QUOTE(Nijolė46 @ 2014 02 07, 22:42)
Paprastai maitinuosi taip:
pusryčiai :
pietūs :
vakarienė : varškė su grietine ir mažyčiu šaukšteliu medaus, arbata.
Merginos, ar galite parašyti, kaip jūs maitinatės per dieną?
Perskaičiusi galbūt rasiu kažko naujo sau prisitaikyti, taip reikia įvairovės mano meniu:)
pusryčiai :
pietūs :
vakarienė : varškė su grietine ir mažyčiu šaukšteliu medaus, arbata.
Merginos, ar galite parašyti, kaip jūs maitinatės per dieną?
Perskaičiusi galbūt rasiu kažko naujo sau prisitaikyti, taip reikia įvairovės mano meniu:)
Sveiki,
Jūsų meniu (pusryčiai ir pietūs) labai panašus į maniškį, tik varškės aš dar vis nevalgau, bet norėčiau jau įtraukti. Na, dar ryte kavą geriu su kokosų pienu.
Kokio riebumo varškę valgote ir kokį kiekį suvalgote vakarienei?
Pas mane vakarienei dažniausiai būna troškintos daržovės su trupučiu kokoso aliejaus: kalafiorai, salieras, morkos, svogūnas, baklažanas ar moliūgas. Arba troškinti rauginti+švieži kopūstai su trupučiu kokoso aliejaus. Švieži kopūstai raugintiems priduoda švelnumo, juos sumaišius.
Kaip ruošiate juodąjį ridiką? Nežinau, kaip jį valgyti.
Daržoves perku, kai nuolaida būna, nes iš naminių tik kopūstai ir svogūnai beliko. Net burokėlius jau suvalgėm, ko nė vienais metais nebuvo - vis likdavo po žiemos ir išmesdavau. Apie suvalgytų iš savo daržo morkų kiekį tai visai patyliu... Jei kas rudenį būtų pasakęs, kad tiek suvalgysim ir dar pritrūksim, būčiau tikrai nepatikėjus. Jau dabar prisipirkau daržovių sėklų du kartus daugiau negu anksčiau Savos daržovės yra savos