Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 08:30)
Šiam rytui buvo 64,7. Prieš Paleo turėjau 61,8, tai man čia kaip svajonė dabar tokie skaičiai biggrin.gif

Tai jei sportuoji, gali 65 g baltymu per diena suvalgyt smile.gif
Ziurek, kaip po menesio bus, gal ysijungs tas svorio metimas, nors geriau apimtis matuokis - raumenys sunkesni nei riebaliukai smile.gif
Man nors svoris -2 kg bet ant drabuziu labai jaucias, kelnes nusimaunu net neatsisegus, todel nesioju dirza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 09, 00:29)

Och kam uzrodei, dabar man tu crackeriu pasigamint prisireiks doh.gif Negi teks dziovintuva pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 09, 10:09)
Tai jei sportuoji, gali 65 g baltymu per diena suvalgyt smile.gif
Ziurek, kaip po menesio bus, gal ysijungs tas svorio metimas, nors geriau apimtis matuokis - raumenys sunkesni nei riebaliukai smile.gif
Man nors svoris -2 kg bet ant drabuziu labai jaucias, kelnes nusimaunu net neatsisegus, todel nesioju dirza lotuliukas.gif

Apimčių nesimatuoju, pagal drabužius jaučiasi, jei svoris krenta.
Su svoriais sportuoji?
Oho, -2kg neblogi rezultatai per porą savaičių smile.gif Koks svorio metimo planas? Tu ne HFLC laikaisi? Koks BRA santykis pas tave?
Papildyta:
QUOTE(tiktak @ 2014 02 09, 10:05)
jei sportuoji 5 kart per savaite tai reikia juk amino rugstis vartot.....

Būtinai?
Atsakyti
Sveikos, vis seku seku jusu tema ir pametu. Prisiregistruoju vel 4u.gif

Labai prijauciu Paleo, bet dar sunku 100 proc.laikytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 07:30)
Šiam rytui buvo 64,7. Prieš Paleo turėjau 61,8, tai man čia kaip svajonė dabar tokie skaičiai

Svoris be ūgio nelabai ką sako 4u.gif Aš tokio svorio būčiau jau anoreksinio vaizdelio, net ne džiūsna ar ne liekna.

QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 09, 09:27)
Och kam uzrodei, dabar man tu crackeriu pasigamint prisireiks doh.gif Negi teks dziovintuva pirkt unsure.gif

Kurių krekerių? Aš pudingą su chia rodžiau biggrin.gif

QUOTE(Izolda @ 2014 02 09, 11:36)
Labai prijauciu Paleo, bet dar sunku 100 proc.laikytis  blush2.gif

Sveika, o kas sudaro tuos nuošimčius, kurie neleidžia laikytis 100proc.? Ko atsisakei?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 09, 12:58)
Svoris be ūgio nelabai ką sako 4u.gif  Aš tokio svorio būčiau jau anoreksinio vaizdelio, net ne džiūsna ar ne liekna.

Na mano ūgis ne ~1,90cm, kaip tamstos, tai iki anoreksikės toli biggrin.gif
Mano 1,72cm, atrodau normaliai, proporcingai, nestora.
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 02 09, 12:58)
Aš pudingą su chia rodžiau biggrin.gif

Geriau būtum nerodžius doh.gif Gerai, kad sėklų neturiu, o tai bėgčiau į virtuvę pudingo makaluotis.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 12:14)
Na mano ūgis ne ~1,90cm, kaip tamstos, tai iki anoreksikės toli biggrin.gif

Mano 1,72cm, atrodau normaliai, proporcingai, nestora.
Papildyta:

Geriau būtum nerodžius  doh.gif  Gerai, kad sėklų neturiu, o tai bėgčiau į virtuvę pudingo makaluotis.

biggrin.gif man atrodo dar ne temsta. Mane tokiu kreipiniu darbe vadina, tai nors laisvu laiku pasitujinkim cool.gif Dėl ūgio-ačiū-pakilčiau aukštukių ūgio reitingo lentelėj, bet deja, suapvalinus į didesnę pusę tik vargani 188cm gaunasi biggrin.gif. Kažkada buvau tik 185, nėštumai turbūt savo hormoninius pokyčius padarė thumbup.gif

Na ir liuks thumb_yello.gif

Kodėl ne-labai sveika ir skanu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 10:43)
Oho, -2kg neblogi rezultatai per porą savaičių smile.gif Koks svorio metimo planas? Tu ne HFLC laikaisi? Koks BRA santykis pas tave?

