kuom o uz namu slenkscio, tai negaliu patikinti, kad negriesijama, juk rankpinigiu pietums turi. Ka uz juos perkasi, nezinau, nors paklausta ka valge mokykloje, noriai pasakoja kokia mesa su kokiomis darzovemis valge. Bet ir as jos metu skiedziau net nemirksedama. Turbut as nesu gera mama, bet esu ziauriai pastabi ir sakau, kad griesija:( Kad ir tas faktas, jog komode stovejo cukrine su pora saukstu cukraus, ekstra arvejui, jei sveciu butu, kuriems butinai reikia cukraus I kava. Tai va, tas cukrus isgaravo. Aiskinu ir pasakoju, argumentuoju pastoviai, juk ir metabolini tyrima jai dariau, su Roku kalbejo, jis aiskino. Matyt nera tokia motyvuota, nors siandien sakiau,-"prisimink tu mane anksciau, ar nepameni, kaip as sirgdavau, is vaistu neislipdavau, bronxitai, antibiotikai, temperatura, kosuliai, gripas ir t.t. O dabar? Bijau pasigirti, bet nei vienos tabletes negeriau ir nesirgau, o tu jau kelis kartus sirgai nuo rugsejo" Viska zino atmintinai, juk as tokia jau esu, gerkle persiplesiu, bet nepavargdama aiskinu ir pasakoju, primenu. Jau net vyras viska mintinai zino, o jei abejoja, tai manes perklausia. Siandien pats kepe jautienos eskalopus, tai perklause, kaip teisingai juos iskepti, kad nesugadinti mesos, nes mane uzkniso viska paciai daryti, tai pasakiau, kad vakariene ponulis gamina. Liudna man, kad 18-ine, bet ne motyvas sveikata:( Gal as per daug noriu, gal per reikli ir nesuprantu, kad 18-ine, tai dar nera tokia jau protinga, kad sveikata isgasdinciau? As tiek uz saviskius nervinuosi, kad pati gilinu savo simpatini nukrypima ir po to pati ziauriai jauciuosi. Vyras viska mato, tai jau grieztai pasake ir padare: Mano gimtadienis Paryziuje o rudeni - Kreta. Sako, nevaziuosiu as slidineti ir zvejoti siais metais, bet tu is cia turi isvaziuoti, kitaip gala gausi, nes niekaip negali I viska spauti ir atsipalaiduoti. Var tokia, durna mano natura, negaliu "nematyti" ar pro akis praleisti, is karto uz bizuno ciumpu sad.gif Nieko neverciau buti su paleo, bet jei jau tapo paleolieciais, tai klaidu pro akis nepraleidziu, burbu ir piktinuosi. Bet ir sudrausmina mano bambejimai, pareina I doros kelia vyras, nors jau uz...au negyvai motyvais, kai pagauna darant klaidas.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 02 09, 22:34)

Labukas,
akne dingo kaip i vandeni, veido odele svelnute biggrin.gif tustinimasis kas ryta pioneer.gif svorio nusitirpinau daugiau nei trecdali nuo bendros mases. ir siaip fainai gyvenasi bigsmile.gif

Sveikos merginos, cia as nelabai i tema, kadangi moteros esam tai dalinuosi linku i batu parde , siuntimas i Lietuva nemokamas cool.gif

Parsibeldem is kaimuko, parsiveziau puse ozio (bobule pjove), keturiasdesimt kiausu ir smota sviesto, kuri sulydysiu.
Pasisveriau pas anyta, rodo 55,5kg, o maniskes elektronines kaip uzsispyrusios, 57kg ir taskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 09, 20:12)

nomore: 10kg  blink.gif  nu nieko sau. itariu, leidai sau siek tiek per daug  biggrin.gif

biggrin.gif nu ne visom nesciom vien nuo edesio tas svoris auga, patikekit.
As pvz. priaugau su pirmu... 35 kg tongue.gif nors pirma nestumo puse istisai vemiau ir maisto ten nzn kas likdavo...o pagimdzius grizau namo su -20 iskart biggrin.gif na juk ne lasiniai ten per tris ligoninej dienas nukrito biggrin.gif skysciai kaupesi tragiskai doh.gif butu idomu dabar bunant paleo palygint nestumus ax.gif gal ir nepykintu jau taip...bet nebandysiu , tiek to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 09, 23:04)

