Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 08, 13:51)
žiūrėkit ne tik į kakavos kiekį, bet ir į riebalą, koks panaudotas- tinka kakavos ir/ar kokosų, netinka sukietinti ar hidrinti augaliniai aliejai.

Nuo paleo pradžios neperku nieko, prieš tai neišnagrinėjusi sudėties smile.gif Apskritai dabar pagalvojau, kad daugumą produktų perku be sudėties, kaip atskirus ingredientus.
O dėl šokoladų. Majuose jie yra su geriausia sudėtimi. Dabar tiksliai nepasakysiu, bet berods kakavos sviestas, kakavos masė ir cukrus. O 70% maximiniai ar iki šokoladai tai jau turi visokių emulsiklių ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 08, 15:23)
http://www.wikihow.c...Chocolate-Bacon
step by step biggrin.gif  tik pačiai nerekomenduočiau taip suskrudintą lašinį valgyt.

Kaip įdomu būtų paragauti bigsmile.gif
Jaicy, atraportuok po svečių vizito, kas per skonis gaunasi smile.gif
Papildyta:
Protingos merginos ir moterys, turiu klausimą smile.gif
Buvo temoje nagrinėjamas BRA santykis maiste ir kad labai lengva padauginti baltymų, o tai vėl nėra labai gerai. Klausimas: ar nėra per daug baltymo mityboje pusryčiams valgant porą kiaušinių, pietums mėsą (kuri irgi baltymų turi), o vakarienei varškę?
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 08, 16:00)
Buvo temoje nagrinėjamas BRA santykis maiste ir kad labai lengva padauginti baltymų, o tai vėl nėra labai gerai. Klausimas: ar nėra per daug baltymo mityboje pusryčiams valgant porą kiaušinių, pietums mėsą (kuri irgi baltymų turi), o vakarienei varškę?

ziurint kokia mesa, ir kiek smile.gif Jei nori, ymesk man kiekius mazdaug ir kokia mesa valgai, as paskaiciuosiu apytiksliai per fitnesspal, vistiek ten kasdien zaidziu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 08, 16:00)
Klausimas: ar nėra per daug baltymo mityboje pusryčiams valgant porą kiaušinių, pietums mėsą (kuri irgi baltymų turi), o vakarienei varškę?

atsakymas tavo šlapime, jei jis daugiau rūgštinis (dienos vidurkis) Ph < 6,2, tau reikia mažiau baltymo, daugiau daržovių, jei daugiau šarminis Ph>6,2 galima
ir daugiau.
Kiekvienam pagal jo metabolizmo būklę.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 08, 16:11)
ziurint kokia mesa, ir kiek smile.gif Jei nori, ymesk man kiekius mazdaug ir kokia mesa valgai, as paskaiciuosiu apytiksliai per fitnesspal, vistiek ten kasdien zaidziu pati smile.gif

mėsaporcijoje būna apie 150g, dažniausiai triušiena ir kiauliena per pusę, t.y. sakykim 80g kiaulienos ir 70g triušienos smile.gif
ech, gerai būtų žinoti savo nukrypimus.. unsure.gif būtų lengviau orientuotis, ką valgyti. Aš vėl būsiu dejuojanti dėl svorio, bet man jis kyla sad.gif šįryt svarstyklės parodė tiek, kiek jau gerą pusmetį nebuvau mačiusi. Ir maisto kiekius esu šiek tiek sumažinusi, ir sportuoti pradėjau, nežinau, kas čia daros unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, nerimauju dėl savo OBT....Rokas sakė pirmadienį išsiuntęs, o aš dar negavau. Kokiu būdu nuotolinis būna pristatomas? Lietuvos paštu? registruotu neregistruotu? Per kurjerius, ar siuntų tarnybą?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 08, 12:03)
nematau baltymo, o vakarienei baltymas turėtų būti.
Patarimas- augink  daugiau daržovių, kurios  neturi karotino, jis nėra labai gerai kiekvieną dieną didelėm porcijomis.
tinkamų daržovių sąrašas  :

Ačiū, Voresta 4u.gif turėsiu tai galvoje. Ypač apie baltymus vakarienei.