Plano nera, valgau normaliai 3 kartus per diena, 5 kartus per savaite didelio intensyvumo treniruotes 15-20 min. plius geras apsilimas 20 min. ir tempimo pratimai 15 min. po. As megstu treniruotes, kurios intensyvios, trumpos, naudojamas kuno svoris arba kettlebell svoris 10 kg. As daugmaz laikiaus HFLC, nes labai pasinesus ant zaliu salotu sias dvi savaites buvau - o kiek ten prislamsi tu lapu, neturi jos angliavandeniu visai. Po 2-3 pakiukus suvalgau kasdien, turis tai nemazas gaunas, kaloriju ar angliavandeniu praktiskai asaros. Ytrauksiu vel kokio moliugo, burokeliu, brokoliu, ziediniu kopustu del yvairoves, nes jau pradejo atsibost tas pats per ta paty is to tingumo gamint smile.gif Kasdien pusryciai - salotos su puse avokado, alyvuogem, dz. kumpio pora riekuciu, bet atkreipiau demesy, kad kasoj ar kazkur salia toks nepatogumas jaucias valanda - dvi, mazdaug 30 min. po valgio g.gif
As suvalgau mazdaug 50% riebalu, 38% baltymo ir 12% angliu. Suvartoju apie 1500-1700 kcal, kartais maziau, kai nesportuoju. As labiau koreguoju pagal savijauta maista nei pagal santyky, pas mane jis nenustatytas juk kokio man reikia smile.gif

Hippie

http://ohsheglows.co...rance-crackers/ As visada pasikapstau po blogus biggrin.gif

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 08, 16:54)
Aš vėl būsiu dejuojanti dėl svorio, bet man jis kyla sad.gif

Injekcija, o kaip jus pries Paleo maitinotes? g.gif gal praleidau, jei raset, atsiprasau...kaip man keista, kad su paleo svoris auga, as tikrai daugiau suvalgydavau nei jus, man krito...aisku paziurejus i jusu skaicius, tai nedidelis tas svoris, absoliuciai normalus g.gif man rodos organizmas galvoja kitaip nei jus ir tiek biggrin.gif nes man su 176 ugiu ties 69 irgi sustojo ir basta biggrin.gif nors as noreciau truputi maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 09, 16:01)
Injekcija, o kaip jus pries Paleo maitinotes?  g.gif gal praleidau, jei raset, atsiprasau...kaip man keista, kad su paleo svoris auga, as tikrai daugiau suvalgydavau nei jus, man krito...aisku paziurejus i jusu skaicius, tai nedidelis tas svoris, absoliuciai normalus g.gif man rodos organizmas galvoja kitaip nei jus ir tiek  biggrin.gif nes man su 176 ugiu ties 69 irgi sustojo ir basta  biggrin.gif nors as noreciau truputi maziau  smile.gif

mano ugis 178 o svoris 80 tai jau su Paleo 4 nubyrejo..... bet dar daug daug reikia
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 02 09, 16:28)
mano ugis 178 o svoris 80 tai jau su Paleo 4 nubyrejo..... bet dar daug daug reikia

Tai mes panasiai, mano ugis 180 cm, svoris 82 kg 4u.gif
Iki kiek nukratyt nori? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 02 09, 08:05)
jei sportuoji 5 kart per savaite tai reikia juk amino rugstis vartot.....
pacioj sporto pradzioj tikrai nieko nereikia. nei svoriai, nei kruviai nebus tokie, kad organizmas naturaliai nesugebetu atsistatyt.
vis matau toki reiskini: tik uzsiraso i sportklubi - iskart prisiperka iv. milteliu bambaliu: baltymai, riebalu degintojai, geineriai ir t.t. aisku rezultatams tai itakos neturi. po ilgo laiko, kai jauti, kad pastrigo progresas, tada gali pasiturbinti chemija, o siaip eiliniam zmogeliui, tai pinigai i vandeni, placebo efektas.
gal tie 5 kartai i sav atrodo daugoka, bet greiciausiai, kad ne, nes pvz sportuojant pagal progama, kur treniruojami atskiros raumenu grupes skirtingomis dienomis, kiti raumenys ilsisi. as sportuoju pagal triju dienu programa: nugara+bicas, krutine+tricas ir koju diena, tai tarkim jeigu ilsiuosi dvi dienas per sav, tai gaunasi net 4 laisvadieniai vienai ar kitai raumenu grupei.

auganciu svoriu as taip pat galiu pasiskust: turiu pliuso 3.0-3.5kg, 18-19sav. puzas neblogas:
user posted image

Atsakyti