QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 10:43)
Oho, -2kg neblogi rezultatai per porą savaičių
Koks svorio metimo planas? Tu ne HFLC laikaisi? Koks BRA santykis pas tave?
Plano nera, valgau normaliai 3 kartus per diena, 5 kartus per savaite didelio intensyvumo treniruotes 15-20 min. plius geras apsilimas 20 min. ir tempimo pratimai 15 min. po. As megstu treniruotes, kurios intensyvios, trumpos, naudojamas kuno svoris arba kettlebell svoris 10 kg. As daugmaz laikiaus HFLC, nes labai pasinesus ant zaliu salotu sias dvi savaites buvau - o kiek ten prislamsi tu lapu, neturi jos angliavandeniu visai. Po 2-3 pakiukus suvalgau kasdien, turis tai nemazas gaunas, kaloriju ar angliavandeniu praktiskai asaros. Ytrauksiu vel kokio moliugo, burokeliu, brokoliu, ziediniu kopustu del yvairoves, nes jau pradejo atsibost tas pats per ta paty is to tingumo gamint
Kasdien pusryciai - salotos su puse avokado, alyvuogem, dz. kumpio pora riekuciu, bet atkreipiau demesy, kad kasoj ar kazkur salia toks nepatogumas jaucias valanda - dvi, mazdaug 30 min. po valgio
As suvalgau mazdaug 50% riebalu, 38% baltymo ir 12% angliu. Suvartoju apie 1500-1700 kcal, kartais maziau, kai nesportuoju. As labiau koreguoju pagal savijauta maista nei pagal santyky, pas mane jis nenustatytas juk kokio man reikia
Hippie
http://ohsheglows.co...rance-crackers/ As visada pasikapstau po blogus