Nusipirkau Čia sėklų. Pirmą kartą aš jas įsigijau, tad patarkit, kaip naudoti? Pamenu, kažkuri dalinotės jogurto receptu, bet neišsisaugojau.
Atsakyti
Du kiausiniai turi apie 24 g baltymo, triusienos 100 g. apie 21g, kiaulienos apie 11-13g, varske apie 14-16g. Tai daugmaz turetum tada suvartot apie 60-65 g baltymu, kas turetu but normalu, jei varskes nepadaugini 4u.gif
Man tfu tfu siek tiek nukrito, bet labai susiemus jau smile.gif Ziuresim, kas po menesio bus smile.gif
As chia pudinga dariaus, jogurtas buvo is kokoso pieno ir kokoso grietineles Elatos bloge 4u.gif

http://vorastinkle.b...o-jogurtas.html

As chia seklas valgiau isbrinkinus migdolu piene pernakt su kakava, kokoso piene ir kokoso grietinelej. Galima siek tiek uogu ydet. Greit atsivalgiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 08, 19:46)
Tai daugmaz turetum tada suvartot apie 60-65 g baltymu, kas turetu but normalu,

Dėkui 4u.gif
Tada viskas man su tuo baltymu gerai smile.gif Tik dabar pasižiūrėjau cronometer, tai ten dienai leidžia surinkti 46g baltymų unsure.gif aš ir sakau, ko dažniausiai tą normą viršiju.. Na žodžiu dabar žinosiu, kad iki 60g baltymų nėr labai blogai smile.gif
O tos chia sėklos turi skonį? ar jos valgomos tik tam, kad maistingos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 08, 19:55)
Dėkui  4u.gif
Tada viskas man su tuo baltymu gerai smile.gif Tik dabar pasižiūrėjau cronometer, tai ten dienai leidžia surinkti 46g baltymų unsure.gif  aš ir sakau, ko dažniausiai tą normą viršiju.. Na žodžiu dabar žinosiu, kad iki 60g baltymų nėr labai blogai smile.gif
O tos chia sėklos turi skonį? ar jos valgomos tik tam, kad maistingos? biggrin.gif

Vienos man jos tokios karstelejusios, nelabai to skonio yra. Kai isbrinksta kakaviniam piene ar grietinelej, tiesiog tokios dideles pasidare, greit skrandy uzpildo smile.gif Nesu suzaveta, tiko mesos pakaitalui, bet dabar nebetraukia jos smile.gif

O koks tavo svoris? g.gif Man paskaiciavo myfitnesspal 65 g/d. maksimaliai metant svory, kadangi sportuoju 5 kartus per savaite trumpai, bet intensyviai, pakele iki 80 g.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 08, 15:00)
O dėl šokoladų. Majuose jie yra su geriausia sudėtimi. Dabar tiksliai nepasakysiu, bet berods kakavos sviestas, kakavos masė ir cukrus.

Šiandien MAJUOSE nupirkau SB Valentinovkei 92proc. teminiame įpakavime smile.gif 6,56lt., be įpakavimo 5,6lt wink.gif Didesnio kakavos procento sakė neturi. Sudėtis-super-jokių hidrintųš ar kietųjų riebalų ir cukraus.

QUOTE(Gricė @ 2014 02 08, 17:44)
Nusipirkau Čia sėklų. Pirmą kartą aš jas įsigijau, tad patarkit, kaip naudoti? Pamenu, kažkuri dalinotės jogurto receptu, bet neišsisaugojau.

10 būdų jas panaudoti:
http://wellnessmama....for-chia-seeds/

O šiaip tiesio šaukštą stiklinėj vandens išbrinkini ir sugeri/suvalgai. Aš užmerkiu į kokoso pieną, plius kakava. Padėjus į šaldytuvą darkar permaišau, nes kol išbrinksta jos spėja nusėst į dugną.

Čia nuodėmingesnis variantas, bet visur galima interpretuoti:
http://ohsheglows.co...e-chia-pudding/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 08 vasario 2014 - 23:31
QUOTE(Egliukasz @ 2014 02 08, 23:28)

O koks tavo svoris? g.gif Man paskaiciavo myfitnesspal 65 g/d. maksimaliai metant svory, kadangi sportuoju 5 kartus per savaite trumpai, bet intensyviai, pakele iki 80 g.

Šiam rytui buvo 64,7. Prieš Paleo turėjau 61,8, tai man čia kaip svajonė dabar tokie skaičiai biggrin.gif
Sportuoti irgi pradėjau, antra savaitė dabar, 5 kartai per savaitę su treniruokliais.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 09, 09:30)
Šiam rytui buvo 64,7. Prieš Paleo turėjau 61,8, tai man čia kaip svajonė dabar tokie skaičiai biggrin.gif
Sportuoti irgi pradėjau, antra savaitė dabar, 5 kartai per savaitę su treniruokliais.

jei sportuoji 5 kart per savaite tai reikia juk amino rugstis vartot.....
Atsakyti