Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 05, 23:33)
mergai, kepenu pastetui kepeneles kepti ar virti geriau?
pirma karta darau, turiu padaryti snd butinai. net vyra isleidau i parde morku  unsure.gif

aš verdu. Nežinau kodėl, tiesiog mano mama visąlaik virdavo.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 05, 22:34)
aš verdu. Nežinau kodėl, tiesiog mano mama visąlaik virdavo.

pasirinkau ir as virt. nes ir taip pagalvojau, per daug viska kepu
Atsakyti
Ir as verdu.
Atsakyti
pastetas skansu gavosi, bet tiek as nesuvalgysiu be nieko. snd bandziau ant agurko teptis, su kiausiniais.
Atsakyti
Aš tai vakar irgi baigiau valgyti savo paštetą. Pasidarau - puse dar šilto suvalgau biggrin.gif O paskui kas lieka vieną su šaukštu kabinu kaip desertui būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 02 06, 11:07)
Aš tai vakar irgi baigiau valgyti savo paštetą. Pasidarau - puse dar šilto suvalgau biggrin.gif O paskui kas lieka vieną su šaukštu kabinu kaip desertui būna biggrin.gif

nu man toli dar iki deserto.....

*****, nuo vakar skauda/maudzia desini sona is kepenu puses. snd net saltis krecia... akzi kas gali but? anksciau isgerciau ibuproma ir praeitu..
Atsakyti
Et, pas čekus vakar išleido It Starts With Food čekų kalba. Galėtų ir lietuvių kalba kuri nors leidykla susidomėti išleisti.
Atsakyti
vaikams iškepiau moliūgų blynelių pietums, man skanūs-lengvučiai tokie, kartosiu vėl kai moliūgo nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 02 06, 14:18)
Et, pas čekus vakar išleido It Starts With Food čekų kalba. Galėtų ir lietuvių kalba kuri nors leidykla susidomėti išleisti.

Gerai butu, pirkciau smile.gif Nors rusiskai turiu, skaiciau, bet vis vien pirkciau

QUOTE(Mantilė @ 2014 02 06, 15:17)
vaikams iškepiau moliūgų blynelių pietums, man skanūs-lengvučiai tokie, kartosiu vėl kai moliūgo nusipirksiu.

prasom receptu dalintis smile.gif
Atsakyti
http://grynas.delfi....u.d?id=63943290

naudingi mokslai nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 02 06, 12:34)
Gerai butu, pirkciau smile.gif Nors rusiskai turiu, skaiciau, bet vis vien pirkciau
prasom receptu dalintis  smile.gif

Labukas mergaites as bandau sita maista jau trys savaites aisku jegu milijonas neapsnudus tokia sviezi jauciuosi super . Esu nutraukusi savo vaistus nuo rugsties b.rytinis pavalgymas gerai rugstys nekyla bet po piet yra ragai grauzia skrandy degina . Prie vaistu gryzt nenoriu . Pieno uzgerti negaliu netoleruoju jo o kokoso piena viena gert neskanu . Ir nepadeda jis bandziau . Kokiu minciu turetumes man skrandukuj nuraminti .
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 02 06, 14:34)

Ir aš pirkčiau, nors turiu popierinę versiją anglų kalba. Ir dar visiems giminaičiams ir seneliams nupirkčiau - tegu šviečiasi biggrin.gif
QUOTE(renatele2828 @ 2014 02 06, 15:06)
Labukas mergaites as bandau sita maista jau trys savaites aisku jegu milijonas neapsnudus tokia sviezi jauciuosi super . Esu nutraukusi savo vaistus nuo rugsties b.rytinis pavalgymas gerai rugstys nekyla bet po piet yra ragai grauzia skrandy degina . Prie vaistu gryzt nenoriu . Pieno uzgerti negaliu netoleruoju jo o kokoso piena viena gert neskanu . Ir nepadeda jis bandziau . Kokiu minciu turetumes man skrandukuj nuraminti .

O kažkas siūlė gerti pieną nuo padidėjusio rūgštingumo? blink.gif
Atsakyti