Sveikos merginos, cia as nelabai i tema, kadangi moteros esam tai dalinuosi linku i batu parde , siuntimas i Lietuva nemokamas  cool.gif

siuo metu reikia pirkti is javari.fr, nes vokiskam dar nepaleido didesniu nuolaidu smile.gif
Atsakyti
bet tai kazin kas su mano organizmu darosi.Pries 3 savaites nusivaliau nuo dantu akmenis,dabar jau vel kai kurie apsinese,ka daryti,nuo ko cia taip?
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 23:24)
Baigėsi mano žiemos miegas, imuosi papildomos veiklos, turbūt ir svoris lengviau kris, nes nebebus laiko valgyti  lotuliukas.gif
Gerai tie savaitgaliai, užtenka du kartus pavalgyti, o jau darbo dienom lyg užkerėta - visada 3 kartai.

man atvirksciai:) Darbo dienomis du valgymai, per iseigines 2-3.

QUOTE(Izolda @ 2014 02 09, 23:34)

Mano mylima tema biggrin.gif Valios man pakako, nes turejau kruva problem o galvos odos seboreja, lydima nenormalaus niezejimo ir draskymosi - mane damuse galutinai
1.Jau po dvieju savaiciu labai pastebimai sumazejo apimtys.
2.dingo, nuolat pries menesines kankine, giluminiai spuogai, kuriu gydymas tesdavosi iki sekanciu menesiniu ir jau, atejus kitoms menesinems, rasdavosi sviezi grazuoliai.
3.Po dvieju menesiu sugijo 3 psoriaziniai dariniai ant kuno, kurie du metus nebuvo niekada sugije, visada isdraskyti, niezintys ir zvynuoti.
4. Bronchine astma - nuo paleo pradzios nustojau vartoti ingaliatorius, kuriu turejau 3. vienas - kasdieninis du kartus paroje, antras-ekstra arvejui, trecias-i nosi, nes turejau chroniska sloga, kuria siejo su astma.
5. Minetosios chroniskos slogos dingimas.
6.Galvos odos draskymasis baigesi po triju menesiu, liko vienas taskelis, kuris kartais megina paniezteti, bet palyginus su viso skalpo draskymu, nuolat tinstanciais limfmazgiais del uznestu uskretimu, tai tas taskas - juokas.
7. Daug kam bus naujiena. sirgau depresija su panikos atakomis. Serotaninas (nuolatinis vaistas) ir slopikliai, atpalaiduotojai, padedantys suvaldyti panikos atakas, buvo mano "pagalbininkai" pakankamai ilgus metus. Visi vaistai pilnai nutraukti nuo lapkricio menesio (iseinant palaipsniui,"pamirstant" isgerti kasdienine porcija). Pradzioje sunkoka buvo. Gal baime, kad bus beda be vaistu o gal organizmas stresavo, kad negauna kasdienines porcijos, bet praslydau ir korteleje irasyta - remisija. Tikiuosi, neteks daugiau draugauti su siais /
8. Svoris 13/-15 kg.
9. Kandidos isbujojimas, kuris pasireiske:skalpo seboreja, gleiviniu grybeliais, vaginoziu kartojimasis ir kitos nesamones. Visa tai baigesi ir apnasu ant liezuvio jau labai mazai, nors dar negaliu sakyti, kad pilnai isdauziau kandidos isbujojima, nes nera tai toks jau paprastas ir greitas darbelis.
10.Ne aklas itikejimas o realus faktai, irodantys, kad cukrus ir grudai mane ir trauke I liuna - lengva ir paprasta to atsisakyti ir be jokiu kanciu bei dideliu valios pastangu.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 09, 23:10)
siuo metu reikia pirkti is javari.fr, nes vokiskam dar nepaleido didesniu nuolaidu  smile.gif

Aciukas uz info drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 10, 00:04)
i tema, kadangi moteros esam tai dalinuosi linku i batu parde , siuntimas i Lietuva nemokamas  cool.gif

Parsibeldem is kaimuko, parsiveziau puse ozio (bobule pjove), keturiasdesimt kiausu ir smota sviesto, kuri sulydysiu.
Pasisveriau pas anyta, rodo 55,5kg, o maniskes elektronines kaip uzsispyrusios, 57kg ir taskas  doh.gif

Kokiu fainu magaryciu parsivezei:) As jau nebeturiu mociuciu ir kaimu.
Atsakyti