Fainuolis pilvukas, bet as uz tave pries pora menesiu labiau nescia atrodziau
padidinimo stiklo tai jau tikrai nereikia maciau foto, tavo "nestumas" toks labiau i sonus
Jautiena nejuokink su puzu mano didesnis tikrai
QUOTE(jautiena @ 2014 02 09, 16:47)
auganciu svoriu as taip pat galiu pasiskust: turiu pliuso 3.0-3.5kg, 18-19sav. puzas neblogas:
Normaliai- varai pagal grafiką o "nukris" beveik visas iš karto
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 09, 17:24)
Sveikos, sokolada perku saldus majai, 92 proc. sudetis puikiausia.
taip ir neadau 92% ju asortimente.
Panasu, kad man reikes vel igriuti I whole, nes jau randasi giluminiu pries menesines, vel pms ryskus, krutys labai jautrios ir skausmingos, ciklas vel pasidare 21 diena, nors jau buvo susireguliavusios pirmosiomis pilnaties dienomis. Zodziu, kazkoks s...as. Be pieno produktu, net juos ivedus, kuri laika nebuvo jokiu spuogu, pms-u ir t.t., panasu, kad man pieniski produktai netinka Antra diena nera saules, niuru, tai ir vel mano nuotaika bei energija kazkur iskeliavo, nervuota visa. Nervas jama, nes mazoji menesio begyje, antra karta suserga pulinga angina. Ka daryti - neisnesa galva, piktumas ima ir kazkokia neviltis, nes imunine tuoj bus zemiau plintuso.
jautiena, labai simpatiškas puzas
QUOTE(jautiena @ 2014 02 09, 15:47)
auganciu svoriu as taip pat galiu pasiskust: turiu pliuso 3.0-3.5kg, 18-19sav. puzas neblogas:
proporcionaliai mano pūzas panašiai atrodo bet kadangi visi įpratę buvo lašinį matyti ant pilvo, tai nelabai kam ir atrodau nėščia aš kol kas minus 3 svoryje, pradžioj kai pakrito, dar kol kas nekyla. nors jau jaučiu, kad kitam vizitui pas gydytoją gal ir paaugs jau koks kilas. bet su mano pradiniu svoriu pageidautina kuo mažiau priaugti kai laukiausi pirmosios, tokiu metu jau 10 kg buvau priaugus
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 09, 17:54)
taip ir neadau 92% ju asortimente.
Panasu, kad man reikes vel igriuti I whole, nes jau randasi giluminiu pries menesines, vel pms ryskus, krutys labai jautrios ir skausmingos, ciklas vel pasidare 21 diena, nors jau buvo susireguliavusios pirmosiomis pilnaties dienomis. Zodziu, kazkoks s...as. Be pieno produktu, net juos ivedus, kuri laika nebuvo jokiu spuogu, pms-u ir t.t., panasu, kad man pieniski produktai netinka Antra diena nera saules, niuru, tai ir vel mano nuotaika bei energija kazkur iskeliavo, nervuota visa. Nervas jama, nes mazoji menesio begyje, antra karta suserga pulinga angina. Ka daryti - neisnesa galva, piktumas ima ir kazkokia neviltis, nes imunine tuoj bus zemiau plintuso.
Nidulia, uzjauciu ir stiprybes
pati dabar su kazkuo keistu susiduriau, limfmazgiai kakle, galvoje, isbertas kaklas- plauku linija, pazastys, krutine, ausies krasteliai, niezti degina, velniai zino kas cia
beveik menesi nevartojau pieno ir savaite pageriau kava su grietinele, ar galejo tai issaukti?
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 09, 15:43)
uhu, pagal grafika, tik su savaitem apsiskaiciavau: 16-17 nomore: 10kg nu nieko sau. itariu, leidai sau siek tiek per daug
Nidulia: uzjauciu del mazes, kapstykites. o ka paciai daryt, nzn...
Nidulia, gal i soliariuma nueik, "saules" pasikrausi.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 09, 21:10)
nevartojau pieno ir savaite pageriau kava su grietinele, ar galejo tai issaukti?
kokia grietinėlė- naminė ar pirktinė? Gal kokia dirbtinė?
Bet kokiu atveju- turi laikinai jos atsisakyt, po to, kai nurims, vėl pabandyt.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 09, 17:54)
. Nervas jama, nes mazoji menesio begyje, antra karta suserga pulinga angina. Ka daryti - neisnesa galva, piktumas ima ir kazkokia neviltis, nes imunine tuoj bus zemiau plintuso.
Ką daryt? Jei tai būtų mano vaikas- gautų iškrovos - bado dieną, po to tik daržovės, mėsytė ir riebalas. Angina dažnai būna alerginė reakcija į pieno produktus.
Kaip suprantu, mažoji tavo ne paleo?