Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo dieta - gyvenimo būdas Nr. 28

Apklausa: Laikantis Paleo dietos Jūsų krūtines dydis: (65 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos turiu rimta klausima:
Daktarai taip sako: kad vaikas geriau vystytusi, vystytusi jo kalba, primygtinai siulo EQUAZEN eye q zuvu taukus , va tokius http://www.boots.com...capsules_29843/
su didziuliais kiekiais EPA ir DHA. Gal as klystu , bet lyg cia esu skaiciusi, kad kol zuvu taukai patenka I lastele, jie oksiduojasi ir is tiesu padaro organizmui didesne zala nei duoda naudos. Del sios priezasties nutraukiau juos duoti, pataisykite jei klystu, ir gal kas gali ideti medziagos apie tai! Dekui
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2014 02 05, 16:18)
Daktarai taip sako:  kad vaikas geriau vystytusi, vystytusi jo kalba, primygtinai siulo EQUAZEN eye q  zuvu taukus , va tokius http://www.boots.com...capsules_29843/
su didziuliais kiekiais EPA ir DHA. Gal as klystu , bet lyg cia esu skaiciusi, kad kol zuvu taukai patenka I lastele, jie oksiduojasi ir is tiesu padaro organizmui didesne zala nei duoda naudos. Del sios priezasties nutraukiau juos duoti, pataisykite jei klystu, ir gal kas gali ideti medziagos apie tai! Dekui

Vaikams labai reikia duoti sudytu lasiniu. Nuo mazumes gali ciulpti sudyta lasini. O zuvu taukai - veu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2014 02 05, 16:18)
Daktarai taip sako:  kad vaikas geriau vystytusi, vystytusi jo kalba,

pasakyk daktarui, lai pasiskaito http://www.drperlmut...vid-perlmutter/
nuo ko kur kas labiau priklauso gera smegenų veikla.

Pritariu Niduliai :duok savo vaikui lašinį, lai čiulpia vietoj saldainių ir vaisių, tikrai bus stiprus ir su imunitetu.
Atsakyti
Laba diena,
pasyviai skaitausi, bet man trūksta info vis cool.gif (lietuvių kalba), tad pavydžiai žiūriu kaip jūs čia dalinatės nuorodomis biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 02 05, 15:41)
<...>

Ir apie ką rašo, nes googlo vertimas poklaikis? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 05 vasario 2014 - 15:48
QUOTE(cap carap @ 2014 02 05, 16:48)

Ir apie ką rašo, nes googlo vertimas poklaikis?  rolleyes.gif

tą patį, ką mes ir taip žinome, grūdai- blogai, riebalai - gėris, be kurio smegenys nedirba.

Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 02 05, 09:56)
Elata, ne aip supratai. Čia aš savo vieną valgymą susiskaičiavau su Roko lentele. Žinau, kad procentų man priskirtų neatitinka..Bet juk esmė, kad skaičiuoti reikia gramų procentus, o ne kalorijų  g.gif
Jautiena skaičiuoja kalorijų...o kaip kitos?? Nebesusigaudau  doh.gif

šiaip jau Tu neteisingai supratai smile.gif aš ir rašau, kad pas tave suskaičiuota procentai gramų, bet nesu mačiusi, kad taip kas nors skaičiuotų ir man tai atrodo beprasmiška, nes visi normalūs mokslininkai, nagrinėjantys mitybą ir dietas, skaičiuoja procentais kalorijas, o tokios dietos net palyginti negalim su kitomis, nes skaičiuojama suvartoto maisto gramų procentai. Tačiau skaičiuok kaip nori, svarbu Tau gerai ir aišku, kodėl taip skaičiuojama.

Silveri, aš žinau, kas yra low carb dietos ir jog jos siūlomos visoms pasaulio ligoms gydyti, bet tokia extremely low carb dieta nėra nei sveika, nei natūrali. Bet vėl gi, čia mano nuomonė. Aš juk nesakau, kad autoimuninius susirgimus turintys turėtų maitintis grūdais ir angliavandeniais. Puikiai sutinku, kad riebalų turi būti daugiau nei yra šiuolaikinėse dietose, tačiau maitintis 80 proc. riebalų ir 9 proc. angliavandenių nėra gerai. Problema, kad pas mus mažai lietuviškos informacijos ir žmonėms tenka tikėti tuo, ką randa.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 05, 16:47)
tą patį, ką mes ir taip žinome, grūdai- blogai, riebalai - gėris,  be kurio smegenys nedirba.

jūs, tai dar ne visi besilankantys 4u.gif
QUOTE(Elata @ 2014 02 05, 17:24)
<...>. Problema, kad pas mus mažai lietuviškos informacijos ir žmonėms tenka tikėti tuo, ką randa.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 02 05, 08:36)
Sita matet? smile.gif Butinai paziurekit smile.gif
oj man geriau tokiu dabar neziureti... nors scan'o metu matesi ir kojytes ir rankytes, bet vistiek brrr unsure.gif

ka tik gryzau is stomatologes. jokiu gedimu jau seniai neranda, paskutini taise pries kokius 5 metus, net nepamenu dabar. bet ir tai greiciausiai buvo tik plombos keitimas, juk prisigalvoja stomatologai is kur pinigeliu pasigaminti. siandien tik priskreto, kad reiktu pavalyti apnasas, tai bruzino bruzino doh.gif dabar sedziu su desnom ismesinetom, burnoj kraujo skonis, alkana bet net valgyt ner upo. nekenciu tu valymu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 05, 15:41)

Pritariu Niduliai :duok savo vaikui lašinį, lai čiulpia vietoj saldainių ir vaisių, tikrai bus stiprus ir su imunitetu.

o, siame delfi straipsnyje gydytojas smegenu veiklai pagerinti siulo vartoti DHA (dokozaheksaeno rūgšties) papildus. tai yra (omega-3 riebalų rūgštis) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2014 02 05, 20:00)
o, siame delfi straipsnyje gydytojas smegenu veiklai pagerinti siulo vartoti DHA (dokozaheksaeno rūgšties) papildus. tai yra (omega-3 riebalų rūgštis) g.gif

neįmanoma vienam išmanyt apie viską.
ta tema R . Peat manau, labiau įsigilinęs.
Manufacturers of baby formulas are claiming that the highly unsaturated fatty acids accelerate brain development, but they neglect to mention studies that show either no effect, or retardation of development.

Omega 3 garbintojai ilgainiui pasipuošia tokiom dėmėm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 05, 22:17)
neįmanoma vienam išmanyt apie viską.
ta tema R . Peat  manau, labiau įsigilinęs.
Manufacturers of baby formulas are claiming that the highly unsaturated fatty acids accelerate brain development, but they neglect to mention studies that show either no effect, or retardation of development.

Omega 3 garbintojai ilgainiui pasipuošia tokiom dėmėm
user posted image

Metancioms svori smile.gif http://www.dietdocto...-long-term-lchf
Vaikinas jau sesi metai kerta riebalus ir vartoja mazai angliu.
Na, ziurint i ji nesimato, kad ilguoju periodu jam riebalai butu bedu pridare smile.gif
Atsakyti
mergai, kepenu pastetui kepeneles kepti ar virti geriau?
pirma karta darau, turiu padaryti snd butinai. net vyra isleidau i parde morku unsure.gif
Atsakyti